Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

arvekap (ivf) και περίοδος

Recommended Posts

Κορίτσια γειά σας.

Σε μακρύ πρωτόκολλο και αφου έχουμε ξεκινήσει τις ενέσεις καταστολής, τι κάνουμε αν έρθει περίοδος πριν περάσουν οι 10 μέρες των ενέσεων?

Συγκεκριμένα κάνω μακρύ πρωτόκολλο με arvekap και τη Δευτέρα 10η μέρα των ενέσεων είναι να ελέγξω οιστραδιόλη για να ξεκινήσω και gonal.

Ομως έχω αδιαθετήσει από χθες το βράδυ 7η μέρα των arvekap κι αν περιμένω τη Δευτέρα να δω την οιστραδιόλη, ουσιαστικά θα είναι σαν ξεκινάω gonal την 3η μέρα με 4η μέρα του κύκλου και σκέφτομαι μήπως έτσι αρχίσω αργά τη διέγερση. Εχει συμβεί σε κάποια κάτι ανάλογο?

Διαφημίσεις

Κορίτσια γειά σας.

Σε μακρύ πρωτόκολλο και αφου έχουμε ξεκινήσει τις ενέσεις καταστολής, τι κάνουμε αν έρθει περίοδος πριν περάσουν οι 10 μέρες των ενέσεων?

Συγκεκριμένα κάνω μακρύ πρωτόκολλο με arvekap και τη Δευτέρα 10η μέρα των ενέσεων είναι να ελέγξω οιστραδιόλη για να ξεκινήσω και gonal.

Ομως έχω αδιαθετήσει από χθες το βράδυ 7η μέρα των arvekap κι αν περιμένω τη Δευτέρα να δω την οιστραδιόλη, ουσιαστικά θα είναι σαν ξεκινάω gonal την 3η μέρα με 4η μέρα του κύκλου και σκέφτομαι μήπως έτσι αρχίσω αργά τη διέγερση. Εχει συμβεί σε κάποια κάτι ανάλογο?

Καλή αρχή και μετο καλο το μωρακι σου!

Μου ειχες στειλει και μην πριν κατι μηνες?Αλλά εγώ τωρα ξαναμπηκα ενεργα στην παρέα μας!

εγω ξεκινησα με περιοδο 12/8 τις arvekap την 1η μερα και απτη 2η μερα και arvekap και puregon στις 25/9 εκανα στην πρωτη Ε2 συνεχιζοντας κανονικα τις ενεσεις μου,29/8 εκανα την 2η Ε2 κανοντας ακομα τις ενεσεις μέχρι και1/9 και 3/9 πηγα για ωοληψια οπου μου πηραν 15 ωάρια απτα οποία γονιμοποιηθηκαν τα 10, εκανα βλαστοκυστες μου εβαλαν τις 3 και εχω καταψύξει αλλες δύο!

Οι gonal ειναι το ιδιο με τις puregon οποτε εγω τις ξεκινησα την 2η ημερα του κύκλου!!!

Τώρα προτιμοτερο ειναι να μιλησεις με το γιατρο σου!Εκεινος ξερει καλυτερα πιστευω!!! Τελικά πήγες στον δικο μου γιατρο?

Καλή αρχή και μετο καλο το μωρακι σου!

Μου ειχες στειλει και μην πριν κατι μηνες?Αλλά εγώ τωρα ξαναμπηκα ενεργα στην παρέα μας!

εγω ξεκινησα με περιοδο 12/8 τις arvekap την 1η μερα και απτη 2η μερα και arvekap και puregon στις 25/9 εκανα στην πρωτη Ε2 συνεχιζοντας κανονικα τις ενεσεις μου,29/8 εκανα την 2η Ε2 κανοντας ακομα τις ενεσεις μέχρι και1/9 και 3/9 πηγα για ωοληψια οπου μου πηραν 15 ωάρια απτα οποία γονιμοποιηθηκαν τα 10, εκανα βλαστοκυστες μου εβαλαν τις 3 και εχω καταψύξει αλλες δύο!

Οι gonal ειναι το ιδιο με τις puregon οποτε εγω τις ξεκινησα την 2η ημερα του κύκλου!!!

Τώρα προτιμοτερο ειναι να μιλησεις με το γιατρο σου!Εκεινος ξερει καλυτερα πιστευω!!! Τελικά πήγες στον δικο μου γιατρο?

TE.ANGEL, σ' ευχαριστώ αλλά μάλλον δεν κάνουμε το ίδιο πρωτόκολλο.

Εγώ τις arvekap τις άρχισα την 20η μέρα του κύκλου και μετά από 10 μέρες είναι να γίνει η πρωτη Ε2 και η αρχή της gonal. Επειδή μου προέκυψε μες το Σ/Κ και είναι δύσκολο να βρώ γιατρό ως τη Δευτέρα, αν υπάρχει κάποια άλλη κοπέλλα που να έκανε μακρύ πρωτόκολλο με arvekap (καταστολή) από 20-21 ημέρα και να αδιαθέτησε πριν τη 10η μέρα της καταστολής , ας μου πεί αν θέλει τι έκανε,

πχ μέτρησε οιστραδιόλη πριν τη 10η μέρα ?

Κορίτσια γειά σας.

iktina μου γεια σου!

Εγώ ξεκινάω αύριο 21η μέρα του κύκλου arvekap-μακρύ πρωτόκολλο κι εγώ-και μου είπαν οι γιατροί οτι θα δω περίοδο σε 5-6 μέρες περίπου απ τη στιγμή που θα κάνω την πρώτη ένεση.Να συνεχίσω όμως κανονικά τις arvekap και θα μου πουν εκείνοι πότε θα ξεκινήσω τη διέγερση, απ'οτι κατάλαβα περίπου την 5η μέρα, ή 4η.

Επομένως μην αγχώνεσαι!

Καλή επιτυχία!

Διαφημίσεις

• 5 months later...

Γειά σας κορίτσια εγώ θα ήθελα να μου πείτε κάτι άλλο αν το γνωρίζετε...

Έχω ξεκινήσει τις arvekap απο αυτόν το μήνα για 6 μήνες για να μην έχω περίοδο επειδή είχα μια κύστη λόγο ενδομητρίωσεις και θα ήθελα να σας ρωτήσω αν μπορώ να μείνω έγκυος μέσα σε όλο αυτο το διάστημα που θα κάνω τις ενέσεις averkap

Γειά σας κορίτσια εγώ θα ήθελα να μου πείτε κάτι άλλο αν το γνωρίζετε...

Έχω ξεκινήσει τις arvekap απο αυτόν το μήνα για 6 μήνες για να μην έχω περίοδο επειδή είχα μια κύστη λόγο ενδομητρίωσεις και θα ήθελα να σας ρωτήσω αν μπορώ να μείνω έγκυος μέσα σε όλο αυτο το διάστημα που θα κάνω τις ενέσεις averkap

betty μου δυστυχως δεν μπορεις να μεινεις εγκυος κατα τη διαρκεια της θεραπειας..οι ωοθηκες σου δεν θα λειτουργουν για να κανουν ωαρια..

υπομονη...

Αχ δεν πιραζει θα κανω υπομονη... ευχαριστω πολυ για την συντομη απαντηση σου nickie

την εχω κανει 2 φορες αυτην την θεραπεια...

υπομονη...

Διαφημίσεις

• 11 months later...

γειά σας και από μένα κορίτσια, μία ερώτηση έχω να κάνω για τις κοπέλες που ακολουθούν το μακρύ πρωτόκολλο. ποιά είναι η κατάλληλη ώρα να κάνω τις ενέσεις (arvekap κτλ). από το κέντρο που είπαν μεσημέρι και μετά. 9 το βράδυ είναι αργα;

Irini και γω το μακρύ πρωτόκολλο θα ακολουθήσω αυτή τη φορά. Δεν έχω ξεκινήσει ακόμη και το χαρτί με τις οδηγίες το έχω σπίτι αλλά απ' όσο θυμάμαι μου είπαν ότι δεν παίζει ρόλο η ώρα αρκεί να είναι την ίδια κάθε μέρα. Θα το τσεκάρω το βράδυ και θα σε ενημερώσω αν ισχύει κάτι διαφορετικό.

"Τα πιο όμορφα πράγματα τα αποκτά κανείς με την υπομονή"

• 2 weeks later...
γειά σας και από μένα κορίτσια, μία ερώτηση έχω να κάνω για τις κοπέλες που ακολουθούν το μακρύ πρωτόκολλο. ποιά είναι η κατάλληλη ώρα να κάνω τις ενέσεις (arvekap κτλ). από το κέντρο που είπαν μεσημaέρι και μετά. 9 το βράδυ είναι αργα;

Αχ αυτές οι arvekap! Το τι κλάμα έχω κάνει στα καλά του καθουμένου σε διαφημήσεις για μπύρες και σερβιέτες δε λέγεται! Στα σοβαρά όμως, απο το κέντρο μου είπαν να γίνονται σταθερή ώρα και εγώ τις κάνω το μεσημέρι, αφου πήρα το οκ. Τώρα κάνω και τις gonal ταυτόχρονα. Μεγάλες στιγμές!

σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας κορίτσια. τελικά το ξεπεράσαμε και αυτό και έχουμε προχωρήσει στις ενέσεις gonal. εσείς πως πάτε; πως νιώθετε; σας κουράζουν οι ενέσεις και η όλη διαδικασία η μόνο εγώ νιώθω έτσι;

kalispera koritsia.tha ithela na sas rothso giati prokeite na ksekinhso arvekap gia eksosomatikh kai exo sxedon panikovlithei apo auta pou akouo gia parenergeies.mporeite na mou peite an meta thn enesh eixate tipota parenergeies.apla einai h proth mou fora kai oso na einai fovamai.euxaristo

Διαφημίσεις

@ mata6 αυτά που αντιμετώπισα εγώ είναι νεύρα και ημικρανίες. έχω όμως σοβαρό ιστορικό με ημικρανίες

nasai kala irini81.akousa kati istories gia thromvoseis kai ena karo tetoia.opos katalavaineis...e...ligaki tsitothika

@mata 6 σε όλα τα φάρμακα γράφουν ένα σωρό παρενέργειες. δεν είναι τόσο τραγικά τα πράγματα αλλά σίγουρα χρειάζεσαι ψυχολογική στήριξη από τους γύρω. είναι δύσκολη κατάσταση για τον ψυχισμό μας

• 2 months later...

κοριτσια εχω ξεκινησει arvekap την πρωτη μερα περιοδου ,σαν θεραπεια ενδωμητριωσης....ειμαι στην τριτη μερα και συνεχιζω να χω περιοδο...ξερετε τον πρωτο μηνα αν αυτο ειναι φυσιολογικο?δεν θα πρεπε να σταματησει αμεσως η περιοδος? ευχαριστω......

κοριτσια εχω ξεκινησει arvekap την πρωτη μερα περιοδου ,σαν θεραπεια ενδωμητριωσης....ειμαι στην τριτη μερα και συνεχιζω να χω περιοδο...ξερετε τον πρωτο μηνα αν αυτο ειναι φυσιολογικο?δεν θα πρεπε να σταματησει αμεσως η περιοδος? ευχαριστω......

Σταδιακα κοβεται η περιοδος τον πρωτο μηνα. Και εγω που πηρα μετα απο λιγες μερες κοπηκε η περιοδος.

Η φουρτουνα μου ηρθε...και ξεσηκωσε τον κοσμο μου στις 27/07/2012

juliep σιγα σιγα κοβεται η περιοδος .. εχω ειχα αρκετα καφε για 10 μερες και μετα τιποτα μια χαρα! μην ανησυχεις! ευχομαι να πανε ολα καλα!