Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

γιατι ολα στο αστερακι μου???ειμαι πολυ αποοητευμενη!!!

stafroditi2353

Recommended Posts

δεν ηξερα που να το ενταξω και ετσι ανοιξα εδω θεμα. μετα απο ενα δυσκολο γενικα περσινο χειμωνα με ωτιτιδες, βρογχιολιτιδες, νοσοκομεια, κλπ, και χωρις να παμε πουθενα μα πουθενα, ειπαμε οκ, ετυχε. φετος ειμαστε πιο μεγαλες και ξεκινησαμε και παιδικο. ασχετως με αυτο, παθαμε μια μολυνση (10 μερες αντιβιωση) , μια ιωση ξωφαλτσα (ισως επεδρασε και η αντιβιωση) και τωρα το ματακι μας!!!ενω την εστειλα κανονικα το πρωι στο σχολειο, γυρισε με κοκκινο το ματακι της. εχω στεναχωρηθει παρα πολυ και απογοητευτηκα!!!απο γιατρο σε γιατρο παμε!!!και να σκεφτειτε οτι ακομη δεν μπηκε ο χειμωνασ:-(:-(!!!!γενικα ειναι πολυ ευαισθητη, και με το αναπνευστικο αλλα και με το δερμα της.και λιγο πιο εντονα να ακουμπησει καπου η να χτυπησει, αμεσως σημαδι και κοκκινιλα!γενικα απο τον παιδικο ειμαι πολυ ευχαριστημενη και η μικρη θελει να πηγαινει και περναει καλα. σημερα μου εγραψε οτι το ματακι της ητανε ερεθισμενο και το ετριβε γιαυτο και κοκκινισε. ο γιατρος μου ειπε οτι ισως να ειναι απο μολυνση, αλλα πιο πιθανον να χτυπησε καπου και να εσπασε αγγειο , γιατι εχει και ενα κοκκινο σημαδακι απο κατω απο το ματι. ισως δεν ηθελαν να μου το πουνε. πως να το χειρστω???τι λετε??τι να τους πω??δεν με πειραζει που χτυπησε, εαν χτυπησε. απλα θελω να ξερω την αληθεια.σορυ γιατο μεγαλο ποστ.....μια απελπισμενη μαμα...

Διαφημίσεις

πάρε τηλέφωνο και ρώτα τους και πές το όπως μας το λές και εδώ εμάς...και εμένα δάκρυζε λίγο το μάτι της μικρής μου και της έβαλα λίγο κολλύριο και της πέρασε...μην ανησυχείς μερικά παιδάκια είναι πιο ευαίσθητα απο τα άλλα. Για παράδειγμα εμένα η μεγάλη μου η κόρη που είναι 5,5 λίγο να τρέξει και να ιδρώσει αμέσως την πιάνει βήχας και αρχίζω τα ζεστά μετά για να της περάσει....έχουμε θέμα με τον βήχα...κάποια παιδάκια έχουν ευαισθησία .

ναι μπορει να ειναι απο ερεθισμο μονο, αλλα εχει και ενα σημαδι εξω και κατω απο το ματι, γιαυτο λεω μηπως χτυπησε καπου και δεν ηθελαν να μου το πουνε για να μην με ανησυχησουνε.πολυ ευαισθησια αυτο το παιδι!!!!οτι αρρωστια κυκλοφορει, επανω μας!!!κριμα η καημενουλα μου!!!συνεχεια με φα

Αυτά όλα που γράφεις σίγουρα ταλαιπωρούν το παιδάκι σου.

Όμως μην σκέφτεσαι έτσι γιατί όλα αυτά είναι συνηθισμένα και περαστικά.

Υπάρχουν τόσες αρρώστιες ....μακριά από μας.

Το καλύτερο είναι αν δεις ότι επιμένει να επισκεπτείτε οφθαλμίατρο.

Βρε έχει δίκιο η φίλη από πάνω!Υπάρχουν αρρώστιες και αρρώστιες μακριά από μας!Αυτά τα απλά υπομονή και περνάνε.Απλά υπάρχουν παιδάκια πιο ανθεκτικά και παιδάκια πιο ευαίσθητα.Εγώ είχα και έχω άσθμα (άρα φαντάζεσαι ευαισθησία στο αναπνευστικό :shock: ) και οοοοό,τι κυκλοφορούσε σε ίωση το κόλλαγα.Για το δέρμα δε;Σε καρέκλα ακούμπαγα και έβγαζα κοκκινίλες.Η μάνα μου είχε απογοητευθεί.Ήμουν και αδύνατο αστα να πάνε.Ώσπου τελείωσα το δημοτικό και μετά ο πιο γερός οργανισμός!!!Δεν κολλούσα ούτε να έβηχε άρρωστος πάνω μου!Οπότε μην στεναχωριέσαι!!!Θα θωρακίσει το οργανισμό της σιγά σιγά.Όλα περαστικά να είναι!Τώρα για αυτό με το σταθμό επειδή είμαι παιδαγωγός και ξέρω τι γίνεται ακόμα και να χτύπησε το παιδί εκεί δεν το λένε.Μη νομίζεις μικρές επιχειρήσεις είναι όλα.Επειδή τώρα δεν ξέρεις ακριβώς και τι έγινε και ας πούμε μπορεί και απο το τρίψε τρίψε να έγδαρε με το νυχάκι της το ματάκι της , αύριο που θα την πας πες στη δασκάλα της πως είχατε θέμα με το ματάκι και να την προσέχουν μην χτυπά γενικά γιατί είναι πολυ ευαίσθητη.Θεστο πιο γενικα...Αλλά αναφέροντας και για το μάτι.Και περαστικά!Θα την καμαρώνεις αύριο μεθαύριο και θα λες αυτή η κοπελάρα τα κόλλαγε όλα αυτα;;;;; ;)

Διαφημίσεις

την δευτερα το βραδυ ειχα παει στο παιδων πεντελης και ειδα παιδακια με κοκκινα ματια στο ενα μου ειπαν οι γονεις μολυνση.ευχομαι να πανε ολα καλα .

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ......