Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Νεα μαμά......ψάχνει.....απαντήσεις απο ΜΑΜΑΔΕΣ!!!SOS

Recommended Posts

Δεν ξέρω εαν όλες οι νέες μαμάδες αγχωνονται τόσο ή είμαι μονάχα εγώ....

μερικές φορές νιώθω πως τα κάνω όλα λάθος.

Στην αρχή είχα τις πληγωμένες θηλές, πάει αυτό ξεπεράστηκε και συνεχίζουμε ακάθεκτοι τον θηλασμό, μετά αναρωτιόμουν αν το γάλα μου (σε ποσότητα) επαρκει στο παιδί, μετά εαν η ποιότητα του ήταν καλή

Μετά καθόμουν απο πάνω του για να δω γιατι αναπνεει τόσο γρήγορα, είθιστε λεει στα νεογεννητα....τον εχασα εγώ τον ύπνο μου

Δύο μερες πριν άρχισε στον ύπνο του να μου κάνει κάτι περιέργους θορύβους, σαν να έχει κάτι που τον εμποδίζει να καταπιεί ή σαν να έχει φλέγμα και τον εμποδίζει, πήρα τον γιατρό μου λεει πως μάλλον είναι παλινδρόμηση. Ανασήκωσα το στρώμα με μεγαλύτερη κλιση και τώρα εαν δεν τον ακούω να ρευτεί καλα 2 φορές τουλάχιστον δεν τον αφήνω.Το θέμα είναι πως το πρωι σπανιώς μου το κάνει, αλλά το βράδυ το κάνει αρκετά...πάλι έχασα τον ύπνο μου

Και σήμερα ως πανεξυπνη μάνα έβαψα τα μαλλιά μου με κορέ, που ενώ λεει πως είναι φυτική μάλλον δεν μου μοιάζει και τόσο....το θέμα είναι πως γέμισα με τύψεις και κάθομαι απομονώμενη στην κουζίνα μέχρι να πάρω απαντήσεις στο εαν επηρεάζει τον γάλα μου ή όχι...γιατι εαν πάθει κάτι το μωρό μου θα τρελαθώ.....λέτε να έκανα μεγάλη βλακεία?λέτε να μην τον θηλάσω ξανά???μετά απο τόσες προσπάθειες και τόση αγωνία να βγάλω τα μάτια μον'άχη μου?σας παρακαλώ μανούλες η εμπειρια σας τι λεει??????να συνεχίω να τον θηλάζω????να το αποφύγω κάποιες μέρες τις να κάνω????βοήθεια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

NhLbp3.png

Διαφημίσεις

Μην αγχώνεσαι καλή μου τόσο...κι εγώ τα ίδια πέρασα μερικούς μήνες νωρίτερα και τώρα τα σκέφτομαι και γελάω...μην κάνεις τίποτα με την παλινδρόμηση, εννοώ μην δώσεις φάρμακα στο παιδί..θα περάσει οδεύοντας προς τον έκτο μήνα...

Όσο για τα μαλλιά, εγώ τα έβαφα συνέχεια με φυτικές βαφές και συνεχίζω (θηλάζω ακόμα) απλά αφήνω μεγαλύτερο διάστημα από ό,τι πριν....

Μην τρελαίνεσαι τόσο..και μόνο αυτά που αναπνέουν τα μωρά μας κι εμείς αρκούν για να μας στείλουν στο δαφνί...όλα καλά θα πάνε...

There is no way to be a perfect mother but a million ways to be a good one!

http://www.mitrikosthilasmos.com/2011/07/blog-post_9649.html

χαλαρωσε κι απολαυσε το!

αν και ειναι δυσκολο και επειδη και εγω περασα με την πρωτη μου μια φρικη το πρωτο καιρο,(πληγωμενες θηλες -αντλησεις, κλαμα ξενυχτι απο τις ενοχες που δεν μπορουσα να θηλασω, αγχος μηπως αρρωστησει).....

χαλαρωσε και απολαυσε το!!!!!

l86Tp3.png d6AUp3.png

Διαφημίσεις

σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας,το θέμα βαφή το ξεπέρασα, σας διάβασα, διάβασα κι αλλες εμπειρίες ρώτησα κομμωτρια, γιατρούς κλπ κι όλα οκ. Το θέμα που με απασχολεί εδώ και μέρες είναι η ανησυχία του μικρού μου και αυτός ο ήχος που αγκομαχά... εντωμεταξύ τις τελευταίες 2 νύχτες δεν μου καλοτρώει και ξυπνά συχνότερα, εχει απίστευτο εκνευρισμό, μου κλαίει μετα από καποιο χρονικό διάστημα στο στήθος και το χειρότερο??σφίγγεται γίνεται κατακόκκινος μα εκκένωση τζίφος και ενεργείται το πρωί με μεσημέρι.Δε, η γκρίνια του είναι σε βαθμό στενάχωρο μια και δεν καταλαβαίνω τι θέλει για να τον βοηθήσω.Τον λυπάμαι και σκίζεται η καρδιά μου όταν τον βλέπω να βασανίζεται έτσι.Τι είναι ρε κορίτσια κολικοί?παλινδρόμηση?τι του συμβαίνει?Το μεσημέρι θα τον παμε στον γιατρό, να τον ακροαστεί γενικά να το δει, μέχρι και ηχογράφηση έχουμε κάνει για το πως βρυχάται την νύχτα για να τον δει και να μας εξηγήσει.

NhLbp3.png

καλεεεεεεεεεεεε τι αγχος ειναι αυτο??????????ριλααααααααααξ!!!!!!!εσυ εχεις αγχος και το μεταδιδεις και στο παιδι!χαλαρωσε δεν θα παθει απολυτως τιποτα!και εμετο να σου κανει δεν θα παθει τιποτα!

καλεεεεεεεεεεεε τι αγχος ειναι αυτο??????????ριλααααααααααξ!!!!!!!εσυ εχεις αγχος και το μεταδιδεις και στο παιδι!χαλαρωσε δεν θα παθει απολυτως τιποτα!και εμετο να σου κανει δεν θα παθει τιποτα!

xaxaxaxaxaxaxaxaxaxa!!!με έκανες και γέλασα...η αλήθεια είναι πως άγχος έχω αλλά φαντάζομαι πως πολλές πρωτομάνες έχουν, ειδικά όταν δεν έχεις μάθει θορύβους του μωρού....αλλά δίκιο έχεις αν και προσπαθώ να μεταδίδω τίποτε στο παιδί...τα κρατάω για μένα .

NhLbp3.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...