Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Λάθος συναγερμός....να ανακουφιστώ ή να τρελαθώ ;

Recommended Posts

Κορίτσια καλησπέρα, πριν από λίγες ώρες μου συνέβη το εξής κουλό....

Είχα ξαπλώσει για λίγο και καθώς σηκώθηκα το εσώρουχό μου μούσκεψε...!

Μούσκεψε πολύ, σαν να το είχα βάλει κάτω από τη βρύση !!!

Τρόμαξα, γιατί είμαι μόλις στην 28η εβδομάδα και τηλεφώνησα αμέσως στη γιατρό μου. Πήγα στο ιατρείο, με εξέτασε (με υπέρηχο αλλά και κολπικά) και δε διαπίστωσε καμμία ρήξη υμένων...Επιπλέον με έστειλε στην κλινική, όπου μου έκαναν μία εξέταση που δε γνωρίζω πως λέγεται, κολπική με μία βατονέτα.... καμμία ρήξη υμένων διαπίστωσαν και εκεί.....

Ρώτησα τι θα μπορούσε να είναι και μου είπαν τίποτα !!

Έχω μεγάλη εμπιστοσύνη στη γιατρό, έχω κάνει άλλα δύο παιδάκια με αυτήν , δεν την αμφισβητώ, αλλά ανησυχώ...

Καμμία παρόμοια εμπειρία ;

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 52
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

να πω την γνωμη μου κ εγω (μπορει να ειναι κουλη)οταν ειμαστε πολλες ωρες ξαπλωμενες κ μετα σηκωνομαστε αποτομα η ακομα κ ηρεμα φευγουν περισσοτερα υγρα γιατι καθολη την διαρκεια που ξαπλωνουμε τα υγρα που βγαζεο ο κολπος συνεχως συσωρευονται κ δεν μπορουν με την βοηθεια της βαρυτητας οπως γινεται οταν ειμαστε ορθιες..δεν ξερω αν καταλαβατε...δηλαδη ολα αυτα που εβγαλες αν ησουν ορθια θα εβγαιναν παλι αλλα αν διαστηματα κ πιο λιγη δοση ενω τωρα βγηκαν ολα μαζι! :( το εχω παθει κ εγω

ttd6a24.aspx

Mαρίνα κατάλαβα τι εννοείς κι έυχομαι να έχεις δίκιο. Ήμουν ξαπλωμένη για μόλις μισή ώρα ....

Τα κολπικά υγρά, έχουν άλλη όψη... είναι πιο....συμπυκνωμένα να το πω ;

Διαφημίσεις

οταν υπαρχει κυηση ομως δημιουργειται ενα υγρο στον κολπο πιο αραιο κ αχρωμο κ αοσμο που προστατευει απο μικροβια κ ειναι σε μεγαλυτερη ποσοτητα για να βγαινει συνεχως κ αν παιρνει μαζι του κ τα μικροβια!δεν ειναι σαν τα κοινα υγρα οπως οταν εχουμε εκτος εγκυμοσυνης

ttd6a24.aspx

Μπορεί να είναι κουλή και η δική μου απάντηση αλλά θα το πω. Ειδικά τώρα το καλοκαίρι με τόσο νερό που κατεβάζω πάω κάθε λίγο και λιγακι τουαλέτα. Πολλές φορές το νερό στη λεκάνη παραμένει όπως πριν. Σε χρώμα θέλω να πω είανι σαν νερό και όχι κίτρινο σαν ούρα. Δεν ξέρω βέβαια αν μυρίζει. Άρα μήπως ήταν ούρα;

Mαρίνα όπως προείπα εύχομαι να έχεις δίκιο !

tsiph τι να πώ ; το έγραψε και παραπάνω μια κοπέλα, και απάντησα ότι και εγώ το σκέφτηκα αυτό πρώτα....αλλά βρε κορίτσια...τόσο πια να κατουριέμαι πάνω μου και να μη το καταλαβαίνω ; Αυτό σε ποσότητα δεν ήταν λίγο !!

Έχω ακούσει για περιστατικά ακράτειας στην εγκυμοσύνη, αλλά μετά από κάποια απότομη κίνηση, φτέρνισμα, γέλιο κλπ....

Θα ορκιζόμουν ότι δεν ήταν ούρα...είμαι τόσο μπερδεμένη, θα αρχίσω να αμφιβάλω για τον ίδιο μου τον εαυτό.....

Εγώ είχα πάθει το εξής,ήμουν 38 και 4 ημερών και ξύπνησα μια νύχτα μούσκεμα!!!:shock: Πήγα τουαλέτα,παρατήρησα τα υγρά και ήταν άχρωμα και μύριζαν κάτι σαν σπέρμα :rolleyes: .Δεν ήταν πολλά αλλά ούτε και λίγα.Περίμενα να ξημερώσει μπας και έχω κάποιο άλλο σημάδι αλλά τίποτα!!Το πρωί πήγα στο μαιευτήριο και μου έκαναν την κολπική εξέταση καθώς και καρδιοτοκογράφο αλλά κανένα σημάδι τοκετού!!Ο γιατρός μου είπε ότι μάλλον ήταν ούρα...:rolleyes: Μετά από 3 μέρες έσπασαν κανονικά τα νερά και την επόμενη γέννησα!!!Μυστήριο....Ίσως να ήταν κολπικά υγρά λίγα παραπάνω...

n0tup2.png και θηλάζουμε!!!:D

06.02.2011 Ήρθες καρδιά μου...

Είμαι στην 33η εβδομάδα. Μου έχει συμβεί κι εμένα παλιότερα πολλές φορές. Αυτό που είπε η marina19 είναι πολύ πιθανό κατά την άποψη μου γιατί μου συμβαίνει κι εμένα. Όταν είμαι πολλές ώρες ξάπλα μόλις σηκώνομαι φεύγουν υγρά που δεν μπορώ δυστυχώς να συγκρατήσω. Η εξέταση με την μπατονέτα ήταν για να σου πάρουν κολπικό υγρό για καλλιέργεια. Έχω κάνει την εξέταση αυτή πολλές φορές για τον ίδιο λόγο. Μόνο που όσες φορές την έκανα ήταν κάποιο μικρόβιο σαν ουρολοίμωξη και δεν είχε καμία σχέση με σπάσιμο νερών..Οπότε η γιατρός σου αν δεν ανησυχεί σημαίνει πως κι εσύ πρέπει να χαλαρώσεις.

Διαφημίσεις

Κι εμενα χθες κατα τις 7 το απογευμα, μολις σηκωθηκα απο διωρη ξαπλα στον καναπε, ειδα μια σταγονα νερο να τρεχει απο το ποδι μου, και το εσωρουχο ηταν βρεγμενο-σαν να του ειχα ριξει μια κουταλια της σουπας νερο. Εκτοτε και μεχρι αυτη τη στιγμη δεν εχω δει τετοιου ειδους υγρο (διαφανο, νερακι σκετο, αοσμο). Αρα δεν μου σπασαν τα νερα, ε?Δεν θα ηταν μεγαλυτερη ποσοτητα?Η αδελφη μου που εχει δυο παιδια ειπε οτι θα το καταλαβω γιατι τα νερα θα τρεχουν βρυσουλα!Προς το παρον ησυχασα....Ειμαι 38 και 3

img

Bianca76, δεν έχω ξαναγεννήσει αλλά θα σου πρότεινα να πας στο γιατρό ή στο νοσοκομείο διότι δε σπάνε τα νερά σε όλες τις μανούλες με τον ίδιο τρόπο. Σε μερικές γίνεται ρήξη του σάκου και φεύγουν λίγα λίγα και δεδομένου ότι είσαι επισήμως στο μήνα σου, στις μερες σου θα έλεγα, μπορεί να συμβαίνει κάτι τέτοιο. Πονάκια, συσπάσεις δεν έχεις καθόλου; Αλλά και πάλι, δεν είναι απαραίτητο να συνδέονται όλα μεταξύ τους, μπορεί οι συσπάσεις να έρθουν μετά. Κατά τη γνώμη μου είναι πιθανόν αυτα να είναι αρχή τοκετού. Με το καλό!

Μαμααααα φοβααμαιιιιιιι, λεεεεεεεεεεεςςςςςς?Ειπα να περιμενω λιγο μπας και ξαναβγαλω....αλλα τιποτα....ουτε ποναω ουτε συσπασεις εχω...Δεν θελω να πανικοβαλλω τον κοσμο στα καλα καθουμενα......λες να κινδινευει το μωρο?

img

Αν δεν ξανάβγαλες μπορεί να μην είναι αυτό και να είναι απλά υγρά εγκυμοσύνης. Αλλά έτσι όπως το περιέγραψες μου φάνηκαν μπόλικα... Δεν πρόκειται για πανικό όταν γεννάς, πρόκειται για μια φυσιολογική διαδικασία, καλό είναι να ενημερώσεις το γιατρό σου όμως ή να πας στο νοσοκομείο να δεις τι παίζει. Δε νομίζω ότι κινδυνεύει το μωρό και ούτε θέλω να σε πανικοβάλλω, παρ' το χαλαρά. Υπάρχουν όμως γυναίκες που χάνουν αμνιακό υγρό σιγά σιγά και ούτε που το καταλαβαίνουν. Μια φίλη μου συγκεκριμένα έχανε αμνιακό υγρό όλη τη βδομάδα και όταν την έπιασαν οι πόνοι και πήγε ο γιατρός να της σπάσει τα νερά δεν είχε καθόλου. Τελικά πήγαν όλα καλά, αλλά ειδικά προς το τέλος καλό είναι να ενημώνεις για οτιδήποτε σου συμβαίνει.

Κορίτσια καλημέρα..Η χθεσινή νύχτα ήταν εφιάλτης..Είμαι στην 35w+4d. Όλη την ημέρα είχα συσπάσεις σε ακαθόριστα χρονικά διαστήματα οι οποίες και πολύ διαρκούσαν και έντονες ήταν. Από το απόγευμα και μετά κάθε φορά που σηκωνόμουν από τη θέση μου ένιωθα κάτι να τρέχει, πήγαινα τουαλέτα και άλλαζα σερβιετάκι γιατί ήταν υγρό. Για 1 ώρα περίπου έφτασα να αλλάζω κάθε 10 λεπτά. Να σημειώσω ότι πονάει η μέση μου επίσης και νιώθω ένα βάρος χαμηλά. Ο σύζυγος ανησύχησε και επέμενε να πάμε νοσοκομείο αλλά ο γιατρός μου θα γυρίσει σε 5 μέρες από το εξωτερικό και όπως γίνεται συνήθως θα με κρατήσουν μέσα μέχρι να επιστρέψει..και δεν έχω καμιά διάθεση. Το θέμα είναι ότι ταράχτηκα κι εγώ με τα υγρά. φοβάμαι μήπως είναι αμνιακό υγρό. Όσο αναφορά τα άλλα σημάδια ίσως και να με προειδοποιούν για τη μεγάλη στιγμή. Σήμερα εδώ και 2 ώρες που ξύπνησα δεν έχω καμία σύσπαση. Τι να κάνω..???

Διαφημίσεις

Κορίτσια καλημέρα..Η χθεσινή νύχτα ήταν εφιάλτης..Είμαι στην 35w+4d. Όλη την ημέρα είχα συσπάσεις σε ακαθόριστα χρονικά διαστήματα οι οποίες και πολύ διαρκούσαν και έντονες ήταν. Από το απόγευμα και μετά κάθε φορά που σηκωνόμουν από τη θέση μου ένιωθα κάτι να τρέχει, πήγαινα τουαλέτα και άλλαζα σερβιετάκι γιατί ήταν υγρό. Για 1 ώρα περίπου έφτασα να αλλάζω κάθε 10 λεπτά. Να σημειώσω ότι πονάει η μέση μου επίσης και νιώθω ένα βάρος χαμηλά. Ο σύζυγος ανησύχησε και επέμενε να πάμε νοσοκομείο αλλά ο γιατρός μου θα γυρίσει σε 5 μέρες από το εξωτερικό και όπως γίνεται συνήθως θα με κρατήσουν μέσα μέχρι να επιστρέψει..και δεν έχω καμιά διάθεση. Το θέμα είναι ότι ταράχτηκα κι εγώ με τα υγρά. φοβάμαι μήπως είναι αμνιακό υγρό. Όσο αναφορά τα άλλα σημάδια ίσως και να με προειδοποιούν για τη μεγάλη στιγμή. Σήμερα εδώ και 2 ώρες που ξύπνησα δεν έχω καμία σύσπαση. Τι να κάνω..???

Καλημέρα και με το καλό!!Να πας νοσοκομείο και να τους πεις να ελέγξουν αν αυτά τα υγρά είναι αμνιακά ή όχι!Μια απλή εξετασούλα με ένα χαρτάκι είναι!Αν δεν έχουν σπάσει τα νερά,δεν υπάρχει λόγος να σε κρατήσουν εκεί.Να πας οπωσδήποτε,μην το παραλείψεις!

Βρε συ, μάλλον γεννάς και δεν το κατάλαβες. Γρήγορα στο νοσοκομείο... Μην το καθυστερείτε, καλύτερα να πάτε και να μη συμβαίνει τίποτα παρά να κάθεσαι σπίτι και να φαντάζεσαι διάφορα. Εκείνοι θα αποφασίσουν, εσύ δε μπορείς να ξέρεις αν ήρθε η ώρα ή όχι. Πάντως τα υγρά είναι πολλά που λες και μου φαίνεται πως έχεις χάσει αμνιακό.

NEwNp3.pngUnT9p3.png

Χαχαχαχα!!!!! Βαθιά ανάσα...Λες? Κορίτσια πήρα τηλ τον άντρα μου. Σε κανένα μισάωρο θα φύγει από τη δουλεία να πάμε νοσοκομείο!!!Το πολύ σε μία ώρα θα ξέρω. Προς το παρόν πάω να ελέγξω την βαλίτσα για τις λεπτομέρειες... Μάλλον έχετε δίκιο...Ευχαριστώ ..καμιά φορά θες σπρώξιμο για τα πιο απλά και φυσιολογικά πράγματα..

Χαχαχαχα!!!!! Βαθιά ανάσα...Λες? Κορίτσια πήρα τηλ τον άντρα μου. Σε κανένα μισάωρο θα φύγει από τη δουλεία να πάμε νοσοκομείο!!!Το πολύ σε μία ώρα θα ξέρω. Προς το παρόν πάω να ελέγξω την βαλίτσα για τις λεπτομέρειες... Μάλλον έχετε δίκιο...Ευχαριστώ ..καμιά φορά θες σπρώξιμο για τα πιο απλά και φυσιολογικά πράγματα..

με το καλό κ με ένα πόνο!!!!!!!!!!!!!!!

s0g0p2.png

5wRrp2.png

Καλησπερα κοριτσια εχουμε κανενα νεο απο την baggi?Αλλα μαλλον αφου δεν εχει μπει να μας πει τι εγινε θα γεννησε η την κρατησαν μεσα.Ελπιζω παντος να εχει μια ευκολη γεννα.

Νωρίς δεν ήταν για να γεννήσει, εγώ νομίζω ψειδοσυσπάσεις είχε και θα την έστελναν πίσω διότι είπε ότι ήταν σε ακανόνιστο ρυθμό. Οι κανονικές συσπάσεις είναι κάθε 3-5 λεπτά και δυναμώνουν σταδιακά.. Όχι ότι θα υπάρξει πρόβλημα αν γεννήσει τώρα, στις 36 βδομάδες θεωρείται τελειόμηνο το μωράκι! Την σκεφτόμαστε πάντως...

Νωρίς δεν ήταν για να γεννήσει, εγώ νομίζω ψειδοσυσπάσεις είχε και θα την έστελναν πίσω διότι είπε ότι ήταν σε ακανόνιστο ρυθμό. Οι κανονικές συσπάσεις είναι κάθε 3-5 λεπτά και δυναμώνουν σταδιακά.. Όχι ότι θα υπάρξει πρόβλημα αν γεννήσει τώρα, στις 36 βδομάδες θεωρείται τελειόμηνο το μωράκι! Την σκεφτόμαστε πάντως...

Εμένα δε με ανησυχούν οι συσπάσεις αλλά νομίζω πως της σπάσαν τα νερά, σίγουρα πάντως έχασε αρκετά. Κι εγώ πιστεύω πως έχει γεννήσει και τώρα είναι με το κουκλί της αγκαλίτσα!!!

NEwNp3.pngUnT9p3.png

Λες; Σήμερα στα μαθήματα ανώδυνου τοκετού μας είπαν ότι όταν σπάνε τα νερά βγαίνει τεράστια ποσότητα και αποκλείεται να μην το καταλάβουμε.. Εγω πάλι μπερδεύτηκα διότι έχω αkούσει ιστορίες που φεύγουν λίγα λίγα όπως η περίπτωση της baggi.. Τι ισχύει τελικα;

Λες; Σήμερα στα μαθήματα ανώδυνου τοκετού μας είπαν ότι όταν σπάνε τα νερά βγαίνει τεράστια ποσότητα και αποκλείεται να μην το καταλάβουμε.. Εγω πάλι μπερδεύτηκα διότι έχω αkούσει ιστορίες που φεύγουν λίγα λίγα όπως η περίπτωση της baggi.. Τι ισχύει τελικα;

Εμένα πάντως έφευγαν λίγα λίγα και δεν είχα καθόλου πόνους ή συσπάσεις!!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...