Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΦΡΑΓΚΟΥΛΙΔΗΣ ΣΤΟ ΓΕΝΝΗΜΑ - Εμπειρία κανείς?

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια!

Έχει κάποια εμπειρία από τον γιατρό Μιχάλη Φραγκουλίδη που συνεργάζεται με το κέντρο ΓΕΝΝΗΜΑ?

Η από το κέντρο? Κάθε πληροφορία θα με βοηθούσε πάρα πολύ!

Σας ευχαριστώ πολύ!

Διαφημίσεις

ιακι καλημερα,στο γεννημα εχω κλεισει κ γω ραντεβου αλλα μονο τον Μαντουδη κ το Αποστολιδη ξερω.εγω εχω ρωτησει αρκετους κ εχω παρει πολυ καλες γνωμες.τα καλυτερα ακουω!!!!ο Θεος μαζι μας!!!

η αδερφη μου εχει τον Μαντουδη και τον Αποστολιδη και ειναι σουπερ ευχαριστημένη. εχω παει και εγω 2-3 φορες και αν οικονομικα μπορουσα θα συνεχιζα στην εγκυμοσυνη μου ν πηγαινω εκει

Διαφημίσεις

αχ συγνωμη δε προσεξα οτι ελεγε niece!!!να ζησει λοιπον η ανηψια σου να την χαιρεστε!!!!!εγω οταν εκλεισα ραντεβου στο γεννημα για την επισκεψη μου ειπε 120 ευρω!!!!νομιζα οτι η αδερφη σου πηγε για εξωσωματικη εκει γιαυτο σε ρωτησα...μηπως ηξερες περιπου ποσο παει η διαδικασια...αλλα ετσι και αλλιως καθε περιπτωση ειναι διαφορετικη..πως παει η εγκυμοσυνη σου??ποσο θα θελα να μουν κ γω τωρα εγκυος κ να μη μπαινω σε τετοιες διαδικασιες με φαρμακα.....

αχ συγνωμη δε προσεξα οτι ελεγε niece!!!να ζησει λοιπον η ανηψια σου να την χαιρεστε!!!!!εγω οταν εκλεισα ραντεβου στο γεννημα για την επισκεψη μου ειπε 120 ευρω!!!!νομιζα οτι η αδερφη σου πηγε για εξωσωματικη εκει γιαυτο σε ρωτησα...μηπως ηξερες περιπου ποσο παει η διαδικασια...αλλα ετσι και αλλιως καθε περιπτωση ειναι διαφορετικη..πως παει η εγκυμοσυνη σου??ποσο θα θελα να μουν κ γω τωρα εγκυος κ να μη μπαινω σε τετοιες διαδικασιες με φαρμακα.....

Καλησπέρα Κατερίνα.Είναι 2000 η προσπάθεια και 1000 νομίζω μετά αν πετύχει.Για απλή εξωσωματική αλλά δεν είμαι και 100% σίγουρη.Η αδερφή μου ξεκίνησε τώρα με τον Μαντούδη.Καλή επιτυχία!

• 3 months later...

kalispera laki ton ksero ton kurio fragoulidi eixa meinei eguos se suton stin proti mou prospatheia me spermatenxusi einai polu epikoinoniakos oti apories exeis tha sou tis lusei kai einai polu upeuthinos kai genika einai anxodis tupos ego imoun euxaristimeni....kali epituxia se oles mas........

Διαφημίσεις

και εγώ καλά έχω ακούσει από φίλη που έπιασε 2δημα με την 2η και μάλιστα γέννησε πρόσφατα. Είναι λέει ξε-αγχωτικός.... Εγώ πήγα στον Μαντούδη και μου είπε 3000! εννοούσε αν είναι επιτυχημένη? αν δεν είναι θα πάρει 2000? εμένα δεν μου είπε τίποτα τέτοιο...να ξαναρωτήσω?

Καλησπέρα κορίτσια!

σας ευχαριστώ πολύ για τις γνώμες σας! Τελικά επέλεξα έναν άλλο γιατρό που βρίσκεται στο Γέννεσις, και τώρα είμαι έγκυος με την πρώτη προσπάθεια... σε τρίδυμα!!! :)

Πάντως κι εγώ σχημάτισα πολύ καλή αποψη για τον Φραγκουλίδη.

Γωγώ, νομίζω ότι η τιμή δεν αλλάζει ανάλογα με την επιτυχία. Δυστυχώς τα δίνεις , έτσι κι αλλιώς!

• 2 weeks later...
Καλησπέρα κορίτσια!

σας ευχαριστώ πολύ για τις γνώμες σας! Τελικά επέλεξα έναν άλλο γιατρό που βρίσκεται στο Γέννεσις, και τώρα είμαι έγκυος με την πρώτη προσπάθεια... σε τρίδυμα!!! :)

Πάντως κι εγώ σχημάτισα πολύ καλή αποψη για τον Φραγκουλίδη.

Γωγώ, νομίζω ότι η τιμή δεν αλλάζει ανάλογα με την επιτυχία. Δυστυχώς τα δίνεις , έτσι κι αλλιώς!

Μπράβο βρε Λάκι! όνομα και πράγμα lucky!!!! Είσαι πράγματι από τις πολύ τυχερές. Να έχεις καλή εγκυμοσύνη!

• 2 years later...
  • 2 months later...

Διαφημίσεις