Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Χαρίζονται παπουτσάκια Dennis Brown

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Κοριτσια είναι το Ν2.Ειναι unisex...γκρί χρώμα παιδιλάκια με ειδικά διαμορφωτήρια απο κάτω για να κουμπόνουν στον κηδεμόνα dennis brown.To N2 einai peripou 19-20 νούμερο.Θα επισυνάψω και φωτογραφίες.Δεν είναι κανονικά παπουτσάκια,είναι για κηδεμόνα...για παιδάκια που έχουν ραιβοιποποδία.

http://img11.imageshack.us/img11/1738/sam0146g.th.jpg

http://img220.imageshack.us/img220/1/sam0145c.th.jpg

http://img823.imageshack.us/img823/3534/sam0144b.th.jpg

http://img839.imageshack.us/img839/8093/sam0143p.th.jpg

4Marp3.png

• 3 weeks later...

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ

ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΡΑΙΒΟΙΠΠΟΠΟΔΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΑΜΕ ΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΑΚΙΑ ΝΟ 2. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΨΑΞΩ ΠΡΩΤΑ. ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ.

ΠΩΣ ΠΑΕΙ ΤΟ ΠΟΔΑΡΑΚΙ? ΕΜΑΣ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΔΕΞΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΑΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ. ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΟΤΡΟΠΟΙΑΣΕΙ. ΕΛΠΙΖΩ ΠΩΣ ΟΧΙ. ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΤ' ΕΥΧΗΝ.

ΠΟΣΟ ΧΡΟΝΩΝ ΕΙΝΑΙ? ΑΝ ΑΛΛΑΞΕΤΕ ΤΟ ΝΟ3 ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΜΑΣ ΤΑ ΔΩΣΕΤΕ?

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΑΙΡΩΝ

ΤΗΛ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6979212153.

ΟΝΟΜΑΖΟΜΑΙ ΙΩΑΝΝΑ ΧΡΟΝΗ ΚΑΙ ΜΕΝΩ ΑΓΡΙΝΙΟ

Διαφημίσεις

• 10 months later...

γειά σε όλους! Ελπίζω τα μωρά σας να μην χρειάζονται πλέον τα παπουτσάκια

επειδή όμως το δικό μου δυστυχώς τα χρειάζεται - καναμε επέμβαση πρόσφατα -

αν κάποιος μπορεί να τα διαθέσει είτε δωρεάν (οι καιροί είναι πολύ-πολύ δύσκολοι ξέρετε) είτε προς πώληση ας ειδοποι'ησει παρακαλώ!

Να είστε καλά!!!

• 5 months later...

καλησπέρα!με λένε Δήμητρα κι ενδιαφέρομαι για τα παπουτσακια ραιβοποδίας.λογικά θα τα εχεις δώσει κάπου αλλά είπα να κανω μια ερώτηση :) είναι για μωράκι 11 μηνών, η οικογένεια δεν εχει εισόδημα και τα παλια παπούτσια που τους είχαν δώσει πλεον δεν κάνουν στο μικρούλη.σε ευχαριστώ πολύ.

• 6 months later...

Γεια σας,

Έχω και εγώ ένα μωράκι με ραιβοιπποποδια και ψάχνω τα παπουτσάκια. Δεν έχω την οικονομική δυνατότητα να τα αγοράσω. Αν υπάρχει κάποιος που δεν τα θέλει πια θα ήμουν υπόχρεη αν μου τα χάριζε. Το παιδάκι μου είναι 12 μηνών τώρα. Όποιος θέλει ας μου στείλει ένα μήνυμα.

Ευχαριστώ πολυ!!!

• 4 months later...

Γεια σας είμαι μαμά που έχω γεννήσει πριν δυο μήνες και τα αγοράκι μου εχει στο δεξί του πόδι ραιβοποδία. Έχει κάνει την θεραπεία με τους γύψους και την επέμβαση και τώρα σε 10 μέρες μας είπε ο γιατρός ότι πρέπει να του βάλει τα παπουτσάκια τύπου Dennis Brown[/color] η poseti πήγαμε ρωτήσαμε ήταν πάρα πολύ ακριβά σε ένα μαγαζί τα βρήκαμε 640 ευρώ και σε ένα άλλο 800 ευρώ και τρελαθήκαμε έχουμε αγχώθει δεν ξέρουμε πως θα τα πάρουμε γιατί τυχαίνει αυτή τη στιγμή να ήμαστε και οι δυο άνεργοι. Θα ήθελα να παρακαλέσω αν κάποια μαμά έχει τα παπούτσια του μωρού της και δεν τα χρειαζόσαστε ποια επειδή το μωράκι της το έχει ξεπεράσει το πρόβλημα και έχει γίνει καλά ίσως θα μπορούσε να μας τα δώσει! Το μωράκι μας είναι δυο μηνών αυτή τη στιγμή και σε δέκα μέρες πρέπει να έχουμε τα παπούτσια..!! Σας ευχαριστώ εκ των πρότερων και οποίος μπορεί να βοηθήσει να καλέσει σε αυτό το τηλεφωνώ : 6994332812

• 3 weeks later...

καλημερα σε ολους....

εγω ειχα τη κορη μου με ραιβοιπποποδια στο δεξι της ποδαρακι....με το που γεννηθηκε βαλαμε κατευθειαν γυψο για τρεις με τεσσερις μηνες, καναμε τενοντοτομη,κρατησαμε για αλλο 1 μηνα τα γυψακια και εν συνεχεια βαλαμε τα dennis brown μεχρι και 18 μηνων.....η κορη μου τωρα ειναι 24 μηνων και ειναι υγιεστατη...την παρακολουθουμε βεβαια συστηματικα καθε 6 μηνες για το φοβο της υποτροπης αλλα μεχρι στιγμη ολα καλα......ας ειναι καλα ο ponsetti και ο μαρκεας απο την αγια σοφια...τωρα αναφορικα με τα παππουτσια το γνωριζω πως ειναι πανακριβα αλλα ειναι απαραιτητα...εγω συνολικα πληρωσα για τη μπαρα και για τα παππουτσακια νουμερο 1 και 2 1200 ευρω...τωρα αποφασισα να τα πουλησω συμβολικα στη τιμη των 400 ευρω συζυτησιμη....

Διαφημίσεις

• 1 year later...

Καλησπέρα!

Εχω ενα αγοράκι με ραιβουποποδια κ στα δυο ποδαρακια!

Μήπως κάποιος διαθέτει παπουτσακια dennis brown???

Τωρα φοράμε το Ν1 οποτε θα χρειαστούμε το Ν2 η το Ν3...

Ευχαριστω εκ των προτέρων!

• 1 year later...

Γεια σε όλους. Επαναφέρω το θεμα μιας και ο γιος μου 20 ημερών τώρα έχει ραιβουποποδια στο ένα ποδαράκι. Κάνουμε θεραπεία με γύψο προς το παρόν και μετά θα βάλουμε κηδεμόνες. Θα ήθελα την εμπειρία σας βρε κορίτσια τι γίνετε τελικά φτιάχνει το ποδαράκι? Είναι λειτουργικό όταν τελειώσουν όλα αυτά? Επίσης οποία έχει τα Dennis brown σε μικρό νουμερακι και μπορεί να μας τα δώσει σε μια συμβολική τιμή γιατί είναι πανακριβα, θα το εκτιμούσα ιδιαιτερως.

Είναι ακριβά, ωστόσο δικαιολογούνται από τα ταμεία. Η μπάρα βασικά είναι η πιο ακριβή (ο κηδεμόνας), μετά θα αλλάζετε μόνο τα παπουτσάκια καθώς θα μεγαλώνουν τα πόδια του και θα τα χρησιμοποιείτε στην ίδια μπάρα. Και τα παπούτσια όμως δικαιολογούνται κάθε 6-12 μήνες.

Ο τρόπος που μιλάμε στα παιδιά μας, γίνεται η εσωτερική τους φωνή.