Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

συνδυασμος Λαμπρινη-Παρασκευη

roumpi79

Recommended Posts

κοριτσια βοηθεια!!!!θα βαπτισω την κορη μου με δυο ονοματα Λαμπρινη-Παρασκευη.το θεμα ειναι οτι δεν μου αρεσει κανενα απο τα δυο για να την φωναζω αλλα ο συνδυασμος ειναι πολυ δυσκολος γιατι ειναι και τα δυο μεγαλα.αν σας ερχετε καμια ιδεα....

Διαφημίσεις

μου αρεσει απο το Παρασκευη το Βιβιανα και απο το Λαμπρινη το Λαμπρινα. πως σας φαινεται το Λαμπριανα και το Αριετα? κολλανε πουθενα???

Διαφημίσεις

Αν είναι να διαλέξεις, σίγουρα να προτιμήσεις το Λαμπρινή, μια χαρά όνομα είναι, το Παρασκευή το βρίσκω πολύ χάλια. Το Λάρα είναι μια εύκολη λύση, αλλά ίσως την κοροϊδεύουν αργότερα τα άλλα παιδάκια. Κάτι άσχετο-σχετικό που μου ήρθε είναι Λασκαρίνα.

NLOdp3.png?XyVO1AM4

Αν είναι να διαλέξεις, σίγουρα να προτιμήσεις το Λαμπρινή, μια χαρά όνομα είναι, το Παρασκευή το βρίσκω πολύ χάλια. Το Λάρα είναι μια εύκολη λύση, αλλά ίσως την κοροϊδεύουν αργότερα τα άλλα παιδάκια. Κάτι άσχετο-σχετικό που μου ήρθε είναι Λασκαρίνα.

θα πω το παιδακι μου Λασκαρινα?θα με χτυπησει οταν μεγαλωσει!!!:P

Μάλλον δε σου αρέσει, ε; Λόγω Μπουμπουλίνας; Αυτό σκέφτηκα μόνο σαν συνδυασμό. Εγώ ξέρω δύο κοπέλες μια χαρά κούκλες που τις λένε έτσι και δεν το έχω συνδέσει με κάτι άσχημο.

Από αυτά που σκέφτεσαι εσύ, θα έλεγα το Λαμπρίνα, αν δε σου αρέσει καθόλου Λαμπρινή. Όμως η Παρασκευή πάει περίπατο... Το Αριέτα πανάσχετο, το Βιβιάνα παραπέμπει σε Παρασκευή ή Σταυρούλα και Άννα ή Ιωάννα, το Λαμπριάνα σε Λαμπρινή και Άννα.

NLOdp3.png?XyVO1AM4

Κάποια ονόματα, καλώς ή κακώς, δεν ταιριάζουν με τίποτα μεταξύ τους και κατά τη γνώμη μου, το ίδιο συμβαίνει και με αυτά τα δύο ονόματα. Μου αρέσει και το Λαμπρινή αλλά και το Παρασκευή, μεμονωμένα! Πρέπει οπωσδήποτε να μπουν δύο ονόματα και να είναι αυτά τα συγκεκριμένα?

Τεσπα, α σας ζήσει η κορούλα σας, με όποιο όνομα και αν επιλέξετε, να είναι καλότυχη και ευτυχισμένη!

Διαφημίσεις

Δεν έχουν κανένα κοινό σημείο αναφοράς αυτά τα 2 ονόματα...Αν δεν είναι κάποιο από τα 2 λόγω κάποιου τάματος τότε διάλεξε το ένα καλύτερα! Δεν καταλαβαίνω γιατί παιδέυεται το μυαλό σας...Στην τελική στο υποκοριστικό δεν θα ακούγεται κανένα από τα 2 ονόματα ή το ένα από τα 2 μόνο! Και τα 2 δύσκολο!!!

Να έχεις τη δύναμη να αντέξεις αυτά που δεν μπορείς να αλλάξεις...

χαζευα στο φορουμ ειδα τα ονματα και επαθα σοκ! οταν ειμουν παντρεμενη, ειμουν καποτε και τωρα εχω ενα μωρακι μονη ου πια, την πεθερα μου τη λεγανε λαμπρινη και τη μαμα μου παρασκευη!!! οντως δικιο εχουν δεν ταιρειαζουν μεταξυ τους και θα πεις κατι ασχετο ως υποκοριστικο η θα φωναζεις το ενα.. νομιζω θα κουραστητε να φωναζετε και τα δυο μαζι.. καταρχην χρονια πολλα για την παρασκευουλα γιορταζε εχτες! η αγια παρασκευη ειναι για τα ματια.. γερο να ειναι το κοριτσακι σου! κι εγω παντως αν εκανα κοριτσακι ευη θα τη φωναζα απο το παρασκευη!... κι εγω τον γιο μου θα τον πω καποιαααα στιγμη οταν βρω νονα αχιλλεα/ χριστο, δεν ταιρειαζουν μεταξυ τους , θα τον φωναζω αχιλλεα.. καμμια φορα βγαζουμε τα διπλα για καποιο λογο. μπορεις επσης να φωναζεις το μωρακι σου μ,ε το ονομα που σκεπτηκες πρωτα!

εφοσον εχεις παρει αποφαση να βγαλεις και τα δυο, αν δεν ειναι απο δυο γιαγιαδες τα ονοματα , θα σου προτεινα κι εγω να φωναζειης το ενα..

παντως σημασια δεν εχουν τα ονοματα! γερο να ειναι το παιδακι σου και να το χαιρεσαι!!!

ελπιζω να εριξα κι εγω μια ιδεα!

ποσο ειναι η μικρουλα?

Παρινη...........

Η-Παρίνη:lol::lol:

Κάποια ονόματα, καλώς ή κακώς, δεν ταιριάζουν με τίποτα μεταξύ τους και κατά τη γνώμη μου, το ίδιο συμβαίνει και με αυτά τα δύο ονόματα. Μου αρέσει και το Λαμπρινή αλλά και το Παρασκευή, μεμονωμένα! Πρέπει οπωσδήποτε να μπουν δύο ονόματα και να είναι αυτά τα συγκεκριμένα?

Τεσπα, α σας ζήσει η κορούλα σας, με όποιο όνομα και αν επιλέξετε, να είναι καλότυχη και ευτυχισμένη!

Συμφωνώ!!!!!!!!!!

Εβίνα; Εβελίνα; Βάλια;

Και το Εβελίνα και το Βάλια είναι αλλά ονόματα!Εχω φίλη που την βάφτισαν Βάλια!Αν ειναι να διαλέξετε κατι τέτοι βαφτίστετο το παιδί έτσι, να μη μπερδεύτε κιόλας!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...