Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

εγκυμοσύνη μετά από αφαίρεση ινομυώματος

Recommended Posts

Καλησπέρα σας. Το Γενάρη είχα μία αποβολη και μετά από ένα μήνα αφαίρεσα με καισαρική ένα ινομύωμα που μάλλον ευθυνόταν και για την αποβολή. Το Μάιο ο γιατρος μου που με εξέτασε μου είπε ότι όλα είναι οκ και μπορώ να μέινω εγκυος.Τώρα είμαι στην 5η εβδομάδα κύησης. Αγχώνομαι λίγο μήπως εγινε σχετικά νωρίς?Όποιος μπορεί να με βοηθήσει θα το εκτιμούσα.

• 3 years later...

Διαφημίσεις

Καλησπέρα...έκανα κι εγώ πριν 6 μέρες λαπαροσκοπική αφαίρεση ινομυώματος. Παρόλο που έτρεμα από το φόβο μου, η επέμβαση ήταν πολύ εύκολη. Συνήλθα πολύ γρήγορα, πόνεσα ελάχιστα και μέχρι να βγω από το χειρουργείο είχε περάσει, έφαγα αμέσως και την τρίτη μέρα πήγα και βόλτα. Το μόνο που με ταλαιπώρησε ήταν δυσφορία από τον αέρα που μου είχαν βάλει για να φουσκώσει η κοιλιά. Κι εμένα ο γιατρός μου είπε ότι πρέπει να περιμένω τουλάχιστον 3 μήνες για να μείνω έγκυος. Από τη μια ανυπομονώ από την άλλη δε θέλω να βιαστώ και να δημιουργηθεί θέμα. Καμιά κοπέλα που να έμεινε έγκυος μετά από λαπαροσκόπηση;

• 11 months later...

Απαντω μονη...εμεινα εγκυος 2 μηνες μετα την ινομυωματεκτομη...κανενα απολυτως προβλημα κατα τη διαρκεια της εγκυμοσυνης κ γεννησα και με φυσιολογικο τοκετο κσι με προκληση...ολα τελεια!!

• 5 months later...

Κορίτσια καλημέρα. Εγώ έκανα αφαίρεση 5 ινομμυωμάτων λαπαροσκοπικά αρχές Οκτωβρίου 2015, μετά από 3 αποβολές, όπου η εγκυμοσύνη δεν προχώρησε πάνω από τις 6-7 εβδομάδες και ενώ ο γιατρός μου είπε να περιμένω 6 μήνες, έμεινα έγκυος στους 3. Προσέχαμε τόσο πολύ αλλά συνέβη χωρίς να το καταλάβουμε. Τώρα είμαι ήδη 7 εβδομάδων, ξεκίνησα με χοριακή 7500, σε τρεις μέρες πήγε 16500, έχω κάνει τον πρώτο υπέρηχο και ακούσαμε καρδιά για πρώτη φορά σε εγκυμοσύνη. Ο γιατρός μου με κατσαδιασε λίγο για το νωρίς της περίπτωσης και μένει να δούμε την συνέχεια.

Είμαστε 7 εβδομάδων και όλα πάνε καλά!! :D