Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Επιτέλους έρχεται!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Recommended Posts

Αγαπητές συμφουρίτισσες ,

έρχεται επιτέλους έρχεται!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Όχι δεν είναι ο Μεσσίας (αν και τον περιμέναμε σαν Μεσσία) αλλά αυτό το αγόρι αυτό που περιμένω με τόση λαχτάρα.Γυρνάει σήμερα από τον Λίβανο ο άντρας μου και η χαρά μου είναι απερίγραπτη.Περιμένω πώς και πώς να τους βγάλουν και να έρθει επιτέλους σπίτι μας.Πόσο τον έχω λαχταρήσει μόνο ο Θεός μπορεί να το καταλάβει.Τί ευτυχία!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Διαφημίσεις

Με το καλο να υποδεχτεις τον αντρουλη σου κουκλα μου , να ειστε μια ζωη γεροι και ευτιχισμενοι , εσεις και τα παιδακια σας και να μην σας ξαναχωρησει ποτε τιποτα και κανενας .

Aπό το στόμα σου και στου Θεού το αυτί ή μάλλον καλύτερα στου Πολεμικού Ναυτικού το αυτί.Μακάρι να φεύγουν κανένας από τους δύο γονείς μακριά από την οικογενειακή εστία.Να σκεφτείτε ότι το μικρό μας το έχει δεί όλους και όλους 3 τρείς μήνες και να σκεφτείς ότι σήμερα κλείνει τους 10.Ατιμό ναυτικό αχ αχ αχ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

--------------------------------------------------------------------------------

"Aπό το στόμα σου και στου Θεού το αυτί ή μάλλον καλύτερα στου Πολεμικού Ναυτικού το αυτί.Μακάρι να φεύγουν κανένας από τους δύο γονείς μακριά από την οικογενειακή εστία.Να σκεφτείτε ότι το μικρό μας το έχει δεί όλους και όλους 3 τρείς μήνες και να σκεφτείς ότι σήμερα κλείνει τους 10.Ατιμό ναυτικό αχ αχ αχ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! "

Από την χαρά μου πάλι λάθος έκανα, εννοούσα να μην φεύγουν κανένας από τους δύο γονείς μακριά.

Διαφημίσεις

Σας ευχαριστώ πολύ όλες σας η αλήθεια είναι ότι δεν το πιστεύω ότι είνα πλέον κοντά μας.Ευχομαι καμιά σας να μην νιώσει τον πόνο του αποχωρισμού τόσο του προσωρινού όσο και του μόνιμου είναι το ίδιο αβάσταχτός.

Διαφημίσεις

Άντε με το καλό η αντάμωση!!!!!!!!!!!!Να περάσετε καλά και να αναπληρώσετε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τον χρόνο που είσασταν χώρια! :D:D:D:D

n3kPp3.png

zewgp3.png

Άντε με το καλό η αντάμωση!!!!!!!!!!!!Να περάσετε καλά και να αναπληρώσετε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τον χρόνο που είσασταν χώρια! :D:D:D:D

:P:D:D:D:D:D