Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Μια ιστορια περα για περα αληθινη!

anelia

Recommended Posts

Κοριτσια θελησα να μοιραστω μαζι σας ενα πραγματικο γεγονος που συνεβη σε μια πολυ καλη μου φιλη πριν δυο περιπου χρονια.το λογο που το αναφερω θα σας το πω στο τελος.η Κατερινα λοιπον παντρευτηκε πριν 30 χρονια τον ερωτα της ζωης της.μαζι φτιαξανε μια σχεδον μεγαλη περιουσια,περασανε υπεροχες στιγμες και ολα δειχνανε πως ηταν παρα πολυ ερωτευμενοι ακομα και μετα απο τοσα ετη γαμου!!το μεγαλο αγκαθι στη σχεση τους ηταν η αδυναμια απο την πλευρα της να του προσφερει ενα παιδι!ακομα και με εξωσωματικες ηταν αδυνατο.μετα απο πολλες διαδικασιες και αφου αυτη επεμενε τουλαχιστον να υιοθετησουν ενα μωρακι,ο αντρας της της ανακοινωσε οτι δε θελει μωρο και πως και ετσι περνουσε μια χαρα μαζι της.Τα χρονια συνεχιζαν να περνανε και η Κατερινα ζουσε ευτυχισμενη,ωσπου μια μερα ο αντρας της της ανακοινωσε οτι διατηρει μια σχεση με μια γυναικα η οποια ειναι εγκυος απο αυτον βεβαια!!καταλαβαινετε λοιπον το σοκ!μετα απο φασαριες,συζητησεις και λεγοντας αυτος οτι δε θελει να χωρισει με την κατερινα αποφασιζουν να μεινουν μαζι,να αναγνωρισει το παιδι βεβαια και να τον συγχωρεσει.ολα αυτα συνεβαιναν ενα χρονο.ωσπου την ημερα της επετειου τους και ενω το μωρακι ειχε γεννηθει,μπαινει στο σπιτι και τον βλεπει να εχει μαζεψει τις βαλιτσες και να της ανακοινωνει οτι πρεπει να την αφησει γιατι η ερωμενη του το εβαλε σαν ορο για να τον αφησει να δει το παιδι!απο τοτε δεν εχουν αλλαξει και πολλα.το διαζυγιο εχει βγει και η κατερινα ειναι σε αθλια ψυχολογικη κατασταση.

την ιστορια την ανεφεραα και συγνωμη αν σας κουρασα γιατι μολις χθες η αδερφικη μου φιλη μου ειπε πως διατηρει σχεση με εναν παντρεμενο και απο τοτε δε μπορω να ησυχασω!σε εναν δικτυακο τοπο λοιπον γεματο γυναικες,μητερες και μη σας ρωτω!γιατι το κανουμε αυτο η μια στην αλλη ρε κοριτσια?γιατι δε μας σεβομαστε οι ιδιες?γιατι προκαλουμε τετοιο πονο η μια στην αλλη?και τελος. . .γιατι κανουμε σε αλλες αυτο που δε θελουμε να παθουμε ποτε εμεις οι ιδιες????

Διαφημίσεις

γιατι πολυ απλα οι ανθρωποι παντα θελουμε αυτο που εχουν οι αλλοι... ποτε δεν ειμαστε ευχαριστημενοι με κατι δικο μας...δυστυχως ομως καποια μερα το πληρωνουμε αυτο ακριβα και πολλες φορες με το ιδιο νομισμα...

απο παραδειγματα αλλο τιποτα...ετσι ειναι...φταιει και τι διδαγματα εχεις παρει απο την οικογενεια σου...ο αλλος το θεωρει μαγκια του και κατορθωμα...τι να πεις!:confused:

η Κατερινα μας ηρθε...13/2/2006

''ζω για να βλεπω την θαλασσα των ματιων σου'!

η Μαρια-Δημητρα ειναι μαζι μας απο 19/5/2013!

'η νυχτα γεμισε φως!'

Ε ρε τι έπαθε η άμοιρη μετά από 30 χρόνια γάμου!

Μακάρι να ήξερα γιατί κουβαλάμε τέτοιο μυαλό εμείς οι γυναίκες. Πάντως η συγκεκριμένη είναι φανερό γιατί το κάνει. Μάλλον γιατί τό'χει απωθημένο να γίνει το τρίτο πρόσωπο και να τρελλάνει έναν άντρα παντρεμένο, αφού κι εκείνης τα ίδια της κάνανε. Κρίμα, γιατί έτσι τα λάθη διαιωνίζονται και κάτι μου λέει πως πάλι εκείνη θα πικραθεί...

it's never too late to start all over again

Διαφημίσεις

Ε ρε τι έπαθε η άμοιρη μετά από 30 χρόνια γάμου!

Μακάρι να ήξερα γιατί κουβαλάμε τέτοιο μυαλό εμείς οι γυναίκες. Πάντως η συγκεκριμένη είναι φανερό γιατί το κάνει. Μάλλον γιατί τό'χει απωθημένο να γίνει το τρίτο πρόσωπο και να τρελλάνει έναν άντρα παντρεμένο, αφού κι εκείνης τα ίδια της κάνανε. Κρίμα, γιατί έτσι τα λάθη διαιωνίζονται και κάτι μου λέει πως πάλι εκείνη θα πικραθεί...

αν και δεν μπορω να καταλαβω αυτη τη σκεψη νομιζω οτι τελικα αυτος που λες ειναι ο λογος. εχω και εγω ξαδερφη που ο αντρας της την παρατησε για αλλη και τωρα εχει εμμονη ιδεα να κλεινει σπιτια!!!!!!!! ευτυχως δεν τα εχει καταφερει αλλα τη θεωρω απαραδεκτη και εχω κοψει καθε επαφη και ασ ειναι ξεδερφη μου...ντρεπομαι και μονο που το λεω:oops:

έχω δύο δωράκια

UDcLp3.png euQwp3.png

Κριμα!Εκεινη πρωτα που εχει νιωσει αυτον τον πονο θα επρεπε να ειναι αυτη που να καταδικαζει τετοιου ειδους σχεσεις.

Ή πιθανόν να νομίζει ότι θα μετριάσει τον πόνο,κάνοντας σε άλλες αυτό που την πλήγωσε.