Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΛΙΑΣΚΟΒΙΤΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Recommended Posts

Γνωρίζετε αν πρόκειται για καταρτισμένο επιστήμονα που να μπορείς να βασιστείς πάνω του στη δύσκολη στιγμή, άνθρωπο πάνω απ' όλα, που να έχει διάθεση να σου εξηγεί και να μην νιώθεις άσχημα να τον ρωτάς διάφορα; οτιδήποτε γνωρίζετε θα το εκτιμούσα πολύ.

Διαφημίσεις

τον γιατρό δυστυχώς δεν τον γνωρίζω, αλλά με το Λητώ έμεινα πολύ ευχαριστημένη (γέννησα πριν 2 μήνες εκεί) από όλες τις απόψεις (προσωπικό, δωμάτιο, φαγητό, τιμές...) :wink:

7Y7np3.png

• 5 months later...

δε ξερω αν σε ενδιαφερει ακομα αλλα ο κος Γιωργος ειναι ο γυναικολογος μου και τον ξερω πολυ καλα!για την ακριβεια τον γνωριζω 33 χρονια και δεν τον αλλαζω με τιποτα!ειναι καταπλικτικος καταρχην σαν ανθρωπος αλλα και σαν επιστημονας!η ασφαλεια που νιωθω εγω προσωπικα μαζι του ειναι μοναδικη!δε σε αφηνει να φυγεις αν δε του κανεις ερωτησεις!και κατι πολυ βασικο:δε σε κοιταει στη τσεπη!

• 1 year later...

Θα θελα να με βοηθείσετε λέγοντας μου την γνώμη σας για αυτόν τον γυναικολόγο παρακαλώ.Η βοήθειά σας μου είναι πολύτιμη.Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Διαφημίσεις

καλημερα!ειναι ο γυναικολογος μου εδω κ παρα πολλα χρονια(συγκεκριμενα εδω κ 34 χρονια γιατι ηταν της μητερας μου)οταν λοιπον εμεινα εγγυος δε το σκευτικα καθολου!ειναι πολι καλος σαν ανθρωπος, σε κανει να νιωθεισ πολυ ανετα κ παντα διπλα σου.σικονει το κιν οτι ωρα κ να ειναι.σαν επιστιμονας ειναι πολυ εμπειρος κ φανατικος του φυσιολογικου τοκετου!ακομα μου το κραταει που μετα απο 22 ωρες φυσιολογικου τοκετου μουλαρωσα κ πηγα για κεσαρικη!

εισαι εγγυος?