Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΑΠΟΒΟΛΗ...ΠΟΥ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΑΡΑΓΕ??

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια...έχω περάσει απο 2 αποβολές και ακόμα ψάχνω τα αίτια.....Ο γιατρός μου, μου είχε είπε ότι η πρώτη αποβολή ήταν λόγω χρωμοσωμικών ανωμαλιων και η δεύτερη επειδή έμεινα έγκυος κατευθείαν μετά την πρώτη.(περίπου 25 ημέρες μετά την πρώτη αποβολή-ούτε καν αδιαθετησα)...Σκέφτομαι λοιπόν για την πρώτη αποβολή μου και λέω:Μήπως απέβαλα επειδή σήκωνα αρκετά βάρη ? μήπως επειδή κάπνιζα πολύ εκείνο το διάστημα ? μήπως επειδή είχα αγχωθεί πάρα πολύ για την δουλειά μου(Σκεφτόντουσαν τα αφεντικά να με απολύσουν τότε!!)?Να σημειώσω ότι όλα αυτά τα έκανα πριν κάνω το τεστ εγκυμοσύνης και καταλάβω ότι είμαι έγκυος.......!Αλλα θα ήθελα την γνώμη σας και αν κάποια απο εσας έκανε όλα αυτά αλλα είχε μια τελειόμηνη εγκυμοσύνη...

Σας ευχαριστώ για την προσοχή σας..!!

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσακι.

Εκανες αποξεση στη πρωτη αποβολη, γιατι μετα απο αυτο λενε οτι το λιγοτερο πρεπει να αφησεις ενα κυκλο για να ξανα μεινεις εγκυος για να μπορεσει να ειναι το ενδομητριο πιο καλο (κατι τετοιο), αλλα για ολα τ' αλλα και γω τα εχω σκεφτει και γω σηκωνα βαρη πριν μαθω οτι ειμαι εγγυος και μαλιστα ειχα κανει γενικη στο σπιτι (κουρτινες, πατζουρια φωτιστικα κλπ). Και΄γω καπνιζα και επισης ειχα πολυ αγχος.Μπορει και να ειναι εντελως ασχετα ομως για το γεγονος οτι το εχασα.Οσο αφορα το καπνισμα ομως νομιζω οτι ειναι βλακεια να καπνιζουμε και να το σταματαμε οταν μαθαινουμε την εγκυμοσυνη.Εγω τωρα προσπαθω να το ελαττωσω και στον αντρα μου, σιγουρα και το σπερμα θα επηρεαζετε (οσο αφορα τη ποιοτητα του).

ky1Ap2.png?YVrPElRM

Πασχαλιτσα μου γλικια .Εκανα και εγω πριν περιπου ενα μηνα αποξεση και πριν 7 χρονια ειχα αποκλλισι πλακουνα στον 3 μηνα .Δεν πινω ,δεν καπνιζω ποτε , γιμναζομε , προσεχω την διατροφι μου και παλι...............την τελευτεα φορα ημουνα μονο ξαπλα .

μην βασανιζεσε αδικα .

Οτι προσπαθισες να μεινεις εγκυος τοσο γριγορα ειναι λαθος .Εμενα ο γιατρος μου ειπε μετα απο 3 μηνες απο την αποξεση .

Πασχαλιτσα μου γλικια .Εκανα και εγω πριν περιπου ενα μηνα αποξεση και πριν 7 χρονια ειχα αποκλλισι πλακουνα στον 3 μηνα .Δεν πινω ,δεν καπνιζω ποτε , γιμναζομε , προσεχω την διατροφι μου και παλι...............την τελευτεα φορα ημουνα μονο ξαπλα .

μην βασανιζεσε αδικα .

Οτι προσπαθισες να μεινεις εγκυος τοσο γριγορα ειναι λαθος .Εμενα ο γιατρος μου ειπε μετα απο 3 μηνες απο την αποξεση .

Ματάκια μου σε ευχαριστώ πολύ για την απάντησή σου..αλλά παρέλλειψα να σας πω ότι δεν χρεάστηκε να κανω αποξεση επειδη ημουν μονο 5 εβδομάδω..το απεβαλε μονος του ο οργανισμός μου..Απλά αναρωτιέμαι γιατί να μου τύχει 2 φορές?Μηπως έκανα κάτι λάθος εν αγνοία μου βεβαια..Κάποιες φίλες μου μου είπαν ότι απέβαλλα επειδή κάπνιζα πολύ..ο γιατρός μου όμως μου είπε ότι δεν ισχύει κάτι τέτοιο,ότι το καπνισμα βλάπτει το νευρικό και αναπνευστικό σύστημα του μωρού

αλλα όχι ότι αποβάλλεις απ'αυτο...Δεν ξέρω τι να πιστέψω..

Ματάκια μου σε ευχαριστώ πολύ για την απάντησή σου..αλλά παρέλλειψα να σας πω ότι δεν χρεάστηκε να κανω αποξεση επειδη ημουν μονο 5 εβδομάδω..το απεβαλε μονος του ο οργανισμός μου..Απλά αναρωτιέμαι γιατί να μου τύχει 2 φορές?Μηπως έκανα κάτι λάθος εν αγνοία μου βεβαια..Κάποιες φίλες μου μου είπαν ότι απέβαλλα επειδή κάπνιζα πολύ..ο γιατρός μου όμως μου είπε ότι δεν ισχύει κάτι τέτοιο,ότι το καπνισμα βλάπτει το νευρικό και αναπνευστικό σύστημα του μωρού

Θα κανουμε της εξετασεις που πρεπει και θα προχορισουμε .

Βλεπω οτι η μοδα φετος ειναι η

ΑΝΕΜΒΡΥΙΚΗ ΚΥΗΣΗ

Διαφημίσεις

Πασχαλίτσα μου:

επειδή είχα δυσκολευτεί πολύ να μείνω έγκυος στο πρώτο μου παιδί (2,5 χρόνια προσπάθειες + εξετάσεις) κι επειδή είχα φάει τα μούτρα μου με 2 εβδομάδες καθυστέρησης + αρνητικό τεστ, πρέπει να σου πω ότι δεν πήρα χαμπάρι ότι έμεινα έγκυος (λέγαμε, σιγά, καθυστέρηση κι αυτή, όπως η άλλη), έκανα κανονικά δουλειές, κάπνιζα κανονικά και πολύ, σήκωνα βάρη κλπ. Δεν είχα κανένα πρόβλημα...

Δε νομίζω ότι σε κάτι τέτοιο οφείλεται το ιστορικό σου... ψαξ' το λίγο καλύτερα και μην κατηγορείς τον εαυτό σου!!!

Σου εύχομαι σύντομα με μία υπέροχη, τελειόμηνη εγκυμοσύνη!!!

ZS95p3.png  hcT0p3.png

Κάποιες φίλες μου μου είπαν ότι απέβαλλα επειδή κάπνιζα πολύ..ο γιατρός μου όμως μου είπε ότι δεν ισχύει κάτι τέτοιο,ότι το καπνισμα βλάπτει το νευρικό και αναπνευστικό σύστημα του μωρού

Προφανώς να πιστέψεις τον γιατρό σου! Είναι δυνατόν οι φίλες σου να ξέρουν καλύτερα;;

Σκέψου το και αλλιώς: τόσες κοπέλες καπνίζουν πριν καταλάβουν ότι είναι έγγυες (μερικές συνεχίζουν και αφού το καταλάβουν), τόσες κοπέλες σηκώνουν βάρη, κουράζονται, αγχώνονται με τις δουλειές τους, και όμως δεν αποβάλλουν. Γιατί για εσένα να ισχύει κάτι διαφορετικό;

Απλά έτυχε και απέτυχε. Ξαναπροσπάθησε και κατά πάσα πιθανότητα την επόμενη φορά θα πάνε όλα τέλεια! :)

Πασχαλιτσα μου μην ταλαιπωρεις τον εαυτο σου και προς Θεου μην κατηγορεις εσενα γιατι θα πεσεις σε μελαγχολια . Ξερω οτι πρεπει να ειναι πολυ σκληρο , ομως ακου τι σου λεει ο γιατρος σου , οσο αφορα τα βαρη και τα λοιπα , δεν παιζοθνε ρολο σε τοσο μικρη εγκυμοσυνη .Και εγω στην παλλινδρομη σκεφτομουνα οτι φταιει επειδη κ0ουραζομουνα παρα πολυ , ομως απλα ετυχε τελικα . Παρε κουραγιο και πηγαινε παρακατω .Ολα θα πανε καλα .

QRyOp2.png

Μην ακουω τετοιες βλακειες η ανηψια μου καπνιζε πακετα στην εγκυμοσυνη και ποτε δεν ειχε θεμα και ηταν και 38 χρονων και δουλευε και τα παντα και εχει μια κορακλα βασανο 2 χρονων τωρα !!!! Η μαυρη μας η τυχη φταιει!!!!!!!!!!!!!!