Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Τα φωτα σας μανουλες, δεν ξερω αν εκανα αποβολη..

Recommended Posts

Τι αμαρτιες πληρωνω η καημενη.. θα σας πω τον πονο μου μηπως και μπορεσετε να με βοηθησετε.. τελευταια περιοδο ειχα στις 19/06. ελευθερη επαφη στις 11/07. κυκλος ανισορροπος με μεσο ορο 33 μερες. πιστευα κατα μεγαλο ποσοστο οτι εχω μεινει εγκυος. πονος στο στηθος ειδικα στις θηλες μερικα πονακια χαμηλα κουραση και επι 3 μερες θερμοκρασια σωματος 37,2.αντε και καμια φορα σαν σουβλια χαμηλα αριστερα. ξαφνικα χθες ειδα υγρα σε αποχρωσεις του ροζ-καφετι. σημερα ομως εγιναν μπορντω και ποναει αρκετα η κοιλια μου. αν εχω υπολογισει σωστα θα γινοταν εμφυτευση αυτες τις μερες. πιστευα οτι ειναι αυτο. εκανα τεστ σημερα με αιμα και οσο το εκανα βγηκε αρνητικο ουτε καν ν περιμενω. υπαρχει περιπτωση να υπαρχει μωρακι ???? και να φανει μετα απο αυτο το αιμα?? να σημειωσω οτι τον απριλιο μου βρηκαν 4 μικρες κυστες 3 δεξια και μια αριστερα.

ευχαριστω προκαταβολικα... :cry:

Διαφημίσεις

καλυτερα να ενημερωσεις τον γυναικολογο σου...αλλα κατα την ταπεινη μου γνωμη δεν νομιζω πως εγινε αποβολη ουτε καν εγκυμοσυνη...την αλλη φορα ευχομαι να πανε ολα καλα.:rolleyes:

η Κατερινα μας ηρθε...13/2/2006

''ζω για να βλεπω την θαλασσα των ματιων σου'!

η Μαρια-Δημητρα ειναι μαζι μας απο 19/5/2013!

'η νυχτα γεμισε φως!'

καλησπερα! τί σου είπε ο γιατρός σου για τις κύστες? σου εδωσε θεραπεία? μήπως το αιματάκι είναι από αυτό?

παντως είτε εισαι έγκυος είτε όχι θα πρεπει οπωσδήποτε να ενημερώσεις τον γιατρό σου για το αίμα!!!αμεσα!!!

Το πιθανότερο είναι να έσπασε μια κυστούλα..μου έχει συμβεί και εμένα παλαιότερα...

μην αγχ'ωνεσαι, πάρε τον γιατρό σου και πήγαινε για υπέρηχο.

19-02-2011 my first baby is gone...

25-06-2011 my second baby is gone...

12-05-2012 το θαύμα έγινε..καλωςήρθες μωρό μου!

tXbzp3.png

Διαφημίσεις

Το να ειναι η περιοδος σου δεν παιζει ?

τι αμαρτιες βρε κοπελα μου πληρωνεις ? θεωρεις οτι εισαι καημενη δηλαδη ? εδω εγω με 2 αποτυχημενες εγκυμοσυνες και δεν με θεωρω καημενη ουτε για αστειο .Γιατι δηλαδη μιλατε τοσο μα τοσο τραγικα καποιες κοπελες δεν το εχω καταλαβει ... τελως παντων . Μαλλον σου ηρθε η περιοδος , υπομονη και το αλλο μηνα θα ειστε πιο τυχεροι .

QRyOp2.png

θεωρώ πως είναι η περίοδός σου, και οι μέρες συμφωνούν και τα συμπτώματα και η αρνητική χοριακή και επίσης το ότι δεν έγινε συστηματική προσπάθεια

τον άλλο μήνα βάλε τα δυνατά σου να καταφέρεις αυτό που θες

ναι βρε κοπέλα μου, μην αγχώνεσαι τόσο πολύ, παρ' το πιο χαλαρά. Περίοδος σου ήρθε, μην το δένεις κάθε φορά ότι είναι εγκυμοσύνη και βιοχημική εγκυμοσύνη. Ό,τι και να 'ναι τώρα προφανώς δεν έγινε σύλληψη αλλά μπορεί να γίνει την επόμενη φορά. Να είσαι ήρεμη και να βάλεις κάτω τον αντρούλη σου!

Ax μακαρι.. αντιδρω ετσι γιατι με φοβισε ενας γιατρος για τις κυστες και οταν μου μιλησε για υπογονιμοτητα ψιλοχαζεψα.. να στε καλα που απαντησατε και ευχομαι να σας πανε ολα καλα !!!!!!!!

Διαφημίσεις