Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Αμνιακο υγρο ή κατι αλλο?

Recommended Posts

Καλησπερα!πριν απο μια βδομαδα ξυπνησα και ειδα στο κρεβατι μια υγρη κυλιδα διαμετρου περιπου 4 εκατοστα και εσωρουχο βρεγμενο.δε μυριζε καπως ηταν σαν νερο...πηρα τον γιατρο και μου ειπε να παω και μου εκανε μια εξεταση με ενα στικ και μου ειπε οτι δεν ειναι αμνιακο υγρο.θα μπορουσε μου ειπε να ειχε γινει μια τρυπουλα στον αμνιακο σακο και να εχω απολεια αλλα ειπε αν ηταν κατι τετοιο θα ξανασυνεβαινε στη διαρκεια της μερας.σημερα το ξαναεπαθα το πρωι κσι γενικα νιωθω μια περιεργη υγρασια συχνα μεχρι στιγμης..λετε να τον ξαναπαρω αυριο?ειχε καμια παρομια εμειρια?ευχαριστω!

7V7Sp3.png

dev307pf___.png

Διαφημίσεις

Δεν θέλω να σε αγχώσω αλλά δεν παίρνεις το γιατρό σου ένα τηλέφωνο.Ας σου κάνει ένα υπέρηχο για να δεί τη ποσότητα του αμνιακού υγρού.Γιατί εαν έχεις διαφυγή πρεπει να προσέξεις.Είχα ολιγοάμνιο και δεν ήξερα απο που χανω υγρά.Κάθε εβδομάδα έκανα υπέρηχο να δώ τι γίνεται με το παιδί. ήμουν καπού 33 εβδομάδων όπως και εσύ.τελικά γέννησα 38 +6 χωρίς πρόβλημα.

tnDpp3.png

77l3p3.png

Δεν θέλω να σε αγχώσω αλλά δεν παίρνεις το γιατρό σου ένα τηλέφωνο.Ας σου κάνει ένα υπέρηχο για να δεί τη ποσότητα του αμνιακού υγρού.Γιατί εαν έχεις διαφυγή πρεπει να προσέξεις.Είχα ολιγοάμνιο και δεν ήξερα απο που χανω υγρά.Κάθε εβδομάδα έκανα υπέρηχο να δώ τι γίνεται με το παιδί. ήμουν καπού 33 εβδομάδων όπως και εσύ.τελικά γέννησα 38 +6 χωρίς πρόβλημα.

ευχαριστω πολυ!

7V7Sp3.png

dev307pf___.png

Καλησπερα!πριν απο μια βδομαδα ξυπνησα και ειδα στο κρεβατι μια υγρη κυλιδα διαμετρου περιπου 4 εκατοστα και εσωρουχο βρεγμενο.δε μυριζε καπως ηταν σαν νερο...πηρα τον γιατρο και μου ειπε να παω και μου εκανε μια εξεταση με ενα στικ και μου ειπε οτι δεν ειναι αμνιακο υγρο.θα μπορουσε μου ειπε να ειχε γινει μια τρυπουλα στον αμνιακο σακο και να εχω απολεια αλλα ειπε αν ηταν κατι τετοιο θα ξανασυνεβαινε στη διαρκεια της μερας.σημερα το ξαναεπαθα το πρωι κσι γενικα νιωθω μια περιεργη υγρασια συχνα μεχρι στιγμης..λετε να τον ξαναπαρω αυριο?ειχε καμια παρομια εμειρια?ευχαριστω!

Τελικα μιλησες με τον γιατρο σου? Ολα καλα?Αυτο με την υγρασια με ανησυχει και μενα......

r1OMp3.png

ts7Bp3.png

Τελικα μιλησες με τον γιατρο σου? Ολα καλα?Αυτο με την υγρασια με ανησυχει και μενα......

μιλησα..θα με δει σε 5 μερες αν δεν ξαναγινει αν ξαναγινει θα παω απο κει χωρις να τον παρω ειπε.παντος δεν εγινε απο προχθες δεν το ξαναειδα.ευχαριστω!:-)

7V7Sp3.png

dev307pf___.png

Διαφημίσεις

εχεις και συ το προβλημα με την υγρασια ε?

Για να καταλαβεις χωρις σερβιετακι δεν μπορω να κυκλοφορησω....:confused:και δεν ειναι ακρατεια ουρων! Με τον υπερηχο ομως δεν διαπιστωσε κατι αν και τον ρωτησα ειδικα για το αμνιακο υγρο.:shock:

r1OMp3.png

ts7Bp3.png

Για να καταλαβεις χωρις σερβιετακι δεν μπορω να κυκλοφορησω....:confused:και δεν ειναι ακρατεια ουρων! Με τον υπερηχο ομως δεν διαπιστωσε κατι αν και τον ρωτησα ειδικα για το αμνιακο υγρο.:shock:

ακι γω φοραω παντα τον τελευταιο μηνα!τι σου εχει πει γι αυτο?εμενα σαν εξηγηση μου εδωσε οτι τα υγρα μας τωρα προς το τελος ειναι πολυ αραια?σε τετοιο σημειο καλε γιατρε:-):?:ναι ναι μου λεει!

7V7Sp3.png

dev307pf___.png

πανως αν ειχες απωλεια αμνιακου θα το εβλεπε στον υπερυχο.εγω στον τελευταιο δεν ειχα προβλημα αλλα απο τοτε που τον εκανα εχουν μεσοσλαβησει σχεδον 2 βδομαδεςκαι αυτο το εντονο το επαθα πριν μια γιαυτο αγχωθηκα!

7V7Sp3.png

dev307pf___.png

Εμενα ηταν αραια απο την αρχη σχεδον και ειχα τρελαθει να κανω καθε μηνα καλλιεργεια κολπικου υγρου για να αποκλεισω το ενδεχομενο καποιας μολυνσης. Η μικροβιολογος με κοροιδευε:oops: Αφου δεν βλεπουν κατι το εξηγουν ως φυσιολογικο:!:

r1OMp3.png

ts7Bp3.png

Διαφημίσεις

Εμενα ηταν αραια απο την αρχη σχεδον και ειχα τρελαθει να κανω καθε μηνα καλλιεργεια κολπικου υγρου για να αποκλεισω το ενδεχομενο καποιας μολυνσης. Η μικροβιολογος με κοροιδευε:oops: Αφου δεν βλεπουν κατι το εξηγουν ως φυσιολογικο:!:

ναι μωρε!μην ανηχυχεις αφου μετρανε το αμνιακο σε καθε υπερυχο!

7V7Sp3.png

dev307pf___.png

Και γω έχω κορίτσια τέτοια υγρά. Μάλιστα την πρώτη φορά πήγα στο ιατρείο πανικόβλητη γιατί νόμιζα έσπασαν τα υγρά μου. Μου έβαλε και μένα αυτό το στικάκι και είπε δεν είναι αμνιακό υγρό αλλά πάλι φοβάμαι. Επίσης έκανα και καλλιέργεια κολπικού. Και αυτή οκ! Δηλαδή αν χάνετε αμνιακό δεν φαίνεται από κάπου 100%?????

Και γω έχω κορίτσια τέτοια υγρά. Μάλιστα την πρώτη φορά πήγα στο ιατρείο πανικόβλητη γιατί νόμιζα έσπασαν τα υγρά μου. Μου έβαλε και μένα αυτό το στικάκι και είπε δεν είναι αμνιακό υγρό αλλά πάλι φοβάμαι. Επίσης έκανα και καλλιέργεια κολπικού. Και αυτή οκ! Δηλαδή αν χάνετε αμνιακό δεν φαίνεται από κάπου 100%?????

σε κάθε υπέρηχο το μετραει το αμνιακο υγρό. και εγω εχω πολλα υγρα, αλλά μου ειπε το αμνιακο ειναι καλό, χωρις να τη ρωτησω. αν αγχωνόμαστε ακόμα και γι'αυτο θα τρελαθούμε...... θα πρεπει να ειμαστε καθε μερα στην γιατρό...:cool::cool:

b1xOp2.png

QBskp2.png

σε κάθε υπέρηχο το μετραει το αμνιακο υγρό. και εγω εχω πολλα υγρα, αλλά μου ειπε το αμνιακο ειναι καλό, χωρις να τη ρωτησω. αν αγχωνόμαστε ακόμα και γι'αυτο θα τρελαθούμε...... θα πρεπει να ειμαστε καθε μερα στην γιατρό...:cool::cool:

Ax Aναστασακι αν "καεις στο κουρκουτι φυσάς και το γιαούρτι" λένε

Οπως μου ειπε και μια άλλη κοπέλα εδώ μεσα "γιατί κάτι τόσο απλό και ωραίο, εχει γίνει τόσο συνθετο και δυσκολο"

Aν το στικακι ηταν οκ και στον υπερυχο που σου μετρανε καθε φορα ειναι οκ επισης τοτε μην ανησυχεις!εγω να ξεανγωθω ηθελα:rolleyes::rolleyes:οχι να αγχωσω τις υπολοιπες κλαψ!!:(:-)

7V7Sp3.png

dev307pf___.png

Διαφημίσεις

Aν το στικακι ηταν οκ και στον υπερυχο που σου μετρανε καθε φορα ειναι οκ επισης τοτε μην ανησυχεις!εγω να ξεανγωθω ηθελα:rolleyes::rolleyes:οχι να αγχωσω τις υπολοιπες κλαψ!!:(:-)

δεν μας άγχωσες!!! μη νομιζεις και εγω το εχω σκεφτει... αλλά δεν θελω να το σκευτομαι συνχεια γιατι με το αγχος προκαλώ αλλο προβλημα.....!!!

απλά με βαση το τελευταιο ραντεβού λέω είμαι καλά και περιμενω το επόμενο..;)

b1xOp2.png

QBskp2.png

Δεν μας αγχωνείς εσύ!!!!Η όλη κατάσταση μας αγχωνει!!!! ;)

Πάντως ειναι αληθεια αυτο που λενε οτι τον τελευταιο μηνα εχουμε περισσοτερα υγρα? Γιατί την Παρασκευή ήμουν στο τσακ να νομίζω ότι εχω διαφυγή αμνιακου υγρου. Και εγώ χωρις σερβιετάκι δε γίνεται. ΄Και φανταστήτε ειναι η 2η εγκυμοσυνη και εχω τοσες απορίες. Αλλά έλα που στον πρώτο μου δεν ειχα τίποτα και μου τον πήρανε και στην 35 εβδ.οποτε απο δω και περα μου ειναι ολα πρωτογνωρα.

s-age.pngs-age.png

Πάντως ειναι αληθεια αυτο που λενε οτι τον τελευταιο μηνα εχουμε περισσοτερα υγρα? Γιατί την Παρασκευή ήμουν στο τσακ να νομίζω ότι εχω διαφυγή αμνιακου υγρου. Και εγώ χωρις σερβιετάκι δε γίνεται. ΄Και φανταστήτε ειναι η 2η εγκυμοσυνη και εχω τοσες απορίες. Αλλά έλα που στον πρώτο μου δεν ειχα τίποτα και μου τον πήρανε και στην 35 εβδ.οποτε απο δω και περα μου ειναι ολα πρωτογνωρα.

Ναι μωρε...ολα τοσο καινουρια ειναι!εχω τοσες απορειες τα ρωταω ολα και ο γιατρος μεσα στο χαμογελο απανταει και ολο σκεφτομαι τον επρηξα τον ανθρωπο:rolleyes:Ειχες και αυτη την εμπειρια..:(στο τελος να ειναι καλα αυτο δεν ειναι το συμαντηκοτερο..με το καλο και το δευτερο παιδακι σου!

7V7Sp3.png

dev307pf___.png

Κορίτσια καλησπέρα, κι εγώ έχω παρόμοιο πρόβλημα με τα υγρά και πολλές φορές φοβάμαι ότι έσπασαν τα νερά και δεν το κατάλαβα. Τις προάλλες που πήγα στα μαθήματα ανώδυνου τοκετού η μαία που μας έκανε το μάθημα περιέγραψε το σπάσιμο των νερών σαν αυτά που γράφουμε εμείς εδώ και θορυβήθηκα ότι μπορεί να σπάσουν τα νερά κι εγώ να τα περάσω για τα διάφορα καθημερινά υγρά και να μην δώσω σημασία. Βέβαια από ότι κατάλαβα όταν σπάσουν τα νερά, υπάρχει αρκετή ποσότητα που τρέχει. Υπάρχει όμως περίπτωση να μπερδευτούμε και να μην το καταλάβουμε;

Κορίτσια καλησπέρα, κι εγώ έχω παρόμοιο πρόβλημα με τα υγρά και πολλές φορές φοβάμαι ότι έσπασαν τα νερά και δεν το κατάλαβα. Τις προάλλες που πήγα στα μαθήματα ανώδυνου τοκετού η μαία που μας έκανε το μάθημα περιέγραψε το σπάσιμο των νερών σαν αυτά που γράφουμε εμείς εδώ και θορυβήθηκα ότι μπορεί να σπάσουν τα νερά κι εγώ να τα περάσω για τα διάφορα καθημερινά υγρά και να μην δώσω σημασία. Βέβαια από ότι κατάλαβα όταν σπάσουν τα νερά, υπάρχει αρκετή ποσότητα που τρέχει. Υπάρχει όμως περίπτωση να μπερδευτούμε και να μην το καταλάβουμε;

Το είχα ρωτήσει αυτό στον γιατρό μου και μου είπε ότι στο σπάσιμο των νερών έχεις ροή συνεχόμενη ή ελαφρώς διακεκομμένη .....

Τι να πω ... Δύσκολο να σαι πρωτάρα!!!

Τελικά ολα καλά. Πήγα στο γιατρο σήμερα για να προγραμματισουμε την καισαρική και μου ειπε οτι ειναι φυσιολογικο να εχω περισσοτερα υγρα τώρα, και οτι τα αμνιακά ειναι πολύ καλα. Ουφ!! 10 Οκτωβρη γεννάω! Αντε να περάσει και αυτο!

s-age.pngs-age.png

Κάτι παρόμοιο είχα και εγώ αλλά στο εσώρουχο...

Όταν πήγα για εξέταση και μέτρησε το πάχος του αμνιακού υγρού στον υπέρηχο μου είπε ότι για να θεωρηθεί ολιγάμνιο πρέπει η διάμετρος να είναι κάτω από 2,5...

Τι να πω βρε κορίτσια, τώρα στο τέλος θα αρχίσω να αγχώνομαι λες και είμαι πρωτάρα...

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...