Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΣΤΟΝ 6 ΜΗΝΑ ΠΟΣΟ ΣΥΧΝΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΚΟΥΜΕ???

Recommended Posts

κοριτσια ειμαι 16 μερες στον 6ο και ακομα το ακουω ελαχιστα...δεν ξερω ποτε θα πρεπει να το ακουω συχνα???

ολη τη μερα στη δουλεια εδω που καθομαι τιποτα...τι να πω δεν ξερω..λιγο το βραδακι και αυτο μετα που θα ξαπλωσω...μηπως πρεπει να ανησυχω βρε κοριτσια τελικα????δηλαδη ποτε θα ζωηρεψει???πιστευω πως ειμαι ηδη σε μεγαλη εβδομαδα που θαπρεπε να το ακουω συνεχεια????? :roll::roll::roll::roll::roll::roll:

ήρθες στη ζωή μου και νιώθω να ζώ ξανά...

Διαφημίσεις

αχ ντινάκι κι εγώ εκεί που το άκουγα και είχε αρχίσει τις πιο δυνατές έχει 2 μέρες που αισθάνομαι χτυπηματάκια ελαφρά και φοβάμαι πολύ!

αχ να τα πάρουμε στα χέρια μας να ησηχάσουμε!!!!!!!!

dina 27, μην ανησυχείς! Και γω έτσι το άκουγα πριν λίγες εβδομάδες. Μόνο όταν ξάπλωνα και εστίαζα την προσοχή μου στο να το ακούσω. Όταν ήμουν στη δουλειά δεν έπαιρνα χαμπάρι και στο σπίτι, ακόμη και στον καναπέ λίγες φορες ένιωθα κλωτσίδια!

Τώρα, τις τελευταίες μέρες η παρουσία της μικρής γίνεται αισθητή και κατά τη διάρκεια της μέρας, στο γραφείο ή και στο αμάξι.

Και φαντάσου πως όταν έκανα τη Β' επιπέδου και είπα στον εμβρυολόγο πως δεν το ακούω συνέχεια φρίκαρε!!! (ήταν ψιλο-π@π@ρ@ς). Και είπε πως δε δικαιολογείται αδύνατη κοπέλα να μην το καταλαβαίνεις συνέχεια...

Πήγα και αλλού για την εξέταση γιατί αυτός δε με κάλυψε (ως ψιλοπ@π@ρ@ς) και μου είπε η νέα εμβρυολόγος πως είναι λογικό να μην το νιώθω συνέχεια μιας και δεν είμαι συνέχεια σε ένα κρεβάτι να περιμένω να νιώσω ένα χτύπημα, μια κλωτσιά ρε αδερφέ!

Παρ'το αυγό και κούρευτο!

Πάντως μην ανησυχεις!

Είναι νορμάλ!

ευχαριστω βρε κοριτσια...νικολ εσυ μην ανησυχεις ειναι μικρουλη ακομα..και ποτε θα το ακους πολυ και ποτε οχι..

ειρηνη μου σε καταλαβαινω...απλα αλλες κοπελες απο πολυ πολυ νωρις το ακουνε εντονα και συνεχως σκεφτομαι μηπως υπαρχει προβλημμα σε μενα..δεν ξερω πια τι ειναι φυσιολογικο και τι οχι...στην καθεμια τελικα συμβαινουν και αλλα..ηρεμησα λιγο τωρα που μου το ειπες αυτο παντως..σευχαριστω...ελπιζω να πανε ολα καλα..στο ευχομαι

ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΟΡΘΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟς ΝΑ ΠΙΑΣΕΙ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙ...ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ..ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΑΠΛΩΣΩ ΚΑΙ ΑΝ....

Διαφημίσεις

Καλημέρα Ντινάκι, καλημέρα και σε όλα τα κορίτσια!

Ντινάκι, μην ανησυχείς για τίποτα, μια χαρούλα είναι το νινί. Η συχνότητα και η ένταση με την οποία νιώθουμε τα μωράκια, είναι σχετικές και εξαρτώνται από διάφορους παράγοντες. Χθες είχα ραντεβού με τον γιατρό μου, του είπα ότι ήδη το ακούω και μου είπε ότι είναι νωρίς, άλλες το ακούνε πολύ αργότερα... Σ' εμένα επί παραδείγματι, όπως μου είπε ο γιατρός, ο πλακούντας είναι ψηλά και πίσω, δηλαδή δεν ακουμπάει στο εμπρόσθιο τοίχωμα της μήτρας. Υποθέτω, λοιπόν, ότι αν ήταν μπροστά, θα απορροφούσε τους κραδασμούς και σίγουρα δεν θα ένιωθα τα χτυπηματάκια ακόμη. Και μη φανταστείς ότι κι εγώ τα ακούω συνέχεια... Ούτε κατά διάνοια! Το μεσημεράκι στο γραφείο καθιστή στον υπολογιστή 2-3 φορές, λίγο το απόγευμα γυρνώντας σπίτι και το βράδυ κάπως περισσότερο και αυτό όταν είμαι οριζοντιωμένη στο κρεββάτι!!!

Όταν ήμαστε μάλιστα στον χώρο αναμονής και περιμέναμε, έπιασα κουβέντα με μία κοπέλα που ήταν στην 27η εβδομάδα. Μου είπε ότι το ακούει αλλά όχι κάθε ώρα και λεπτό! Βλέπεις, είναι όλα πολύ σχετικά!!!!

Φιλάκια και να μην αγχώνεσαι!!!

Υ.Γ. Χθες μάθαμε κι εμείς ότι έχουμε αγοράκι! Μας έκανε τη χάρη και το πετύχαμε με τα πόδια ορθάνοιχτα! :D

μπραβο κοριτσακι μου!!!!!!!!!!τι ομορφα!!!!!!!!!με το καλο να το αγκαλιασεις...ισως και να εχεις δικιο...εμενα τωρα που το λες ο πλακουντας ειναι προσθιος και πανω αν θυμαμαι καλα...σευχαριστω παντως..περνω κουραγιο τουλαχιστον για να μην τρελαθω πριν την ωρα μου...σευχαριστω!!!!!!

Καλημέρα σε όλα τα κόρίτσια. Διανύω τη 2η βδομάδα του 7ου μήνα και πλέον ακούω και αισθάνομαι κανονικά και πολύ έντονα το νινί μου. Παρόλα αυτά κι εγώ στον 6ο δεν αισθανόμουν έντονες κινήσεις και μάλιστα ξάπλωνα επίτηδες όποτε μπορούσα για να το ακούσω έστω και λίγο. Ντίνα μην ανησυχείς καθόλου! Με το καιρό θα είναι όλο και πιο δραστήριο και κυρίως το βράδυ που ξαπλώνεις και χαλαρώνεις. Άμα πάντως θέλεις να το ακούσεις άμεσα τρώγε λίγη ζάχαρη επιτόπου ... αντιδράνε άμεσα στη ζάχαρη και γενικότερα στα γλυκά.

να ειστε ολες καλα...δεν φανταζεσαι τι βαρος φευγει απο πανω μου οταν μοιραζομαι ενα θεμα που με προβλημματιζει μαζι σας και περνω αμεσα απαντησεις...ηρεμη η ψυχη μου και ξερω πως το ιδιο εχετε σκεφτει ολες γιαυτο το φορουμ..

σας ευχαριστω απτην ψυχη μου..ευχομαι για ολες να πανε ολα καλα μεχρι το τελος...

Διαφημίσεις