Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Ντελικάτο μενού? Την ξέρετε? Την προτείνετε?

Recommended Posts

Kαλησπέρα κορίτσια!! Λοιπόν, έχω αποφασίσει ότι θα πρέπει να χάσω κάνα κιλάκι τώρα που μπήκε το καλοκαίρι, κυρίως όμως θέλω να αλλάξω τον τρόπο που τρώω, τα συνεχή τσιμπολογήματα και τα πολλά delivery όταν γυρνάω κομμάτια από τη δουλειά και βαριέμαι να μαγειρέψω. Έψαξα λοιπόν και βρήκα αυτή τη μικρή εταιρεία, για την οποία είχα ακούσει καλά λόγια από μια συνάδελφο. Είναι εταιρεία τύπου gilli diet, αλλά επειδή δεν έχω ακούσει και τα καλύτερα για την τελευταία όσον αφορά την ποιότητα του φαγητού, είμαι αρκετά επιφυλακτική. Επικοινώνησα και μου είπαν ότι το φαγητό παρασκευάζεται αυθημερόν, με κάλεσαν μάλιστα να περάσω από εκεί όποτε θέλω να το διαπιστώαω και ότι τα υλικά είναι απευθείας από Κρήτη. Η συνάδελφος που μου το συνέστησε μου είπε ότι υπάρχει στο Π.Φάληρο και κατάστημα της ίδιας εταιρείας με προιόντα κρητικής διατροφής, το επισκέφτηκα και πράγματι ήταν εξαιρετικά.

Επειδή βέβαια δεν κοστίζει και λίγο ένα τέτοιο πρόγραμμα εξακολουθώ να είμαι επιφυλακτική. Μήπως έχει κάποια από σας δοκιμάσει ή έχει ακούσει κάτι για την εταιρεία αυτή? Έχετε κάτι να μου επισημάνετε που θα πρεπει να προσέξω πριν το κλείσω?

Με ενημέρωσαν επίσης από την εταιρεία ότι μέσω γνωστού σάιτ προσφορών υπάρχει αυτές τις μέρες μεγάλη έκπτωση για τις 2 πρώτες εβδομάδες και σκέφτομαι να δοκιμάσω πρώτα με αυτόν τον τρόπο ώστε να μην έχω δέσμευση μεγαλύτερη αν δεν μου αρέσει κάτι.

Αυτά τα σάιτ τα έχετε "δοκιμάσει"? Είναι αξιόπιστη η πληρωμή μέσω αυτών?

Διαφημίσεις

καλησπερα!!εγω ειχα κανει ντελικατο με πολυ καλα αποτελεσματα..ειχα χασει καπου στα 10 κιλα σε 2 μηνες..παντως ειχαν παρα πολυ ωραιο φαγητο κ γλυκακι καθε μερα..

αυτο βεβαια εγινε πριν 3 χρονια,οποτε τωρα δεν ξερω τι ισχυει..παντως στο συστηνω ανεπιφυλακτα...κ με ειχαν συνεχεια στον ελεγχο(εμενα με βοηθαει αυτο),οποτε το ειχα στο νου μου κ δεν ξεφευγα..

τωρα για τα αλλα σαιτ που ρωτας,δεν εχω ιδεα!:D

All you need is faith,trust and a little pixie dust..

για το ντελικατο μενου που λες δεν γνωριζω κατι...

αλλα να εννοεις προσφορα μεσω deal site εγω εχω κλεισει και ξενοδοχειο εχω κανει και μια μικρης αξιας αγορα και πηγαν ολα καλα!

Η πληρωμη εγινε με προπληρωμενη καρτα

Ευχαριστώ πολύ κορίτσια!! Χαίρομαι που είχες θετική εμπειρία Nikol, μου έχει κάνει θετική εντύπωση μέχρι τώρα η συνομιλία μαζί τους και λέω να το τολμήσω. Ναι ziu-zitsu σε αυτά τα σάιτ αναφέρομαι..δεν έχω αγοράσει ποτέ κάτι από εκεί αν και φαίνονται πολύ ελκυστικά αυτά που προσφέρουν..Λέω να κάνω την αρχή λοιπόν με τη συγκεκριμένη προσφορά..και θα επανέλθω με εντυπώσεις!!!;)

δεν ηξερα οτι το ντελικατο εχει κ προγραμματα αδυνατισματος. ειναι κοντα στο σπιτι μου κ το χω δει κ επισης ειχαν μοιρασει φυλλαδια στη δουλεια για delivery. εχουμε δοκιμασει αρκετα κατα καιρους τα μεσημερια που τρωμε αλλα οταν φαγαμε απ το ντελικατο μια μερα τυχαια μπορω να πω οτι εμεινα ενθουσιασμενη απ το φαγητο. ηταν πραγματικα σαν σπιτικο κ τα υλικα φαινοντουσαν πολυ φρεσκα ολα. πηραμε μια μερα ακομα αλλα ο λογος που δεν ξαναπαραγγειλαμε ειναι οτι ηταν πιο ακριβο απο τα υπολοιπα delivery. για μενα παντως,εστω κ με αυτη τη μικρη δοκιμη που εκανα, θα αξιζε να το επελεγες σιγουρα!

Μετα την καταιγίδα, έρχεται πάντα η λιακάδα.

Διαφημίσεις