Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ

Recommended Posts

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ. Ο ΜΠΕΜΠΗΣ ΜΟΥ ΣΕ ΔΕΚΑ ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟΥΣ 5 ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΤΟΝ ΘΕΟ ΘΗΛΑΖΟΥΜΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ.ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΞΗΣ ΘΗΛΑΖΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΥΧΝΑ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΜΙΑΜΙΣΗ ΩΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟΝ ΑΦΗΣΩ ( ΕΙΝΑΙ ΦΑΓΑΝΟΣ) ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΑΦΤΙΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΦΗΣΩ ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΨΩΝΙΑ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΖΕΣΤΗ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΩ. ΔΕΝ ΕΧΩ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΠΟΤΕ ΜΟΥ ΘΗΛΑΣΤΡΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΓΑΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΦΗΣΩ ΝΑ ΤΟΝ ΔΩΣΟΥΝ. ΜΠΟΡΩ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟΥΣ 5 ΜΗΝΕΣ ΝΑ ΤΟΝ ΑΡΧΙΣΩ ΦΡΟΥΤΟ Η ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΣΕ ΑΥΤΟ ΘΕΩΡΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΝΩΡΙΣ ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΛΕΤΕ; ΤΙ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ ( ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΞΕΝΟ ΓΑΛΑ) ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Διαφημίσεις

ΔΕΝ ΕΧΩ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΠΟΤΕ ΜΟΥ ΘΗΛΑΣΤΡΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΓΑΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΦΗΣΩ ΝΑ ΤΟΝ ΔΩΣΟΥΝ.

Αφου δεν εχεις χρησιμοποιησει πως ξερεις οτι δεν μπορεις να βγαλεις γαλα? :wink:

Καλύτερα να ακούσεις την παιδίατρό σου και να δοκιμάσεις το θήλαστρο.Διαφορετικά αν είναι εύκολο στις 2 ώρες να πετάγεσαι στο σπίτι να τον θηλάζεις και να ξαναφεύγεις.

__________________306831jm9r4wk4s9.jpg__

716217ybmeeuyfgz.gif

Μανόλης:9/9/95_Νίκος:8/12/06

Διαφημίσεις

δοκιμασα να βγαλω γαλα με το χερι και δεν τα καταφερα πονουσα. τελικα η μονη λυση ειναι να τον παρω μαζι μου. σας ευχαριστω κοριτσια :lol::lol:

απ οτι ξερω απο την δικη μας παιδιατρο μου ειπε οτι αφου το μωρο τρεφεται αποκλειστικα με μητρικο και η αναπτυξη του πεπτικου του ειναι καλυτερη απ οτι αν τρεφοταν με ξενο, στους 5 1/2 θ αρχισουμε φρουτακια και αυτο παλι με επιφυλαξη και αφου μετρησει την αναπτυξη του μικρου.. αν επαιρνες εστω ενα χειροκινητο θηλαστρο (αν δεν υπαρχει η δυνατοτητα να δανειστεις) για να δοκιμασεις και να αποθηκευσεις 1,2 γευματακια??

δοκιμασα να βγαλω γαλα με το χερι και δεν τα καταφερα πονουσα. τελικα η μονη λυση ειναι να τον παρω μαζι μου. σας ευχαριστω κοριτσια :lol::lol:

Αν δεν ξερεις την τεχνικη αντλησης με το χερι,δυσκολα να τα καταφερεις....

Ενα θηλαστρο παντως σιγουρα θα ηταν λυση!