Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΠΛΑΣΤΙΚΟΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ Η ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΟς?ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΕ

HELENA123

Recommended Posts

κοριτσακια βοηθεια...μετα την τριτη γεννα και σε διαστημα 3 μηνων μια ελια πισω στο σβερκο,την οποια την εχω απο τοτε που θυμαμαι τον εαυτο μου ξαφνικα αρχισε να με πονα και νε με φαγουριζει.δυστυχως το σημειο ειναι δυσκολο διοτι μπαινουν τριχες απο τα μαλλια μου και την ερεθιζουν...

προχθες απο την βιασυνη μου να προλαβουμε την παιδιατρο την τραυματισα με την μπλουζα και αρχισε να αιμορραγει.(ερμη μανα 3 που να τα ετοιμασεις)πηγα σε δερματολογο πηρα αντιβιωση γιατι ειχα πρηστει κιολας...μολις ξεπρηστει μου ειπε θα γινει τομη και βιοψια αχ!!

πηρα τηλ και σε πλαστικο και μου πε τα ιδια!

αχ ποσο πρεπει να ανησυχω?εχω τρομοκρατηθει λιγο,και ποιος ειναι ο πιο καταλληλος δερματολογος η πλαστικος?

οποια εχει παρομοια εμπειρια ας βοηθησει και μενα ταχω παιξει!!!!!!!!!!:!:

Διαφημίσεις

Χωρίς να είμαι απολύτως σίγουρη,πιστεύω ότι ο δερματολόγος κάνει την διάγνωση και ο πλαστικός την αφαίρεση,αλλά εξαρτάται και από το μέγεθος της ελιάς.Ενδεχομένως να μπορεί να σου την βγάλει και ο δερματολόγος.

Έβγαλε η αδελφή μου μία ελιά όταν ήταν μικρή (Γυμνάσιο νομίζω)… την τραυμάτισε χωρίς να το θέλει και την πήγε ο πατέρας μου σε χειρουργό (δεν ήταν πλαστικός χειρούργος) και την αφαίρεσε…. Μην ανησυχείς…. Από ότι θυμάμαι δεν είχε πονέσει καθόλου!!! ;)

Θέλω να βαρεθώ και δεν προλαβαίνω…

thanks αυτο που με ανησυχει περισσοτερο ειναι το αποτελεσμα γιατι θα γινει βιοψια...

θα δουμε τελικα αποφασισα να ακολουθησω τον χειρουργο ειδωμεν...

θα επανελθω με νεοτερα..

μαργαριτα της αδερφης σου θυμασαι αν ετρεξε και αιμα?

εμένα την έβγαλε επιτόπου ο δερματολόγος μόλις του την έδειξα.βέβαια ούτε αιμοραγούσε ούτε τίποτα ,απλά είχα την αίσθηση οτι μεγάλωσε και πήγα ένα πρωί χωρίς ραντεβού στον Ευαγγελισμό.την έστειλε και για βιοψία ,τελικά ακίνδυνη ήταν.

Διαφημίσεις

μαργαριτα της αδερφης σου θυμασαι αν ετρεξε και αιμα?

Ναι είχε τρέξει αίμα…. Έπαιζε θυμάμαι με τον πατέρα μου και πάνω στο παιχνίδι την γρατζούνισε (κόπηκε λίγο) και έτρεξε αίμα!!! Βιοψία έχω την εντύπωση ότι κάνουνε πάντα (για παν ενδεχόμενο) μην ανησυχείς… ρουτίνας βιοψίες είναι!!!

Θέλω να βαρεθώ και δεν προλαβαίνω…

Κάπου εδώ μέσα διάβασα ότι δεν είναι πάντα σωστό να αφαιρούμε κάποιες ελιές,γιατί εκεί που είναι ακίνδυνες,μπορεί να γίνουν επικίνδυνες,ισχύει αυτό?

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...