Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

μου εστειλαν λαθος καροτσι!τι να κανω?

Recommended Posts

καλησπερα. πριν 2 εβδομαδεςπεριπου αγορασααπο γνωστο βρεφικο πολυκαταστημα ενα καροτσι. σιγκεκριμενα τοπηρα νατοδωσω σε μια κοπελα που τοειχε αναγκη.

βρηκα ενα ωραιο και σχετικα οικονομικο. 60 κατι ευρω.το παρηγγειλα απτο ιντερνετ στη σελιδα τους γιανα μη τρεχω καιγω μιας πουειμαι στον 8ο μηνα εγκυμοσυνης.

ηρθε λοιπον και πληρωσα 59Ε.δεν εδωσα σημασια να αναρωτηω γιατι..

ανοιγω το πακετο και βλεπω αλλο καροτσι. το προβλημα του ηταν οτι ηταναπλο χωρις κουκουλα. περνω στο καταστημα λεει οκ θατο δουμε καιθασας παρουμε.

τιποτα.. ξαναπερνω εγω και πετυχαινω μιακαλη κοπελα και μου λεει ναι εγινε λαθος μετον κωδικο παραγγλειας ειναι δικο μαςτο λαθος. θασας το αλλαξουμε. περιμενω παλι τιποτα.

τηλεφωνω ξανα. μου λενε μεσα στη βδομαδα θαρθει ο κουριερ.

ησυχιααα!!! αλλη μιαφορα σημερα τηλεφωνω. σαν να μην εγιναν τα αλλα τηλεφωνα μου λενε πως εγινε λαθος μεν αλλα δεν γινετε κατι. εκτος αν θελω να τοπαρουν πισω και να συμπληρωσω λεφτα να παρω αλλο. το επομενο ''φθηνο'' τους ειναι γυρω στα 90Ε

αυτο που παρηγγειλα που εκανε 64Εδεν υπαρχει αλλο!!!

και ερωτω.. τι κανω??? εστειλα μειλ πριν λιγο ευγενικα ακομη στα κεντρικα τους στην Αθηνα. τι πρεπει αλλο νακανω? θαθελα πολυ νατους το παω να τους πεταξω στα μουτρα καινα πω δωστε μου τα λεφτα μου πισω! αλλα μαλλον δεν γινετε ε?

υγ. ακομα δε θαπω το ονομα του καταστηματος. αλλα αν δεν εχουν απαντησει σε 24 ωρες οχι μονο θατο πω αλλα θα τους κανω και επισημη καταγγελια!

κριμα γιατι τους προτιμουσα πολυ στα ψωνια μου

1-2-3MPOMPIRES!!!

Διαφημίσεις

εννοειται οτι πρεπει να τους το πας πισω κ να απαιτησεις τα λεφτα σου! κριμα την ταλαιπωρια σου πηγες να κανεις καλο κ τρεχεις τωρα... κριμα

age.png

το παιδι σου δεν ειναι η συνεχεια της ζωης σου,

ειναι η αφετηρια της δικης του ζωης!

Πας να κανεις καλο κ σου βγαινει ξινο!Καταρχην μη σκας!Στη κατασταση σου δε πρεπει να τρελαινεσε με τετοια...Παρτο απλα...αν εχεις αποδειξη με το τι παρηγγειλς κανε ενα τηλ κ πες τους οτι εγω παρηγγειλα αυτο..αν δεν υπρχε οφειλατε να μου το πειτε εξ αρχης...αν τωρα δε το βρισκετε οφειλετε να μου στειλετε τα χρηματα πισω,αλλιως σας εχω ετοιμη τη καταγγελια" Πες τους οτι πηρες κ τα σχετικα τηλεφωνα,οτι ενμερωσες τα κεντρικα κ.λ.π. αν δεν ενεργσουνε αμεσα στην αντικατασταση η να επιστρεψουνε το ποσο,θα τρεχουνε...:rolleyes: Με το εγριεμα οσως βγαλεις κατι αλλιως τηλεφωνακι στη προστασια του καταναλωτη κ τα σχετικα!

Αν κ κατι μου λει πως επιτδες εγινε αυτο....δηλαδη κραχτης το καροτσακι κ μετα σου λενε παρε κατι αλλο που κανει πολυ παραπανω φυσικα...δε ξερω...ειμαι καχυποπτη?

<<φυσης ουδεν ποιει ματην>>

αν ητανε η γνωση ψωρα θα θηλαζε ολη η χωρα

Πάρε τηλέφωνο και προειδοποιήσε τους ξεκάθαρα για το τι θα κάνεις.Σε τέτοιες εποχές δεν είναι να χάνουν πελάτες :rolleyes: Δεν θα σου έλεγα να προβείς σε αυτή τη λύση.Όμως έχεις εξαντλείσει όλους τους πολιτισμένους και ευγενικούς τρόπους.Δεν καταλαβαίνουν με κάτι τέτοια.

[/url]

Διαφημίσεις

αυτο που παρηγγειλα που εκανε 64Εδεν υπαρχει αλλο!!!

αν δεν υπηρχε στοκ ουτε κατα τη στιγμη της 1ης παραγγελιας και αποστολης, τοτε οφειλαν να σε ενημερωσουν πριν το παραδωσουν! και να αποφασιζες εσυ τι θα εκανες.

αλλά ακομα κι αν τελειωσε το μοντελο που αρχικα ειχες ζητησει αφου ειχαν ηδη κανει το λαθος να σου στειλουν αλλο μοντελο, πρεπει τουλαχιστον να σου επιστρεψουν τα χρηματα σου πισω.

αν δεν υπηρχε στοκ ουτε κατα τη στιγμη της 1ης παραγγελιας και αποστολης, τοτε οφειλαν να σε ενημερωσουν πριν το παραδωσουν! και να αποφασιζες εσυ τι θα εκανες.

.

καταρχας ευχαριστω για τις απαντησεις.

μετα τηνπαραγγελια μου με πηραν τηλ. και μου ειπαν οτι αυτο που παρηγγειλα πχ το πορτοκαλι χρωμα δεν υπαρχει και αν ειναι να μου στειλουν το λαχανι. ειπα οκ! μονο αυτο μου ειπαν. τοσο χαζη ναμαι πια που να μιλουσαμε για κατι αλλο και να καταλαβα αυτο?

τωρα μου λενε (χθες δηλ) οτι σεκεινο το τηλ μου ειπαν οτι δεν υπαρχει αυτο το ''μοντελο''και το χρωμα. αντε και να μη καταλαβα.. αν πχ το ειπαν ονομαστικα το μοντελο ισως να μη θυμομουν το ονομα και να μη καταλαβα.. το χρωμα? τελικα δε μου εστειλαν λαχανι αλλα μαυρο κοκκινο!!!αρα? ποιος δε καταλαβαινει καλα???θα δω αν μου ερθει απαντητικο μειλ που εστειλα στην Αθηνα αλλιως θα παρω τηλ αυριο το πρωι. δε τοχω τον τσαμπουκα. βριζω κυριλε που λενε αλλα.... θα το βρω για χαρη τους. ειναι οντως κριμα. πηγα να κανω ενα καλο και...

1-2-3MPOMPIRES!!!

Επί τη ευκαιρία να αναφέρω κι εγώ την ταλαιπωρία που τράβηξα από το βρεφικό κατάστημα ΗΡΑ. Παρήγγειλα μία χοάνη απλή με συνδετικό ενσωματωμένο για το θήλαστρο μίνι ελέκτρικ, την πλήρωσα κανονικά 11? με παίρνουν τηλέφωνο ήρθε και πάω και τι να δώ, την απλή χοάνη χωρίς συνδετικό των 7? και να επιμένουν ότι αυτή είναι δεν υπάρχει άλλη και ότι τους το είχα πει λάθος (και την τιμή λάθος την είχα πληρώσει δηλαδη????). Βάζω την πωλήτρια να μπει ίντερνετ και φυσικά διαπιστώνει ότι δεν υπάρχει κανένα λάθος, ακόμα και ο κωδικός της παραγγελίας μου ήταν ολόσωστος. Ξανά τηλέφωνο μεντέλα (τώρα που το θυμήθηκα να στείλω ένα ευχαριστήριο μέιλ στα κεντρικά για την απίστευτη "ευγένεια" της υπαλλήλου στην τηλεφωνική εξυπηρέτηση) κι όταν επιτέλους βγαίνει άκρη μου λένε σε 2,3 μέρες. Πάνε 10 μέρες τίποτε. Κάποια στιγμή αφού είχε περάσει ακόμα και το προβλεπόμενο όριο των 10 εργάσιμων ημερών πάω να ακυρώσω την παραγγελία(η φίλη μου πια είχε γεννήσει και θα της επέστρεφα εκείνη την ημέρα το θήλαστρο) και ευτυχώς το είχαν αλλά για κάποιο λόγο δεν με είχαν ειδοποιήσει. Για την ακρίβεια στην αρχη μου είπαν ότι δεν είχαν φέρει κάτι για μένα αλλά μετά σκέφτηκε μία κοπέλα ότι κάτι έστειλε η μεντέλα για να υπάρχει στο κατάστημα και ήταν, όπως διαπίστωσα,αυτό που ήθελα.

Το χαρτί της παραγγελίας το έχω με ημερομηνία 26/8 και της παραλαβής με ημερομηνία 17/9

τελικα ηρθε απαντητικο μειλ. ενα μεγαλο μηνυμα που φαινετε πως ασχοληθηκαν με το θεμα μου αναλυοντας καθε λεπτομερια στο τι εγινε. τελικα μου προτινουν αλλαγη. το καροτσι που μου προτινουν ειναι ακριβοτερο αποτο πρωτο σχεδον 30Ε. μου κανουν ομως λεει μια εκπτωση 15% και προκυπτει διαφορα σε σχεση μεαυτο που παρηγγειλα 10Ε. σκεφτομαι να το δεχτω σαν προταση.. εσεις τι λετε?

1-2-3MPOMPIRES!!!

Διαφημίσεις

Απατεώνες!!!!!!

Έτσι αντιμετωπίζουν τους πελάτες!?!

Και μετα θα φταίει η κρίση!

Όχι ότι δεν θα φταίει, αλλα με τέτοια συμπεριφορά θα κλείσουν μια ώρα νωρίτερα.

Ντροπή να ταλαιπωρούν έγκυο γυναίκα!

και προκυπτει διαφορα σε σχεση μεαυτο που παρηγγειλα 10Ε. σκεφτομαι να το δεχτω σαν προταση.. εσεις τι λετε?

ναι κι εγω λεω να το δεχτεις. για να τελειωνεις δηλ με αυτη την ιστορια.

Αν αυτό γινόταν σε άλλη χώρα πλην του Ελλαδιστάν θα είχες το ακριβότερο καρότσι στην τιμή που είχες συμφωνήσει και κανείς δεν θα σου ζητούσε ούτε ένα ευρώ παραπάνω.

Επειδή όμως ζούμε στη χώρα της ασυδοσίας και του μπάτε σκύλοι αλέστε...κι εγώ θα το έπαιρνα να τελειώνω και δεν θα ξαναπάταγα.(εφόσον είναι για δώρο, αν ήταν για μένα,τα λεφτά μου πίσω ασυζητητί)

αυτο θα κανω. θα το δεχτω γιανα ξεμπερδευω.

παντως προσοχη σε αγορες μεσω ιντερνετ! οκ δε συμβαινει παντα αλλα πριν κανετε την παραγγελια σας αν εχετε τη δυνατοτητα να μιλατε στο τηλεφωνο και να ρωτατε αν υπαρχει κτλ.. μη μπλεξετε και σεις..

1-2-3MPOMPIRES!!!

Κοριτσι χαρα στην υπομον σου αν κ πιστευω πως κ εγω στη κατασταση σου το ιδιο θα εκανα.Αλλα θεωρω πως ειναι απατεωνες!Καλα ειναι να τους πεις πως με αυτ τη συμπεριφορα χασανε εσενα κ πολλους ακομη πελατες κ να τους το τονισεις...Καλα θα ητανε να τους απειλησεις κ λιγο λλα τι σου λεω στη κατασταση σου....Τελος παντων!Με το καλο να βγειτε περα κ εσυ κ το μωρακι κ απλα μη ξαναπαρεις τιποτα ουτε εσυ αλλα προειδοποισε να μη παρει κ αλλος!

Διαφημίσεις

Λενα μου οντως προτιμουσα πολυ αυτο το καταστημα. στο πρωτο μου ολα ταβρεφικα κρεβατια καροτσια κτλ τα πηρα αποκει.(οχι μεσωιντερνετ βεβαια..)και αργοτερα παλι αποκει επειδη εχει ποικιλια καιδεν τρεχω απο καταστημα σε καταστημα ξεχωριστα. θα το πω παντως οτι χασανε πολυ κοσμο καιμενα μαζι..

υγ. αν και δε ξερω αν πλεον πρεπει ναπω το ονομααλλα ειδα σημερα οτι οντως εχει προβλημα ο κοσμος με το σιγκεκριμενο καταστημα.. υπαρχει και σιγκεκριμενο τοπικ εδω που κατηγορητε το ενλογω καταστημα.....

αρα οντως εχασε κοσμο πολυ...

1-2-3MPOMPIRES!!!

Καλα να παθουνε!Εχτσι πρεπει...

Εγω παλι σε μικρο καταστημα σχετικα...ειχα παρει περυσι το καροτσι μας ,εστειλα αλλον κ το πρε γιατι ειναι 1,30 ωρας δρομος κ αμαξι δεν εχουμε.Το ελεβα ωσπου 8 μηνες μετα διαπιστωνω τυχαια οτι ειχε κ αλλα εξαρτηματα που εμενα δε μου τα δωσανε...π.χ. ειχε χειμερινο καλυμα για τη πλατη,μαξιλαρακια για τις ζωνες κ.λ.π. κ τους πηρα τηλ. πρεασε καποιος κ του δωσανε μονον τα μαξιλαρακια.Τους ξαναπερνω εχθες να τους πω οτι πριν ενα μηνα μου στειλανε μονον τα μαξιλαρακια κ μου λενε οτι το χειμερινο καλυμα δε ξερουνε αν υπαρχει κ τα πετανε κ.λ.π. Τα πηρα ασχμα...

Περασα ολοκλρο χειμωνα περυσι με το μωρο βρεφος να βαζω κουβερτες απο κατω να μη κρυωνει γιατι ετσι ειναι φλουδα το καροτσι κ να στριμωχνετε ο καμενος,απο δικο τους λαθος κ μου λενε αρες μαρες κουκουναρες...μου στειλανε 2 φορες μισα πραγματα κ δε λενε ενα συγνωμη...:rolleyes: Μη το ψαχνεις..τετοιοι ειμαστε!

-Καλησπέρα, μπορώ σας παρακαλώ να μιλήσω με την υπεύθυνη του καταστήματος;"

-"Πείτε μου."

-"Μα, σας είπα, θέλω να μιλήσω με την υπεύθυνη του καταστήματος.Εσείς είστε;"

"Όχι, αλλά πείτε μου."

"Κοιτάξτε, δεν θέλω να επαναλαμβάνω τον εαυτό μου, θέλω την υπεύθυνη."

"Πείτε μου πρώτα εμένα και μετά θα δω αν θα σας συνδέσω."

Ακούγεται familiar?

μολις πηρε τηλεφωνο ο διευθυντης του καταστηματος.με ενημερωσε οτιειδε το μυνημα μου. απισης ρωτησε πως μεβολευει τωρανα γινει η αλλαγη.. θαρθει λεει ο κουριερ θα του δωσω το παλιο και θα μου δωσει το καινουργιο. θα πληρωσω λεει μονο τη διαφορα. αραγε θαχω ξανα ταεξοδα κουριερ??(3.80)εγω θα κανωτην παπια. αν τα ζητησουν μαλλον θατα δωσω σχολιαζοντας φυσικα.. δεμπορω αλλο. ας τελειωνουμε πια..

1-2-3MPOMPIRES!!!

τελικα ηρθε το καροτσι! εδωσα το αλλο και πηρα τοκαινουργιο. με διαφορα 10Ε.(χωρις εξοδα κουριερ τελικα) πραγματικα μετα απο πολυ θεμα που εγινε τουλαχιστον αξιζε. το καροτσι που πηρα τωρα ειναι τελειο σε ολα του. πιο βαρυ πιο καλυμενο με κουκουλα μπροστινη μπαρα που πιανει το μωρο κτλ κτλ.. και γω το ζηλεψα που λεει ο λογος.! η μανουλα που το εδωσα το καταχαρηκε και θα κανουν ωραιαες βολτιτσες! τωρα πια θα πω και το ονομα του μαγαζιου γιατι παρολο που με ταλαιπωρησαν τουλαχιστον στο τελος βρηκα ανθρωπους σωστους και βρεθηκε λυση.. ειναι το καταστημα Λητω..

1-2-3MPOMPIRES!!!