Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Mικρή κρεατοελίτσα στο βλέφαρο

Recommended Posts

Γεια σας μανούλες. Ο 2χρονος γιος μου από χτες έβγαλε κάτι σαν κρεατοελίτσα στο πάνω βλέφαρο, σύριζα στις βλεφαρίδες, σαν προέκταση του δέρματος. Γουγκλάρισα και είδα παλιό θέμα στο αρχείο, κάποιες αναφέρονταν σ'αυτό ως "θήλωμα". Ξαναγκουγκλάρισα και βρήκα αυτή την φωτογραφία, κάπως έτσι είναι και του γιου μου: http://www.hellenicdermatlas.com/gr/viewpicture/768/

Επειδή σήμερα τον ενοχλούσε λίγο το πρωί που ξύπνησε, πήρα και τον παιδίατρο. Μου είπε πως γενικά δεν είναι πρόβλημα αυτά, ότι συνήθως βάζουν κρέμα στα βλέφαρα αλλά επειδή δεν έχει εικόνα, καλύτερα να τον δει οφθαλμίατρος. Μέχρι να σχολάσει από παιδικό να τον πάω, ήθελα να δω αν έχει τύχει σε καμιά άλλη το ίδιο. Διάβασα κάπου για καυτηριασμό; :rolleyes:

--

You came and changed the way I feel, no one could love you more

• 2 εβδομάδες μετά...

Διαφημίσεις

Signomi gia ta greklish alla den exei o ypologistis mou ellinika.

Skeftika oti tha theleis mia tetoia apantisi. Loipon ego exo polla tetoia thilomata kai pano sto vlefaro, klironomika apo ton mpampa mou. Na pas sto giatro alla kai na to vgaleis mporei na ksanavgei. Ego ekana kaftiriasmo sti dermatologo. An einai san auta pou exo ego den einai kati epikindino pantos

• 2 months later...
Signomi gia ta greklish alla den exei o ypologistis mou ellinika.

Skeftika oti tha theleis mia tetoia apantisi. Loipon ego exo polla tetoia thilomata kai pano sto vlefaro, klironomika apo ton mpampa mou. Na pas sto giatro alla kai na to vgaleis mporei na ksanavgei. Ego ekana kaftiriasmo sti dermatologo. An einai san auta pou exo ego den einai kati epikindino pantos

Είμαι λίγο άκυρη ως προς τους χρόνους αλλά ευχαριστώ για την απάντηση. Οπως βγήκε, έτσι κι έφυγε σε λίγες μέρες πάντως!

--

You came and changed the way I feel, no one could love you more

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...