Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

KANAΠEΣ για μια ζωή!

Recommended Posts

Θα ήθελα τη βοήθειά σας για να επιλέξω καναπε, τι να αποφυγω, τι να προσέξω. Θα ήθελα έναν παρα πολύ άνετο καναπε (εχει καμμια πουπουλένιο?) για ξαπλες και να βλεπουμε μια ταινια και να μην πιάνομαι όπως ο καναπές που έχουμε τώρα! Επίσης ποιοτικό γιατι θα ήθελα να τον κρατησω για αρκετα χρόνια. Αν μου πειτε και μαγαζι ή μαρκα ακομα καλυτερα! Ευχαριστώ!

Διαφημίσεις

Εμάς μας πήρε 2 χρόνια να αποφασίσουμε από που θα πάρουμε καναπέ :rolleyes: είμαστε του αναποφάσιστου lobby !

Τελικά επιλέξαμε έναν σε πολύ λογική τιμή κατά την άποψή μου από το HOMAD [homad.eu] που είναι στην λεωφόρο Κηφησίας [έχει και άλλα καταστήματα]. Δώσαμε πριν 3 χρόνια 1200 Euro για έναν καναπέ 3.30 με αφαιρούμενα καλύμματα [βασικό στοιχείο ειδικά εφόσον θα αποκτήσεις παιδί!]. 'Ηταν βέβαια από τα φτηνότερα μοντέλα τους αλλά αυτό μας άρεσε ούτως ή άλλως!

Είμαι απόλυτα ευχαριστημένη και αν με ήξερες προσωπικά θα καταλάβαινες πόσο σπάνια συμβαίνει αυτό χα χα!

Ενδιαφέροντα σημεία: οι άνθρωποι που δουλεύουν εκεί είναι ευγενέστατοι, η εξυπηρέτηση είναι καταπληκτική [σε άλλη αγορά που παρουσίασε ελλάτωμα μας άλλαξαν το έπιπλο χωρίς δεύτερη κουβέντα] και τουλάχιστον οι καναπέδες είναι ελληνικής κατασκευής.

Σας ορκίζομαι δεν είμαι εργαζόμενη εκεί :) απλά είμαι fan γιατί κακά τα ψέμματα τέτοια "φαινόμενα" σπανίζουν στο ελληνικό εμπόριο και νομίζω πρέπει να διαδίδονται από στόμα σε στόμα [και εγώ από ευχαριστημένη πελάτισσα τους έμαθα]

Υ.Γ το στύλ θα το δεις και από την σελίδα τους είναι απλό και μοντέρνο, ένα άλλο κατάστημα που κοιτάζαμε είναι το Η Γατα που την Ελεγαν Uccello αλλά δεν έχει site. Ένα βασικό μειονέκτημα σε αυτούς ήταν ότι δεν αφαιρείται το κάλυμμα. Ξαναλέω... είναι βασικό με παιδιά αυτό

Ελπίζω να σε βοήθησα κάπως!:-D

Edited by Quirky
μια πρόταση είχε μείνει μισή!

Δεν θα σου συστήσω τους δικούς μας γιατι δυστυχώς δεν μας βόλεψαν.Καθόλου μαλακοί!Το χρώμα μόνο κοίταξε να είναι σκούρο γιατι ανοιχτόχρωμοι καναπέδες και μωρό δεν συνδυάζονται :-)

[/url]

Δεν θα σου συστήσω τους δικούς μας γιατι δυστυχώς δεν μας βόλεψαν.Καθόλου μαλακοί!Το χρώμα μόνο κοίταξε να είναι σκούρο γιατι ανοιχτόχρωμοι καναπέδες και μωρό δεν συνδυάζονται :-)

οχι απαραιτητα με βαση την ποιοτητα του υφασματος.

εμεις εχουμε ενα γωνιακο στο χρωμα της αμμου , με αλεκιαστο υφασμα, σαν δερματινο καστορι. 2000 γιουροζ νομιζω τον ειχαμε παρει την ανοιξη του 2007.

εχει φαει σοκολατα κ γαλατα κ πιτσες κ οτι αλλο θες αυτος ο καναπες!

κ ομως ειναι ακμαιοτατος!

ευα, καπου προς βριλησσια-γερακα τον ειχαμε παρει κ ηταν πολυ εξυπηρετικοι οι ιδιοκτητες. (μονο τον καναπε ομως καθωτι ητο πιο ακριβοι εις τα αλλα επιπλα) δεν εχω ιδεα αν ειναι ανοιχτο το μαγαζι ακομα.

αν σε βολευει-ενδιαφερει θα ψαξω (στα κλασερ, κιταπια) την αποδειξη για να βρω δ/νση κ θα σε πιμιασω.

λογικα... οτι σπερνεις, θεριζεις.

εγω.... το προωθησα οσο μπορουσα!

Εγώ αν άλλαζα τώρα με το παιδί το σαλόνι μου, θα σκεφτόμουν πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο των δερμάτινων καναπέδων! Καθαρίζονται πανεύκολα με νωπό πανί και δεν έχεις την ταλαιπωρία βάλε-βγάλε τα καλύμματα, στρώσε τα ριχτάρια κτλ. Επίσης από όσο ξέρω, το δέρμα με τον καιρό και τη χρήση γίνεται όλο και ομορφότερο..Οικονομικούς δερμάτινους καναπέδες έχω δει και στο ΙΚΕΑ νομίζω..Καλές αγορές! :-)

"Πού να σε κρύψω γιόκα μου να μη σε φτάνουν οι κακοί

σε ποιο νησί του ωκεανού, σε ποια κορφή ερημική..."

Διαφημίσεις

Οι νέοι καναπέδες είναι πλέον πανέμορφοι ,αλλά άβολοι!Αυτό έχω να πω.

Εμείς γυρίσαμε όλη την Αθήνα για να βρούμε και τελικά καταλήξαμε στην Κόρινθο.Αλλά και πάλι άβολος μας βγήκε.Αναζητώ ακόμα το παλιό μου σαλόνι..

Βασικό μειονέκτημα κατα την άποψή μου ,είναι ότι η πλάτη των σαλονιών είναι χαμηλή.Δεν μπορείς να κάτσεις να δεις άνετα μία ταινία ,να ξεκουραστείς τέλος πάντων.Εκτός και εάν διαλέξεις το κλασικό στυλ ή στυλ μπαρόκ.

Επίσης θεωρώ ότι είναι σημαντικό το κάθισμα να έχει βάθος ,όταν κάθεσαι να μην έχεις την αίσθηση ότι είσαι σε καρέκλα.

Οι μαξιλάρες να μην είναι πολύ μαλακές ,αλλά ούτε και τελείως σκληρές ,όταν ακουμπάς την πλάτη σου και σηκωθείς να μην χαλάνε τη φόρμα τους.Οπότε όχι πούπουλο!!

Επίσης είδα αρκετά σαλόνια που δεν έχουνε στην πλάτη μαξιλάρες αλλά μαξιλαράκια ,αυτά τα διακοσμιτικά ,σε όλο το μήκος.Δεν το βρίσκω ιδαίτερα άνετο.

Γωνιακό καναπέ επίσης δεν θα ξαναέπαιρνα ,γιατί ο μόνος που θα κάθεται άνετα είναι όποιος προλάβει να την αράξει στη γωνία.Σπίτι μας γίνεται μάχη όταν βλέπουμε ταινία...

Εγώ αν άλλαζα τώρα με το παιδί το σαλόνι μου, θα σκεφτόμουν πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο των δερμάτινων καναπέδων! Καθαρίζονται πανεύκολα με νωπό πανί και δεν έχεις την ταλαιπωρία βάλε-βγάλε τα καλύμματα, στρώσε τα ριχτάρια κτλ. Επίσης από όσο ξέρω, το δέρμα με τον καιρό και τη χρήση γίνεται όλο και ομορφότερο..Οικονομικούς δερμάτινους καναπέδες έχω δει και στο ΙΚΕΑ νομίζω..Καλές αγορές! :-)

Οι δερμάτινοι καναπέδες δεν είναι πολύ ζεστοί το καλόκαίρι?

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας, άρα συνοψίζω

-αφαιρούμενα καλύμματα ή αλεκιαστο υφασμα ή σκούρο χρώμα

-το κάθισμα να έχει βάθος και μεγάλες μαξιλάρες

-όχι πούπουλο

-όχι γωνιακός καναπές

:? καμμιά άλλη ιδέα για μαγαζί?

Εμάς μας πήρε 2 χρόνια να αποφασίσουμε από που θα πάρουμε καναπέ :rolleyes: είμαστε του αναποφάσιστου lobby !

Είμαι απόλυτα ευχαριστημένη και αν με ήξερες προσωπικά θα καταλάβαινες πόσο σπάνια συμβαίνει αυτό χα χα!

Ελπίζω να σε βοήθησα κάπως!:-D

Ο δικός σου καναπες πως είναι? Μπορείς να μου γράψεις μερικά χαρακτηριστικά?

Ευχαριστώ!

εμείς πήραμε χειροποίητο απ'του Ευγενιδη, να ταιριάζει με το σαλόνι. Στην αρχή δεν με βόλευε αλλά τελικά ολο ξάπλα στον καναπέ είμαστε αν και δεν προοριζόταν γιάυτή τη χρήση. Είναι τέλειος, τρώμε όλο στο σαλόνι. Το σπίτι είναι μικρό, οπότε σαλονιού ξεσαλονιού εμείς ξεσαλώνουμε σ'αυτόν. Είναι χρυσός και είμαι τυχερή που βρήκα ένα υπέροχο κάλυμμα. Δυστηχώς δεν τον πιάνει όλο.

Ομως ο πιο ωραίος καναπές που έχω κάτσει είναι στο γυναικολόγο, γωνιακός, ούτε μαλακός ούτε σκληρός, ένα υλικό σαν δέρμα, μαξιλάρια τέλεια αφράτα. Πραγματικά καναπές για έγγυες!

Σε επόμενο σπίτι θα ήθελα ένα καναπέ καθιστικού να είναι πιο κάζουαλ! να λιώνουμε εκεί χωρίς τύψεις :D

Για τον καναπέ μας σκέφτομαι να κάνω κάλυμμα απ΄το δικό του ύφασμα, δεν ξέρω τί σου λέει σαν ιδέα ;) (πχ για τα "χέρια" του)

ένα τόσο δα ανθρωπάκι με κάνει καλύτερο άνθρωπο, σ'αγαπώ!

Διαφημίσεις

αν καταληξεις σε γωνιακο...

βρηκα πιο βολικο να εχει τρια κομματια.

τα δυο ειναι σταθερα πιασμενα με κλιπ.

το τριτο κομματι να ''παιζει'' παντου.

δηλ. να μπορεις να αλλαζεις τη γωνια.

λογικα... οτι σπερνεις, θεριζεις.

εγω.... το προωθησα οσο μπορουσα!

εμεις πηραμε καναπε του οποιου το καθισμα ειναι πολυ γνωστης εταιρειας στρωματων. μολις βγαλεις τα μαξιλαρια τα πισω ειναι κανονικο κρεββατι... απο βιοτεχνια (μπορει να ναι κ εργοστασιο θα σε γελασω). εννοειται πως κοιμασαι ολη νυχτα ανετα εκει ως το πρωι, ειδικα αν βλεπεις ταινια κ σε παιρνει ο υπνος! αν χρειαστεις ονομα εταιριας στειλε μου μην. (εχω δει και ο ΑΝΤ1 παιρνει απο κει καναπεδες κλπ για εκπομπες τους οποτε δεν ειναι κανενας ασχετος)...και απο τιμη καλη!!! Πας στην εκθεση τους διαλεγεις ( εχουν κ κρεβατια απο κει πηραμε εμεις τα παντα) και στα προσαρμοζουν οπως θες. υφασμα σχεδιο κλπ κλπ....

ααα ξεχασα///εμας ειναι δερματινος (κοκκινος) και εχουμε σωθει! μολις πεσει κατι πανω καθαριζει αμεσα!

τον εχουμε ηδη 7 χρονια και ειμαστε ολη μερα πανω του οι μικρες χοροπηδανε και τον εχουν δει παιδοτοπο, τα μαξιλαρια ειναι με φερμουαρ κ αν χρειαστει τα βγαζεις...και το καλοκαιρι αν ζεσταθουμε ριχνουμε ενα ριχταρι δροσερο και ειναι τελειος!!!!

d7i7p2.png?u2P8mcl6z0avp3.png?QbVqPift

Λοιπον,εγω εχω παρει καναπεδες απο Entos by Sato...

Οι πρωτοι πριν απο 4 χρονια,τεχνοδερμα και..πουπουλο!!Μετανιωσα την ωρα και την στιγμη ειδικα στον 3θεσιο..Πολυ μαλακοι αλλα τα πουπουλακια εβγαιναν και μου εσπαγαν τα νευρα.Επισης τα μαξιλαρια πλατης δεν εμεναν σταθερα λογω του πουπουλου αλλα γινονταν πιο χαλαρα.Επισης τα μπρατσα του ηταν ψηλα κι εμενα δεν με βολευε να ακουμπαω επανω το κεφαλι μου!

Ποτε ξανα πουπουλο λοιπον γιατι φιλη μου επαθε το ιδιο σε πανακριβο καναπε.Κατα τα αλλα δεν ειχα προβλημα.

Φετος μετακομισαμε κι επειδη επισης η κορη μου τον εκανε χαλια με στυλο τον 3θεσιο(χεχε..!) τον ξαποστειλα στο χωριο οπου θα καλυπτουμε την τεχνη με ριχταρια και πηρα για το σπιτι εναν δερματινο γωνια που ειναι ολα τα λεφτα προς το παρον....

Μια χαρα καθεσαι επανω,δεν βουλιαζει γιατι δεν εχει πουπουλο,ειναι αρκουντως μαλακος,η γωνια της σεζλονγκ ανετοτατη για ξαπλες και τα μπρατσα χαμηλα ωστε με ενα μαξιλαρι να μπορεις να βλεπεις τηλεοραση ξαπλωτος χωρις να πιανεται ο αυχενας σου και ειναι και πολυ grande ρε παιδι μου....Το μειον??Τα ριχταρια δεν στεκονται επανω του αν θες να αλλαξεις λιγο εμφανιση.Παντως ουτε ιδρωνεις οταν καθεσαι,ουτε ζεσταινεσαι,δροσερος ειναι.

Επειδη αυτα φαινονται απο την αρχη πιστεω οτι θα τα παμε πολυ πολυ καλα με τον καινουργιο μας καναπεδακο.

Ελπιζω να σε βοηθησα.

Ααααα..κι επειδη τον πηρα στις εκπτωσεις για δερματινος και τοσο μεγαλος ηταν οικονομικος στα 900 ευρω!

...ο δικός μου έχει πούπουλο στα μαξιλάρια της πλάτης αλλά δεν βγαίνει ποτέ ... νομίζω έχει να κάνει με την ποιότητα κατασκευής αυτό. Τα μαξιλάρια του καθίσματος έχουν λάτεξ και είναι σούπερ άνετα!

Επίσης το κάθισμα έχει βάθος κατά συνέπεια είναι καναπές για ξάπλες, η φίλη που λέει ότι οι μοντέρνοι καναπέδες με τη χαμηλή πλάτη δεν είναι βολικοί προφανώς θέλει να κάθεται πιο ευπρεπώς στον καναπέ της, εμείς ξαπλάρουμε και καθόμαστε και οκλαδόν ή βάζουμε τα πόδια μας σε υποπόδιο, επομένως η χαμηλή πλάτη δεν μας είναι εμπόδιο...

Το ύφασμα είναι ένα που μου πρότειναν οι ίδιοι ..καφεγκρί ας πούμε, πολύ ανθεκτικό και ουδέτερο ώστε να τεριάζει με το οτιδήποτε [εγώ ήθελα κάτι πιο εξαντρίκ τύπου μελιτζανί και με απέτρεψαν λέγοντάς μου ότι θα το βαρεθώ γρήγορα, δίκιο είχαν μάλλον]

Αν κοιτάξεις το site της εταιρείας το μοντέλο που πήραμε είναι το metropolis, το έχουν στον κατάλογο...

Έχω αγοράσει τον καναπέ από το stock του Casa di Patsi, ειναι 3θεσιος 2.20 Χ 90, μου είχε κοστίσει κάπου 1200 ευρώ πριν 6 χρόνια. Δεν έχει παθει τίποτα απολύτως και έχει την άπειρη χρήση έως τώρα (χοροπηδητά της μικρής, ύπνο, άραγμα με τις ώρες κλπ κλπ)!! Το ύφασμά του είναι ανοιχτόχρωμο με ύφανση περίπου σαν κοτλέ αλλά παντα του βάζω ριχτάρι οπότε έχω αποφύγει τα ατυχήματα μέχρι στιγμης!!

Αντίθετα, μαι φίλη μου που ειχε παρει καναπέδες δερματινους από τον Ανδρεάδη πολύ πιο οικονομικούς, περίπου 1200 ευρώ οι 2, αναγκάστηκε μετά από 5 χρόνια να τους αλλάξει ύφασμα γιατί το δέρμα είχε αρχίζει να σκίζεται. Και να αλλάξεις ύφασμα σε καναπέ δεν είναι καθόλου φτηνη υπόθεση πίστεψέ με!!!

Διαφημίσεις

εμεις πηραμε καναπε του οποιου το καθισμα ειναι πολυ γνωστης εταιρειας στρωματων. μολις βγαλεις τα μαξιλαρια τα πισω ειναι κανονικο κρεββατι... απο βιοτεχνια (μπορει να ναι κ εργοστασιο θα σε γελασω). εννοειται πως κοιμασαι ολη νυχτα ανετα εκει ως το πρωι, ειδικα αν βλεπεις ταινια κ σε παιρνει ο υπνος! αν χρειαστεις ονομα εταιριας στειλε μου μην. (εχω δει και ο ΑΝΤ1 παιρνει απο κει καναπεδες κλπ για εκπομπες τους οποτε δεν ειναι κανενας ασχετος)...και απο τιμη καλη!!! Πας στην εκθεση τους διαλεγεις ( εχουν κ κρεβατια απο κει πηραμε εμεις τα παντα) και στα προσαρμοζουν οπως θες. υφασμα σχεδιο κλπ κλπ....

ααα ξεχασα///εμας ειναι δερματινος (κοκκινος) και εχουμε σωθει! μολις πεσει κατι πανω καθαριζει αμεσα!

τον εχουμε ηδη 7 χρονια και ειμαστε ολη μερα πανω του οι μικρες χοροπηδανε και τον εχουν δει παιδοτοπο, τα μαξιλαρια ειναι με φερμουαρ κ αν χρειαστει τα βγαζεις...και το καλοκαιρι αν ζεσταθουμε ριχνουμε ενα ριχταρι δροσερο και ειναι τελειος!!!!

με ενδιαφέρει πολύ για το επόμενο σπίτι, είναι έυκολο να μου πείς την εταιρεία? Ευχαριστώ!

(είχα βρεί κι γω από βιοτεχνία αλλά ποιοτικά ήταν πολύ χάλια και δεν το προτίμησα)

ένα τόσο δα ανθρωπάκι με κάνει καλύτερο άνθρωπο, σ'αγαπώ!

λοιπον και εγω αλλαζω καναπε ήδη εχω παραγγειλει τον καινουργιο!!!αυτος που εχω τωρα ειναι γωνια σε καφε χρωμα και ΤΕΡΑΣΤΙΟς απο τα 120 ηταν τον εχω 8 χρονια αλλα δεν εχει παθει τιποτα ...δεν λεω ειναι πολυ ανετος απλα δεν ηθελα γωνια και ουτε καφε....εγω κοιταξα τα εξης:οχι πουπουλο στα ντεκορ αλλα σιλικονη,να εχει υψος λιγο ο καναπες για να βαζω την σκουπα απο κατω και να μην χρειαζεται να τον σπρωχνω...να ειναι πλενομενο το υφασμα απλα επειδη θα ειναι γκρι χρωμα του ειπα στα μπρατσα απο το ιδιο υφασμα του καναπε να μου κανει σαν καλυματακι που θα εφαρμοζει ακριβως επανω...επισης καλο ειναι να παρεις μετρα στο σαλονι σου και αναλογα να κατασκευαστουν οι καναπεδες...α!!και οχι πεταχτες μαξιλαρες στην πλατη μονο τα ντεκορ ....υφασματα εχει πανεμορφα και αδιαβροχα!!!

Εμείς αγοράσαμε καναπέδες από τον Παπαδάτο (χτύπα στο google papadatos sofa creations) και έχουμε μείνει σούπερ ευχαριστημένοι. 5 χρόνια καθόμαστε και είναι σαν να τους πήραμε χτες! Είναι άνετοι, μαλακοί, με πούπουλο στην πλάτη και κανονικό μαξιλάρι στο κάθισμα και δεν έχουν βουλιάξει σχεδόν καθόλου. Τα καλύματα είναι αφαιρούμενα (αν και θεωρώ δύσκολο το βάλε βγάλε μόνη μου) και είχαμε πάρει σκούρο καφέ ύφασμα που δε λερώνει.

Επίσης, ήταν πολύ εξυπηρετικοί και μας είχαν κλείσει και ραντεβού με τον προμηθευτή των υφασμάτων για να πάμε να δούμε τα τόπια, ώστε να έχουμε μια καλύτερη ιδέα για το πώς θα φαίνεται το ύφασμα (γιατί με το δείγμα δεν καταλαβαίνεις πάντα).

5k3tp2.png

• 2 weeks later...
  • 1 month later...
Θα ήθελα τη βοήθειά σας για να επιλέξω καναπε, τι να αποφυγω, τι να προσέξω. Θα ήθελα έναν παρα πολύ άνετο καναπε (εχει καμμια πουπουλένιο?) για ξαπλες και να βλεπουμε μια ταινια και να μην πιάνομαι όπως ο καναπές που έχουμε τώρα! Επίσης ποιοτικό γιατι θα ήθελα να τον κρατησω για αρκετα χρόνια. Αν μου πειτε και μαγαζι ή μαρκα ακομα καλυτερα! Ευχαριστώ!

Δες αυτούς είναι πουπουλένιοι, δεν ξέρω τιμές

http://morphos.gr/product_details.php?id=14323111504e9dccd9e185c0.56867887ℑ=2

http://www.rafemar.com/

products

sofas

soft

συμφωνω και επαυξανω για τον papadatos intro .Εδω και λιγο καιρο ξεκινησε να του δινει ο αντρας μου ταπετσαριες και πραγματικα γνωριζει εκ των εσω πως κατασκευαζει! Φοβερη δουλεια ! Αν πας στειλε μηνυμα για να σου παρει ο αντρας μου τιμη . Ειναι στην κηφισιας σχεδον απεναντι απο το υγεια. Εμεις καναπεδες ειχαμε παρει απο Θεσσαλονικη (ειναι ο αντρας μου ) απο τον Πελετιδη . Ο Πελετιδης κατασκευαζει για τα μεγαλυτερα μαγαζια την Κηφισίας και ασ λενε οτι ειναι δικα τους... Πηγαμε στο casa di patsi και επεμεναν οτι ειναι δικης τους κατασκευης ενω ξεραμε ήδη οτι ηταν του πελετιδη, μετα της ξεφυγε και της πωλητριας και μετα η υπευθυνη τα μασαγε...

Παντως παρε πουπουλο για πλατη και πουπουλο-λατεξ για καθισμα ,εμας ολοι λιωνουν στον καναπε ..παντως αν εχεις χωρο μην παρεις 2μετρο εμας ο ενας ειναι 2,40 και ο αλλος 2,60 με 1,10 φαρδος . Υφασμα επειδη ο αντρας μου ειναι εισαγωγεας και αντιπροσωπος μεγαλων οικων βαλαμε λευκο βελουδο μεταξωτο που πλενεται , αλλα να βγαινει ! και 3 χρονια τωρα δεν εχει παθει τιποτα και η μικρη μου δεν ειναι αγγελουδι ..με τον μαρκαδορο ανα χειρας ειναι!Για αυτο λεω να βγαινει το υφασμα ...εμενα μου εφτιαξε ο πελετιδης και προστατευτικα για τα μπρατσα απο το ιδιο υφασμα και ριχταρι παλι ιδιο υφασμα . Καλη επιτυχια στο ψαξιμο!!!

age.png

Παντως παρε πουπουλο για πλατη και πουπουλο-λατεξ για καθισμα

mina+beba δηλαδή να ζητησω να μου δειξουν καναπε με πουπουλο για πλατη? τα πουπουλα δεν "κάθονται" με την χρήση? Τα μαξιλάρια εννοεις να ειναι μόνιμα ή να βγαίνουν? Αν εχεις καμμια φωτο ή link με πουπουλενιο καναπε και πουπουλο λατεξ για καθισμα στειλε μου!!! Η ακομα καλυτερα μια φωτο του δικου σου καναπε αν εχεις προχειρη ! Σ ευχαριστω!

Εγώ έχω δερμάτινους καναπέδες σε χρώμα μπεζ. Τους είχα αγοράσει πριν 8 χρόνια από τα divanni & divanni. Αντέχουν ως ώρας πολύ καλά, αφού γίνεται καθημερινή και πολλές φορές και επικίνδυνη χρήση (πηδάει το ζουζουνάκι μου πάνω, τους καρφώνει με το σφυρί, τους κάνει δρόμο για τον μακουήν και τα φορτηγά του κ.τ.λ.);)

Τους πλένω δυο φορές το χρόνο και καθαρίζουν αρκετά καλά. Το μόνο πρόβλημα που έχω, είναι ότι δεν μπορείς να αλλάξεις λίγο την εμφάνισή τους. :?Μου αρέσουν πολύ τα ριχτάρια, και ειδικά το χειμώνα θα ήθελα πολύ να βάλω πάνω στους καναπέδες. Αλλά γλιστράνε δυστυχώς.

Δεν έχω μετανιώσει όμως για την επιλογή μου, αφού έπρεπε να βάλω ανοιχτόχρωμους καναπέδες, προτίμησα δερμάτινους, να μπορώ να τους καθαρίζω εύκολα.

• 1 month later...

Έχοντας μεγαλώσει σε ένα σπίτι με 3 παιδιά και αλλάζοντας 4 σαλόνια κατέληξα στην εξής επιλογή

Δερμάτινοι καναπέδες σκούρου χρώματος. Είναι εγγύηση και αντοχής ειδικά για οικογένειες με πιτσιρίκια.