Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Κάρπαθος-ταξίδι με αεροπλάνο...

Κυριακή

Recommended Posts

Πρίν 4 χρόνια είχα πάει Κάρπαθο...έχει ρίζες ο άντρας μου...

Δέν έχω δεί πιό καθαρές παραλίες...τόσο καθαρά νερά!! Ποτέ στην ζωή μου δεν έχω δεί τόσο ομορφιά!!! Αλήθεια!!!

Σήμερα έφυγαν για εκεί οι νονοί μας. Μάς κάλεσαν...έχουν σπίτι εκεί..αλλά πώς θα ξαναμπώ σε αεροπλάνο...Όταν είχα μπεί κόντεψα να πεθάνω 45 λεπτά να πάμε και άλλα τόσα να γυρίσουμε!!!

Η μόνη λύση είναι να μου ρίξουν μία στο κεφάλι ή να πάρω υπνωτικό.

Ποιός απο εσάς έχει πάει ή μένει εκεί; :cool:

Χρήστο γιέ μου είσαι αυτός που με κρατά στην ζωή28895neov1jnyq0.gif

Διαφημίσεις

Οχι υπνωτικο , πιες 2-3 ποτα και θα τραγουδας οταν μπεις :lol::P

Άσε μήν πηδήξω...απο το αεροπλάνο..και χωρίς αερόστατο.

Σχετικό-Άσχετο: Ξέρει κανένας κανένα studio στην Κάρπαθο;

Καλημέρα

ειναι ο πατερας μου απο εκει και θα παω και εγω 1-16 αυγουστου. Στουντιο εχει πολλά στο χωριό μου τουλάχιστον, Αρκάσα.

ειναι ΤΕΛΕΙΑ, εχεις δίκιο

Έχεις κάποια πληροφοριά να δώσεις...π.χ. φωτό.. τηλέφωνο;

Διαφημίσεις

Eίχαμε πάει στην Κάρπαθο το 2004 και μείναμε στην Αρκάσα.

Το studio που μείναμε θα το δεις σε αυτήν την σελίδα

http://www.elenikarpathos.gr/

Γενικά ήταν πολύ ωραίο, καθαρό, σε πολύ καλή τιμή τότε (35?) και το μόνο μειονέκτημα του ήταν πως δεν είχε πρόσβαση στην θάλασσα παρόλο που φαινόταν στις φωτογραφίες παραθαλάσσιο (ήταν σε ύψωμα).

Κάνε κουράγιο με το αεροπλάνο. Είχαμε πάει με καράβι και δεν αντέχεται σαν ταξίδι. Ξεκινήσαμε απόγευμα της μιας μέρας από τον Πειραιά και φτάσαμε μετά απο 24 ώρες στην Κάρπαθο. Πάντως αξίζει τον κόπο. Έχει τις ωραιότερες παραλίες που έχω πάει ποτέ μου :D

Eίχαμε πάει στην Κάρπαθο το 2004 και μείναμε στην Αρκάσα.

Το studio που μείναμε θα το δεις σε αυτήν την σελίδα

http://www.elenikarpathos.gr/

Γενικά ήταν πολύ ωραίο, καθαρό, σε πολύ καλή τιμή τότε (35?) και το μόνο μειονέκτημα του ήταν πως δεν είχε πρόσβαση στην θάλασσα παρόλο που φαινόταν στις φωτογραφίες παραθαλάσσιο (ήταν σε ύψωμα).

Κάνε κουράγιο με το αεροπλάνο. Είχαμε πάει με καράβι και δεν αντέχεται σαν ταξίδι. Ξεκινήσαμε απόγευμα της μιας μέρας από τον Πειραιά και φτάσαμε μετά απο 24 ώρες στην Κάρπαθο. Πάντως αξίζει τον κόπο. Έχει τις ωραιότερες παραλίες που έχω πάει ποτέ μου :D

Το σκέφτομαι...είναι να το πάρω απόφαση...στο μεταξύ με έχει πρήξει και η νονά του γιού μου να πάω...να με φιλοξενήσει...αλλά προτιμώ να πάω σε studio για να μην ενοχλεί το κλάμα (ειδικά το βράδυ που ζητάει γάλα(του δίνω επειδή πρέπει να τον ταίζω λόγω παλινδρόμησης σε τακτά χρονικά διαστήματα))....

Όσο για τις παραλίες...τόσο καθαρά, κρυστάλλινα νερά δεν έχω ξαναδεί...ελπίζω να τα ξαναδώ....

Εγώ είχα ξετρελαθεί και με τα ταξίδια που κάναμε με τα καραβάκια...ειδικά με το ξύλινο...

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...