Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΒΑΠΤΙΣΤΗΚΕ ΚΑΙ Η ΜΑΡΙΑΝΘΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Recommended Posts

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ-ΟΠΟΤΕ ΚΙ ΑΝ ΤΗΝ ΖΗΤΗΣΑ-ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΒΑΠΤΙΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΑΥΤΗΣ.ΟΛΑ ΠΗΓΑΝ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠ' ΟΤΙ ΘΑ ΝΟΜΙΖΑ.ΑΚΟΥΣΑ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΡΤΥΡΙΚΑ,ΜΠΟΥΜΠΟΥΝΙΕΡΕΣ,ΓΛΥΚΑ,ΣΤΟΛΙΣΜΟ ΚΑΙ ΕΙΔΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΔΙΚΟΣ ΚΟΠΟΣ.ΤΟ ΜΩΡΟ ΗΤΑΝ ΗΣΥΧΟ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΠΑΔΕΣ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΕΧΤΙΚΟΙ ΜΕ ΤΟ ΛΑΔΩΜΑ.ΤΟ ΕΧΩ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΟ ΣΗΜΕΙΟ.ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΟΥΤΕ ΣΑΝ ΛΑΔΩΠΟΝΤΙΚΟΣ,ΟΥΤΕ ΝΑ ΠΑΕΙ ΛΑΔΙ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΕΘΙΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΛΑΙΕΙ!ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΘΑ ΣΑΣ ΔΕΙΞΩ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ.Η ΚΟΥΚΛΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΡΤΥΡΙΚΑ ΑΦΗΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΦΩΝΟΥΣ!!!!!ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΕΙΔΑ ΣΤΟΛΙΣΜΕΝΗ ΕΤΣΙ ΠΟΥ ΗΤΑΝ.

url=http://www.xarakas.gr]line_test_beg_39_time_1181880000_text_c720eafcf1e720eceff520e5dfede1e9.gif[/url]

Διαφημίσεις

Να σου ζήσει κούκλα μου η ΚΟΡΑΚΛΑ ΣΟΥ !!!!!!!!!

Θα βλέπει τις φωτογραφίες της βάφτισής της σε μερικά χρόνια και θα είναι πολύ περήφανη για την μανούλα της! Μπράβο σου!

7adb2868d6.png

άντε ρε Μαρία και σε περίμενα να ανοίξεις το θέμα για να μιλήσω η γυναίκα :lol:

Λοιπόν είναι μετριόφρων η κουμπάρα μου :lol:

Ρωτήστε εμένα να σας πω που μοίραζα τα μαρτυρικά και τις μπομπονιέρες και τα γλυκά να σας πω τι έλεγε ο κόσμος!!!!

Ολα ήταν τέλεια!!!!

και μπήκε και η πεθερά στη θέση της που όλο κάτι είχε να πει πριν :wink:

Να σας ζήσει η Μαριάνθη σας !!!! να την δείτε όπως επιθυμείτε!!!! να είναι καλοφωτισμένη!!! :D

Δεν αμφέβαλλα ούτε στιγμή πως θα έμεναν με ανοιχτό το στόμα όλοι!!! :D

Μπράβο σου και πάλι Μαρία!!! :wink:

.......Ωριωνομαμά η πεθερά κατάπιε τη γλώσσα της? :lol::lol:

.png.png

εντελώς χιχιχι

ήταν αυτή που είχε ξυνίσει με τα μαρτυρικά και μετά πήγαινε ο κόσμος και της έλεγε πόσο υπέροχα ήταν τα μαρτυρικά :lol:

(οκ ένα άτομο το έβαλα εγώ βαλτό :lol: )

Διαφημίσεις

Μπραβο!!!!! κΑΛΟΦΩΤΙΣΤΟ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ!!!!!

Περιμενουμε φωτο!!!!! :D

“Itʼs difficult to get someone to understand something when his salary depends upon his not understanding it.”

Al Gore - An Inconvenient Truth

εντελώς χιχιχι

ήταν αυτή που είχε ξυνίσει με τα μαρτυρικά και μετά πήγαινε ο κόσμος και της έλεγε πόσο υπέροχα ήταν τα μαρτυρικά :lol:

(οκ ένα άτομο το έβαλα εγώ βαλτό :lol: )

:lol::lol::lol:

γουστάρωωωω!!!! :lol::lol: χίλια μπράβο!!!!......για την κουμπάρα ρε γμτο!!!! :wink::lol:

.png.png

Να σας ζήσει η Μαριάνθη σας !!!! να την δείτε όπως επιθυμείτε!!!! να είναι καλοφωτισμένη!!! :D

:D

Eίναι προτιμότερο σε ένα παιδί να περισσεύει η αγάπη παρά να του λείπει....

Διαφημίσεις

Σας ευχαριστώ όλες για τα καλά σας λόγια και σας εύχομαι τα καλύτερα.ΚΑι σε σενα κουμπαρούλα ένα μεγάλο ευχαριστώ για την βοήθεια και με το καλό να βαπτιστεί και ο μικρός μας Ωρίωνας! :D

url=http://www.xarakas.gr]line_test_beg_39_time_1181880000_text_c720eafcf1e720eceff520e5dfede1e9.gif[/url]