Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

βαρθολινιοι αδενες

Recommended Posts

καλημερα σε ολα τα κοριτσια!!ξερετε για τον βαρθλινιο αδενα?:confused:εχω λιγο μπερδευτει!4 μερες τωρα ειχα αφορητους πονους,απο κατω(πως να σας το πω τωρα?)στο ενα χειλος..και απο χτες μεγαλωσε και εγινε σαν ενα μικρο αυγο!πονο?:oops:αφορητο.πηρα τηλ τον γιατρο και μου εδωσε μια αντιβιωση και μια κρεμουλα να βαζω τοπικα.μου ειπε οτι πρεπει να το παρακολουθησουμε για 4 μερες και μετα βλεπουμε~σημερα τα ξημερωματα παω για πιπι και σκουπιζοντας ειδα αιμα με βλενη.σαν πιον..πηρα τον γιατρο και μου ειπε οτι αυριο πρωι 7μιση ωρα να ειμαι στην κλινικη για καθαρισμα με ολικη αναισθησια.αν θυμαμαι καλα μαρσοποιηση(το διαβασα σε ενα σιτε) το λενε/ξερετε ποση ωρα διαρκει αυτη η επεμβαση?γιατι φοβαμαι λιγο.την κυριακη περιμενω να αδιαθετησω και επειδη εχομε κανει προσπαθειες για μωρακι,εκανα ενα τεστακι εχτες το πρωι.το λενε first step,εψαχνα για self clear,αλλα δεν το βρηκα πουθενα!βγηκε αρνητικο:?:τι κανω τωρα?δωστε μου τα φωτα σας:idea:

:P

Διαφημίσεις

Δες αυτό, είναι αρκετά ενημερωτικό, μόλις 7 μηνύματα πιο κάτω από το δικό σου ήταν:

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=46742

εύχομαι όλα να πάνε καλά.

σε ευχαριστω πολυ,για την απαντηση σου,απο την αγωνια μου,ουτε ειδα οτι ειχε γι'αυτο το θεμα παρακατω!!ευχαριστω ειχε πολλα μεσα!συνεχιζω να εχω αγχος για αυριο,και πιο πολυ με καιει το θεμα με το τεστ,θα το κανω παλι αυριο πριν το χειρουργιο,clear αυτη την φορα,και αν δειξει αρνητικο 5 μερες πριν την περιοδο,ευχομαι να ειναι σωστο!!μην εχω αλλο προβλημα μετα απο τοσο καιρο προσπαθειων!να ειμαι τοσο γκαντεμα?και παλι ευχαριστωω:-P

Κατ'αρχήν το είπες στον γιατρό σου ότι μπορεί να υπάρχει εγκυμοσύνη;;;;; Είναι έγκλημα ρε παιδιά να σου δώσει φάρμακα που δεν επιτρέπονται - ή ακόμη χειρότερα να κάνεις χειρουργείο!! Θα σε συμβούλευα να πάρεις ΑΜΕΣΑ τον γιατρό σου τηλέφωνο και να το πεις.

Ακουσε κάτι τελευταίο... θα στο πει ίσως κι ο γιατρός: Μπορεί το τεστ να μην δείξει τίποτα και παρόλα αυτά να είσαι έγκυος. Εγώ με 4 ημέρες καθυστέρηση είχα χοριακή μόνον 13. Τα τεστ εγκυμοσύνης ανιχνεύουν πάνω από 20 μονάδες. Κατάλαβες;;;;

Κατ'αρχήν το είπες στον γιατρό σου ότι μπορεί να υπάρχει εγκυμοσύνη;;;;; Είναι έγκλημα ρε παιδιά να σου δώσει φάρμακα που δεν επιτρέπονται - ή ακόμη χειρότερα να κάνεις χειρουργείο!! Θα σε συμβούλευα να πάρεις ΑΜΕΣΑ τον γιατρό σου τηλέφωνο και να το πεις.

Ακουσε κάτι τελευταίο... θα στο πει ίσως κι ο γιατρός: Μπορεί το τεστ να μην δείξει τίποτα και παρόλα αυτά να είσαι έγκυος. Εγώ με 4 ημέρες καθυστέρηση είχα χοριακή μόνον 13. Τα τεστ εγκυμοσύνης ανιχνεύουν πάνω από 20 μονάδες. Κατάλαβες;;;;

το ειπα εχτες στον γιατρο μου,οταν μου εδωσε την συγκεκριμενη αντιβιωση,οτι φοβαμαι μηπως ειμαι εγκυος,και μου ειπε οτι δεν υπαρχει κανενα προβλημα,μονο τα μεσουλιντ να μην παρω.!οταν σημερα τον πηρα για να του πω οτι εχω πιον οτι εσκασε ο αδενας,μου ειπε οτι πρεπει οπωσδηποτε να παω αυριο για να γινει η επεμβαση!γι'αυτο τον λογο εχω πανικοβληθει!μου ειπε οτι ειναι αναγκαιο να καθαριστει ολο αυτο γιατι θα εχω προβλημα!γενικα δεν εχω κανενα προβλημα με αυτον τον γιατρο,ειναι καλος,αλλα στην προκημενη περιπτωση...:confused::confused:εχω πανικοβληθει ρε γαμωτο

Διαφημίσεις