Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Παιδικός Σταθμός Κατερίνα στο Καλαμάκι.

Recommended Posts

Γεια χαρα :D

Ξερω μια μαμα που παει τα παιδακια της σε αυτον τον παιδικο σταθμο.

Εχει πολλες αμφιβολιες και ανησυχει.....

Της εχω υποσχεθει οτι θα σας ρωτησω σχετικα, ωστε να ξερει αν εχει τελικα λογο να ανησυχει.

Αν λοιπον εχει καποια μαμα, καποια πληροφορια σχετικα με αυτον τον παιδικο σταθμο,την φροντιδα που παρεχουν στα παιδια ,την καθαριοτητα,και γενικα την ποιοτητα του ,σας παρακαλω να με ενημερωσει.

Ευχαριστω

• 1 month later...

Διαφημίσεις

Θα ήθελα να γνωρίζω οποιεσδήποτε πληροφορίες γνωρίζει κάποιο μέλος του φόρουμ για το συγκεκριμένο παιδικό σταθμό.

Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.

• 4 months later...

Αν και καθυστερημένα που είδα αυτό το τοπικ να σας πω, πως μία φίλη μου πάει την μικρούλα της σε εκείνον τον σταθμό και μου έχει πει συγκεκριμένα ότι:

1) Υπάρχει πολύ καλή επικοινωνία της διεύθυνσης και γενικώς των δασκάλων με τους γονείς.

2) Μία φορά τον μήνα τουλάχιστον γίνεται συγκέντρωση όλων των γονέων μαζί με την δασκάλα και όχι αυστηρά ο καθένας μόνος του (όχι ότι δεν μπορεί να γίνει, ανα πάσα στιγμή κάποιος το θελήσει μπορεί να ρωτήσει για το παιδί του και όταν είναι μόνος του και μετά την συγκέντρωση και γενικώς κάποια άλλη στιγμή).

3) Μπορεί να μπεί οποτεδήποτε θελήσει να δει το παιδί του πως περνάει, και όχι όπως σε κάποιους άλλους σταθμούς που δεν σε αφήνουν παρά μόνο κατόπιν ραντεβού.

4) Υπάρχει καθημερινή ενημέρωση σε τετράδιο που παραλαμβάνει καθημερινώς ο γονιός και αναφέρεται εκεί τί έμαθαν την συγκεκριμένη μέρα (π.χ. για τα μεταφορικά μέσα), τι έφαγε, αν το έφαγε όλο, αν ήταν χαρούμενο το παιδάκι, με τι έπαιξαν, αν έκαναν μουσικοκινητική αγωγή κ.α.

5) Υπάρχει κάποιο θέμα με το φαγητό, καθώς δεν υπάρχει ποικιλία φαγητού, δεν τους δίνουν ποτέ κοτόπουλο (π.χ. σχεδόν κάθε βδομάδα έχουν φακές), πολύ συχνά τρώνε κάτι που έχει μακαρόνια (δεν θυμάμαι πόσες φορές την εβδομάδα).

Αυτά, ελπίζω να μην ξέχασα τίποτα

Α! και οι εγκαταστάσεις τους δεν είναι πολύ καλές.

as1cvdSNw3-0010ODc1NTMxfDAwMDY3NDRkfEggRGVzcG9pbm91bGEgbW91IGVpbmFp.gif

• 2 weeks later...

Στον συγκεκριμένο σταθμό έχει πάει η κόρη μου και τώρα ο γιός μου.

Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι και από τις δασκάλες και από τους ιδιοκτήτες.

Ο χώρος είναι αρκετά καλός (πολύ καλύτερος από τον μέσο όρο). Το πρόγραμμα, η συνεργασία και το αποτέλεσμα (τουλάχιστον από την πνευματική και κοινωνική ανάπτυξή τους) είναι πολύ ικανοποιητικό.

Το σημαντικό είναι ότι δεν παρουσιάζουν δήθεν "πρότυπα μοντέλα" τα οποία είναι μόνο για τον εντυπωσιασμό των γονέων και δεν προσφέρουν (έως το αντίθετο) στα παιδιά.

Η καθαριότητα είναι πολύ καλή και μπορείς να πας όποτε θες να την ελέγξεις. Όσον αφορά το φαγητό, πράγματι έχουν αποκλείσει το κοτόπουλο (μετά την εμφάνιση της γρίπης των πτηνών), καθώς κάποιοι γονείς φοβήθηκαν. Όμως τα παιδιά μου, έμαθαν να τρώνε στον παιδικό σταθμό και σε γενικές γραμμές τρώνε καλύτερα και περισσότερο στον παιδικό σταθμό παρά στο σπίτι (ακόμα και τα ίδια φαγητά) - ίσως επηρεάζει και το ότι τρώνε μαζί με τα άλλα παιδιά.

• 1 year later...

Επαναφέρω το θέμα για αυτό τον παιδικό σταθμό, μιας και τα σχόλια είναι παλιά....Καμία μανούλα που έχει πρόσφατες εμπειρίες από τον συγκεκριμένο σταθμό υπάρχει?

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων...

VxpTp3.png

lewJp3.png

Διαφημίσεις

• 4 months later...
  • 3 months later...
  • 2 years later...

Καλημέρα,

έχω δύο παιδάκια 2,5 και 4,5 πάνε στον παιδικό Κατερίνα από τον προηγούμενο χρόνο και είμαι πολύ ικανοποιημένη.

Η επικοινωνία με τους ιδιοκτήτες είναι πολύ καλή, είναι πολύ φιλικοί, οι δασκάλες ασχολούνται πολύ με τα παιδιά και ενδιαφέρονται πολύ γι΄αυτά και έχω δει μεγάλη πρόοδο στον γιο μου που είναι 4,5 στη ζωγραφική, στο λόγο. Οι εγκαταστάσεις είναι ωραίες και καθαρές, κάθε μήνα κάνουμε συνάντηση με τις δασκάλες και συζητάμε. Γενικά μόνο καλά έχω να πω και είναι ο τρίτος σταθμός που πάει ο γιος μου και συγκριτικά με τους προηγούμενους και όσους είχα δει όταν έψαχνα είναι καλύτερος.

Διαφημίσεις