Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Υποψια απιστιας...

Recommended Posts

Δυστυχως συμφωνα και με τον τιτλο του θεματος μου εδω και 3 μερες ανακαλυψα τυχαια κατι που με εχει κανει να πεσω απο τα συννεφα...

Αλλα να προλογισω την πορεια μας μεχρι εδω.

Κανουμε σχεση με την συντροφο μου πριν απο 5 χρονια,-σεξουαλικα ουτε κρυο ουτε ζεστη- πριν απο 3 χρονια παντρευομαστε και εδω και 2 χρονια εχουμε και παιδι.

Μεχρι την γεννηση ολα ειναι οπως ξεκινησαμε μετα τον ερχομο του παιδιου μας εχουμε καποιες αλλαγες -και στην σεξουαλικη μας ζωη-Ειδικα σε αυτην το πρωτο πραγμα που αλλαξε ηταν η μεθοδος αντισυλληψης -απο χαπι σε προφυλακτικο- και εγινε πιο "πουρατινικη".Δεν του εδωσα και πολυ σημασια λεω μεσα μου:αλλαγη ορμονων μετα απο την γεννα θα ειναι.

Και φτανουμε στο παρων και πιο συγκεκριμενα πριν απο 2 μερες ψαχνοντας το κουτι με τα φαρμακα της για να παρω κατι για μενα,τι να δω... 1 καρτελα χρησιμοποιημενη και αλλη μια μιση απο αντισυλληπτικα χαπια κοιταζω ημερομηνιες και ειναι προσφατα ,ξανα τσεκαρω και σημερα και λειπει 1 χαπι...!!!

Οπως καταλαβαινετε μου εφυγε η γη κατω απο τα ποδια...

Εγω ο ακατανομαστος 2 χρονια κανω την παπια προσπαθω να ειμαι καλος συζυγος/εραστης και οικογενειαρχης και ξαφνικα τρωω την κεφαλια...

Παω να τρελαθω και δεν ξερω πως να αντιδρασω...

Να με συγχωρεσετε που δεν ξεκινησα κανονικα με συστασεις βλεπετε ειμαι πολυ χαλια...παντως αν και γραφτηκα σημερα σας παρακολουθω εδω και πολυ καιρο πραγματικα αξιζουν τετοιες προσπαθειες.

Διαφημίσεις

Καλησπέρα. Δεν κατάλαβα, γιατί η υποψία της απιστίας;

Αν κατάλαβα καλά, ανακάλυψες ότι η γυναίκα σου χρησιμοποιεί αντισυλληπτικά ενώ δεν το έχετε συζητήσει. Δεν είναι και το καλύτερο πράγμα, να μη συζητάτε αυτά τα πράγματα, αλλά προσωπικά δεν θα πήγαινε ο νους μου κατευθείαν στην απιστία.

Φιλε μου, εχεις άλλα στοιχεια εκτος απο αυτα που μας ανεφερες?

Εαν σε απατα, οπως υποψιαζεσαι, πιο πιθανο ειναι να χρησιμοποιει προφυλακτικα, γιατι εκτος απο το να προφυλαξει τον εαυτο της απο μια εγκυμοσυνη, αν διαθετει στοιχειωδη λογικη, θα θελει να προφυλαχτει και απο τις σεξουαλικα μεταδιδομενες ασθενειες...

Απ την αλλη, αφου τα ειχε μεσα στο κουτι που εχετε φαρμακα που μπορει να παρεις και εσυ, δε μου φαινεται πως ηθελε να τα κρυψει...

Εσυ πρεπει να την ρωτησεις απλα και ηρεμα, για πιο λογο δε σου ανεφερε πως ξεκινησε τα αντισυλληπτικα...Να δεις τι θα σου πει...

1DqRp3.png

EFmCp3.png

το οτι παιρνει αντισυλληπτικα δε σημαινει οτι σε απατα.τα χαπια αυτα τα παιρνεις καθε μερα κανεις δεν κανεις σεξ!αν δε παρεις μια φορα τοτε χανεται ο κυκλος αν με καταλαβαινεις...

εκτος κ αν υπαρχει και κατι αλλο!

Διαφημίσεις

κατσε βρε Μικρουλι..ξερεις πως λαμβανεις το χαπι αντισυλληψης?..διαβασε αυτο που λεει ορθως η Δημητρα & ξανασκεψου..Το τελευταιο καιρο χρησιμοποιειτε προφυλακτικο?...γιατι εαν οχι, τοτε η γυναικα σου παιρνει μετρα απο εσενα & οχι απο δηθεν εραστη..

Καλησπέρα και απο εμένα!Όπως είπε και κάποια κοπέλα παραπάνω εάν η γυναίκα σου είχε παράλληλη σχέση το ποιό πιθανό θα ήταν να χρησιμοποιεί προφηλακτικά και όχι χάπια,να σου πς την αλήθεια εγώ με το που διάβασα το μυνημά σου το μυαλό μου πήγε σε ένα πράγμα οτι μετά την γέννα και με την πιθανή πίεση που ίσως νοιώθει απο την αλαγή της ζωής σας με το παιδί απλά φοβάται μην γίνει καμία στραβή και μίνει πάλι έγκυος!!!Κατά την γνώμη μου πάρτην μία αγκαλιά και συζητήστε ουσιαστικά για το τι νοιώθετε!και ρώτα την και για τα χάπια όχι όμως σαν να την μαλώνεις αλλά καθαρά να της δίξεις πως θέλεις να την καταλάβεις!

RUx9p2.png

Καλησπέρα και απο εμένα!Όπως είπε και κάποια κοπέλα παραπάνω εάν η γυναίκα σου είχε παράλληλη σχέση το ποιό πιθανό θα ήταν να χρησιμοποιεί προφηλακτικά και όχι χάπια,να σου πς την αλήθεια εγώ με το που διάβασα το μυνημά σου το μυαλό μου πήγε σε ένα πράγμα οτι μετά την γέννα και με την πιθανή πίεση που ίσως νοιώθει απο την αλαγή της ζωής σας με το παιδί απλά φοβάται μην γίνει καμία στραβή και μίνει πάλι έγκυος!!!Κατά την γνώμη μου πάρτην μία αγκαλιά και συζητήστε ουσιαστικά για το τι νοιώθετε!και ρώτα την και για τα χάπια όχι όμως σαν να την μαλώνεις αλλά καθαρά να της δίξεις πως θέλεις να την καταλάβεις!

Συμφωνώ!

πριν απο 2 μερες ψαχνοντας το κουτι με τα φαρμακα της για να παρω κατι για μενα,τι να δω... 1 καρτελα χρησιμοποιημενη και αλλη μια μιση απο αντισυλληπτικα χαπια κοιταζω ημερομηνιες και ειναι προσφατα ,ξανα τσεκαρω και σημερα και λειπει 1 χαπι...!!!

Μικρούλη,

τα αντισυλληπτικά δεν είναι ασπιρίνες - δεν παίρνεις ένα σήμερα, ένα την άλλη εβδομαδα.

Κάθε καρτέλα περιέχει συγκεκριμένο αριθμό χαπιών τα οποία η γυναικα τα παίρνει ΟΛΑ μέσα σε κάθε κύκλο.

Το οτι βρήκες μισοτελειωμένη καρτέλα ενώ παράλληλα έχει σε χρηση άλλη δεν βγάζει νόημα γιατί απλά η λειψή καρτέλα ειναι άχρηστη και δεν τη φυλάει καμιά γυναίκα.

Από την άλλη μέσα σε 3 ημέρες χρησιμοποίησε μόνο 1 χάπι;;

ΥΓ: Όταν λες ότι τσέκαρες ημερομηνίες και είναι πρόσφατα τι εννοείς:confused:; Κάθε καρτέλα γράφει μόνο τις ημέρες της εβδομάδας (Δευτ-Τετ κοκ) , όχι ημερομηνίες.

ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΣΥΛΛΗΠΤΙΚΑ;;;:cool:

Το Ήλεκτράκι μου και ο Οδυσσέας μου, οι ηλιαχτίδες μου!

..................................................................................

Ο Θεός πέθανε...

Ο Μαρξ πέθανε...

κι Εγώ τώρα τελευταία δε νοιώθω πολυ καλά...

Απ την αλλη, αφου τα ειχε μεσα στο κουτι που εχετε φαρμακα που μπορει να παρεις και εσυ, δε μου φαινεται πως ηθελε να τα κρυψει...

Εσυ πρεπει να την ρωτησεις απλα και ηρεμα, για πιο λογο δε σου ανεφερε πως ξεκινησε τα αντισυλληπτικα...Να δεις τι θα σου πει...

συμφωνω.

μηπως συμβαινει κατι γυναικολογικο που η' δεν εχει πεσει στην αντιληψη σου κ δεν εχετε (προλαβει) συζητησει κ εχει ξεκινησει τα χαπια η γυναικα σου?

λογικα... οτι σπερνεις, θεριζεις.

εγω.... το προωθησα οσο μπορουσα!

Διαφημίσεις

Να ρωτήσω κάτι και αν θέλεις απαντάς. Είπες ότι μετά τον ερχομό του παιδιού άλλαξε η μέθοδος αντισυλληψής σας από χάπι σε προφυλακτικό. Αυτό έγινε κατόπιν συζήτησης μεταξύ σας; Ή το αποφάσισες μόνο εσύ; Γιατί ρωτάω: Τα αντισυλληπτικά δεν τα παίρνουμε μόνο για αντισύλληψη αλλά για την αντιμετώπιση της δυσμηνόρροιας και άλλων συμπτωμάτων που μας κάνουν τη ζωή δύσκολη. Αν η γυναίκα σου τα έπαιρνε για χρόνια και τα είχε συνηθίσει, τότε πιθανόν να θέλει (ή και να πρέπει) να τα ξαναπάρει...

"Πού να σε κρύψω γιόκα μου να μη σε φτάνουν οι κακοί

σε ποιο νησί του ωκεανού, σε ποια κορφή ερημική..."

αυτο με τις ημερομηνιες ουτε εγω το καταλαβα.ειπε οτι ειδε τις ημερομηνιες και ειναι προσφατα.ποιες ημερομηνιες?το χαπι δε γραφει επανω πχ 15.7.2011:shock: αλλα μονο τις μερες της εβδομαδας!και οντως τα αντισυλλιπτικα δεν ειναι μονο για να μη μεινεις εγκυος αλλα τα χρησημοποιουν και σε αλλες γυναικολογικες παθησεις.

και επισης το ξαναλεω τα αντισυλληπτικα ΠΡΕΠΕΙ να τα παιρνεις καθε μερα ακομα και αν κανεις σεξ μια φορα το μηνα:rolleyes:

και επισης το ξαναλεω τα αντισυλληπτικα ΠΡΕΠΕΙ να τα παιρνεις καθε μερα ακομα και αν κανεις σεξ μια φορα το μηνα:rolleyes:

To προφυλακτικό γιατί το θέλει όμως?

jlUpp3.pngSotBp2.png

δε ξερω τι το θελει!μπορει να χαπια που βρηκε ο μικρουλης να ειναι τα παλια χαπια που επαιρνε.αν ηταν κατι υποπτο δε θα τα εβαζε χυμα μαζι με τα υπολοιπα φαρμακα που ετσι θα μπορουσε ανα πασα στιγμη να τα ανακαλυψει ο αντρας της!

θα τα εκρυβε!οπως ειπα μπορει να παιρνει και αντισυλλιπτικα γιατι ισως εχει καποιο γυναικολογικο προβλημα!

Το να παίρνει τα αντισυλληπτικά ως επιπλέον μέσο αντισύλληψης σου περνάει από το μυαλό;;;;

Το να τα παίρνει, για να ρυθμίσει τις ορμόνες της;;;; Μπαααα, ούτε αυτό σου περνάει σα σκέψη....

Επίσης...εάν σε απατούσε θα έβλεπες αλλαγή στη συμπεριφορά της.....

iyuNp3.png4hNCp3.png

Διαφημίσεις

Κατ'αρχην ενα μεγαλο ευχαριστω για την τοσο μεγαλη ανταποκριση.

Χτες το βραδι αλλα και σημερα το πρωι δεν μπορουσα να μπω γιατι ειχα προβλημα με την συνδεση μου.

Σημερα το πρωι στην πρωινη μας συζητηση με τον καφε ηρεμα κι ωραια εκατσα και ειπα στην γυναικα μου οτι βρηκα τα χαπια και της ζητησα εξηγησεις.Η απαντηση της ηταν οτι ακομα και τωρα αν και δεν της αρεσει που εφτασε στην θεση να τα ξανα αρχισει το εκανε γιατι φοβαται να εχει μια ανεπιθυμητη εγκυμοσυνη -σε αυτο εχει λιγακι δικιο καμμια φορα ειμαι απροσεκτος- και μου ανεφερε ως παραδειγμα 1 προσφατο γεγονος απο φιλικο μας ζευγαρι που του ετυχε αυτο λογω απροσεξιας.Παραδεχτηκε οτι δεν το θεωρησε σωστο να με ενημερωσει για αυτη την αλλαγη και επι την ευκαιρια βγαλαμε στην επιφανεια και καποια αλλα προβληματακια ποθ τα λυσαμε κι αυτα.

Πειτε με καλοπιστο, πειτε με αφελη εγω το συμπερασμα μου το εβγαλα και ακομα πιστευω οτι εκανα καλα που το συζητησα με ηρεμο τροπο.Για μενα το γεγονος ειναι ληξαν.

Για ακομα 1 φορα ευχαριστω και παλι για το ενδιαφερον σας και μακαρι να μην χρειαστει ποτε πια ξανα αν σας κουρασω.

ΥΓ.Πληροφοριακα το κουτι ειναι το προσωπικο κουτι φαρμακων της και οχι το κοινο μας και βρηκα μεσα 1 αδειο μπλιστερ και 1 μισο που σημαινει οτι εχει ηδη ξεκινησει πριν απο 1μιση μηνα πριν και επειδη ηταν και τα κουτια τους μαζι μπορεσα και ειδα της ημερομηνιες για το αν ειναι προσφατατα.Επισης δεν το ειχα πει σωστα δεν ειχα βρει να λειπει 1 χαπι απο την πρωτη στιγμη που το ανακαλυψα αλλα καθε μερα και απο 1.

Αυτα και καλη σας νυχτα.

μη στεναχωριεσαι δε μας κουρασες

ειδες που λυθηκε το θεμα ωραια και καλα?

υποψια απιστιας θα υπηρχε αν ας πουμε η γυναικα σου ξεπορτιζε συνεχεια με διαφορες δικιολογιες και ειχε το κινητο κλειστο

αν εβγαινε τα βραδυα αν αργουσε παντα να γυρισει απο καπου και παντα εβρισκε διαφορες δικιολογιες αν την εβλεπες να μιλαει στο τηλ κρυφα

αν εβρισκες κρυμμενο ενα 2ο κινητο! τετοια πραγματα!

τα αντισσυληπτικα δεν ειναι τιποτα το υποπτο!

ευχομαι ολα να ειναι καλα μεταξυ σας!:-P