Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Δημοτικός Παιδικός σταθμός Αγίας παρασκευής

Recommended Posts

Γειά σας..

Πήραν τη μικρή μου στο Δ' δημοτικό παιδικό σταθμό Αγίας Παρασκευής που βρίσκεται στην οδό Αφροδίτης 12. Είχα κάνει αίτηση για όλους τους δημοτικούς παιδικούς σταθμούς της Αγίας Παρασκευής. Εχει 4. Είχα βάλει προτίμηση εναν άλλο, που βρίσκεται σε ίση απόσταση απο το σπίτι μας με αυτόν (στην οδό Βορρά). Αλλά τελικά ενώ την πήραν, την τοποθέτησαν στο Δ'. Μια χαρά μου φαίνεται ο σταθμός, απλά είναι λίγο μικρός και δεν έχω ακούσει τίποτα για το συγκεκριμένο, ενώ για τον άλλο που είχα δηλώσει μου είχαν πει καλά λόγια.

Μήπως είχατε κανένα παιδάκι εκεί? Μήπως γνωρίζετε να μου πείτε για το περιβάλλον, τις δασκάλες. Δε γνωρίζω τίποτα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων...:)

Διαφημίσεις

οχι δε βγήκαν ακόμα. Νομίζω βγαίνουν στις 22 τα προσωρινά και στις 27 Ιουλίου τα τελικά.

Εγώ έκανα αίτηση στο Δήμο για τον παιδικό σταθμό, οχι στο ΕEΤΑΑ.

Από ότι έχω καταλάβει για το ΕEΤΑΑ, πρόκειται για μια συμφωνία που κάνει το δημόσο με ιδιωτικούς παιδικούς σταθμούς για να πάρουν εξτρα κάποια παιδάκια, χωρίς την οικονομική επιβάρυνση. Γιαυτό και διαθέτουν περίπου 5 θεσεις ο καθένας, κατά μέσο όρο, φυσικά κάποιοι παίρνουν και πολύ περισσότερα απο 5....

δεν αφορα μονο τους ιδιωτικους αλλα και καποιους δημοσιους. Ολους τους γονεις απο Ραφηνα μας εστειλαν να κανουμε αιτηση εκει. Αυριο βγαινουν τα προσωρινα, απλα οπως ειδα το μηνυμα σου νομιζα οτι εκανες εκει αιτηση.

Εχω κάνει κι εκεί αίτηση διότι δεν έχω να διαθέσω 500+ ευρώ για ιδιωτικό σταθμό κουκουνάκι...

Αλλά ούτως ή αλλως αφού μας πήραν είμαι ευχαριστημένη. Και επίσης απο το δήμο ζήτησαν να καταβάλλουμε τα λεφτα για το σεπτέμβριο μέχρι τις 27 Ιουλίου, οπότε θα τη γράψω εκεί ότι και να γίνει. Για το ΕΕΤΑΑ πάντως εγώ δεν είχα ελπίδες ούτως ή αλλως. Εχουν γίνει εκαντοντάδες χιλιάδες αιτήσεις...

Διαφημίσεις