Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ζηλεια!!!!!!!!!!!!!

Απόλλωνας-Δανάη

Recommended Posts

Κοριτσια ζηλευτετε τον αντρα σας;αν βγαινει εξω μονος του,αν τον κοιτανε αλλες και γενικα να βραζετε στο ζουμι σας αν γινεται κατι;και το δειχνετε η το καταπινετε;η ιδια ερωτηση ισχυει και για σας βεβαια αν σας ζηλευουν οι αντρες σας;

Διαφημίσεις

αν δω μια ωραια γυναικα πρωτη εγω θα του το πω πχ κοιτα τι ωραια, η τι ωραια μαλλια η τι ωραιο σωμα.....τα ματια μας τα εδωσε ο θεος για να βλεπουμε......

δεν κοιταει γενικως αλλα αν δει κατι κι εκεινος θα μου το πει

τωρα αν του κολλανε ξερω οτι δε θα δωσει σημασια με πειραζει μονο αν δεν το παραδεχτει

πχ του κολλαει καποια και να πει "αντε βρε ιδεα σου ειναι" πες την αληθεια μη με βγαζεις τρελλη.....και παλι σκηνικο δε θα κανω

εμενα δε με ζηλευει , λεει οτι ζηλευει αλλα δεν το δειχνει.....βλεπω βεβαια οτι και για εναν ηθοποιο πχ να πω αχ τι ωραιος αρχιζει, ξερεις, ειναι 1.50 (ο Banderas --ειναι 1.73) ξερεις, σιγα τη φωνη (ο Λουκας απ τα μυστικα της Εδεμ--- φωναρα) εκει ην ψυλλιαζομαι αλλα γελαω.......

παντως επειδη εμενα ο αντρας μου τραγουδουσε οταν τον γνωρισα και ξερετε η νυχτα πως ειναι.......ψηλες, κοντες, ξανθες, μελαχρινες, αδυνατες, χοντρες, ολες καλες......οποτε ειναι οχι μονο χορτασμενος αλλα και συνηδειτοποιημενος κι ετσι.......απ αυτα γλυτωσα!!!!

Εγώ ζήλευα στην αρχή γιατί γενικά θέλω την αποκλειστικότητα και δεν συγχωρώ κάθε είδους απιστία . Εκείνος το παίζει πάντα cool και σίγουρος . Πλέον όμως έχω σταματήσει να ενδιαφέρομαι για τέτοια θέματα .

jHgFp3.png

Διαφημίσεις

βασικά εγώ καμαρώνω οταν μου χαλβαδιάζουν τον άντρα, είμαι και εγώ της άποψης πως τα ματια τα έχουμε για να κοιτάμε.. να κοιτάμε όμως όχι να κολλάμε, έτσι?

Ευχαριστώ το θεό που μου χάρισε δυο υπέροχες κορούλες

εγω δεν ζηλευω ..αυτος ομως ζηλευη χωρις βεβαια να το παραδεχεται ......του βγαινει καποιες φορε χωρις να το καταλαβαινει και τρελεναται οταν εγω αδιαφορο .....και του λεω για πλακα πολες φορες ...οταν μου λεει επιδηκτικα ειδες αυτη που με κοιτουσε ή κατι τετοια και του απαντησω κατσε να σε γνωριση καμια βδομαδα και θα σε σουταρη κατευθειαν ....η ηλιθιες ειναι λιγες τρελενεται.....και οσο αδιαφορο τοσο κολαει περισοτερο αυτος ...

Eγώ γενικά δεν ζηλεύω, άσε που όταν κοιτάζουν τον άντρα μου καμαρώνω (είναι και δυο μέτρα παλικάρι)!!!!!!Ούτε όταν εκείνος κοιτάει κάποια ωραία ζηλεύω...στην τελική όπως το λένε και οι κοπέλες πιο πάνω ''τα μάτια τα έχουμε για να κοιτάμε''...

ούτε εκείνος ζηλεύει..... καθόλου μα καθόλου ...σε σημείο που αναρωτιέμαι ''μήπως αδιαφορεί??"":confused::confused::confused:

Vyf0p2.png

Εσύ 'σαι μόνο που μπορείς να μπαίνεις στη σιωπή μου ν' ακούς την κάθε σκέψη μου πριν να στην πει η φωνή μου

στην αρχη ζηλευα σαν τρελη πλεον μετα απο 2παιδια και 5χρονια μαζι ζηλευω στα φυσιολογικα επιπεδα...Αυτος με ζηλευει αλλα ειναι τοσο εγωιστης που δεν το δειχνει αλλα οποιος μου αρεσει εμενα ηθοποιος τραγουδιστης,θα μου πει ολα τα μειονεκτηματα του,χαχαχαχαχαχα...Και οπως λενε και οι παλιοι φατε ματια ψαρια!!

• 2 εβδομάδες μετά...

Ζήλια:rolleyes:...Θυμάμαι κάποτε:rolleyes:...χμμμμμ:rolleyes:...Δεν ξέρω αν θα μπορούσα να το χαρακτηρίσω ως ζήλια:rolleyes:.Όταν παντρευτήκαμε και έκανε το μεταπτυχιακό του είχα ένα θεματάκι με κάποιες συμφοιτήτριες του αλλά έφταιγε εκείνος και θα σας πω γιατί το λέω και σχολιάστε ελεύθερα:lol:.Είχα δει μια λίστα με τηλέφωνα που είχε και τον είχα ρωτήσει αν όλοι είχαν αυτά τα τηλέφωνα και αν όλοι είχαν το δικό του και εκείνος μου είπε ότι το δικό του το είχε δώσει μόνο σε κάποιους από τους συμφοιτητές του.Ένα βράδυ χτυπάει το τηλέφωνο του και ακούω γυναικεία φωνή.Όταν το κλείνει τον ρωτάω ποια ήταν και μου αρχίζει το παραμύθι ότι ήταν μια συμφοιτήτριά του και δεν ξέρει που βρήκε το τηλέφωνό του και άλλα τέτοια χαζά:?.Εννοείται πως δεν τον πίστεψα και εκνευρίστηκα.Μετά από αυτό το τηλεφώνημα ακολούθησαν και άλλα τηλεφωνήματα ,μηνύματα από αυτήν και από άλλες...Ξέρετε πιο ήταν το πρόβλημά μου;Μου τη σπάει η κοροϊδία.Πες από την αρχή τι συμβαίνει και τελείωνε...Αργότερα είχα θέμα με μια νέα στην παρέα μας που έκανε συνέχεια χειρονομίες και γενικά δεν μάζευε τα χέρια της.Όλα αυτά στην αρχή του γάμου μας.Μετά από καιρό άρχισα να μην δίνω σημασία.Έκανε μαθήματα σε ένα φροντιστήριο κάποια περίοδο και μου παραπονέθηκε για τα παντελόνια που φοράνε οι κοπέλες που όταν κάθονται φαίνεται το εσώρουχο και εγώ του απάντησα ότι καλό είναι για να ανοίγει και λίγο το μάτι:lol:.Και που τσίτωνα πιο μπροστά τι καταλάβαινα;Εγώ χαλιόμουν:rolleyes:.

Διαφημίσεις

Παλιά ζήλευα "αρρωστημένα".Ήταν και γυναικοκατακτητής πανάθεμα τον:lol::lol::lol:

Αφότου γεννήθηκε ο μικρός και μετά, αυτό το συναίσθημα εξαφανήστηκε μαγικά, παρόλλο που βγαίνει μόνος με ανδροπαρέες...

Εκείνος ζηλέυει πάρα πολύ αλλά δεν το δείχνει....:wink:

δε ζηλευω γενικα αλλα με νευριαζει οταν ειμαστε μαζι καπου κ κοιταζει επιπονα τα "προσοντα" καποιας.

τωρα να τον κοιτανε αλλες δε με ενοχλει.

μονος του βγαινει για καμια μπυρα μετα τη δουλεια, η σπανια για κανα καφε αλλα γυριζει νωρις σπιτι.

αυτος λεει οτι δε ζηλευει μια φορα ομως πριν παντρευτουμε μου εκανε γερη σκηνη σε σημειο παραλιγο να χωρισουμε, χωρις να υπαρχει λογος γιατι νομιζε οτι ειχα κατι με τον καθηγητη που με ειχε αναλαβει στην πτυχιακη, χωρις καμια μα καμια αφορμη. (ο συγκεκριμενος ουτε τηλ δε με επαιρνε για να μην ενοχλησει και δν τον ειχα δει ποτε εκτος σχολης). και το περιεργο ειναι οτι καποιες φορες που ειχα βγει μονη μου με ενα φιλο μου απο τη σχολη δε μου ειχε πει τιποτα.

Δεν ζηλεύω όχι, μπορεί να τσατιστώ με κάτι που θα πει ή αν κοιτάξει μια ωραία κοπέλα αλλά τουλάχιστον δεν το κάνει μπροστά μου ή αν το κάνει είναι διακρητικός (έτσι νομίζει δηλαδή και καλά γυρνάει να δει κατι και κοιτάζει την άλλη με την κοντή φούστα....μα καλά νομίζουν ότι είμαστε και χαζές!!) .. Αυτός βέβαιά είναι παρανοικός βγάζει σενάρια και διάφορα άλλα. Κατά καιρούς υπήρξαν και ομηρικοί καβγάδες γιατί φαντάζεται διάφορα...άσχημο πράγμα.....Τώρα τελευταία βέβαια έχει ηρεμήσει λίγο αλλά αυτό το κουσούρι δεν φεύγει παιδιά τελείωσε....

Δύο πράγματα πρέπει να δίνουμε στα παιδιά μας, βαθιές ρίζες και γερά φτερά!!!

Κοριτσια ζηλευτετε τον αντρα σας;αν βγαινει εξω μονος του,αν τον κοιτανε αλλες και γενικα να βραζετε στο ζουμι σας αν γινεται κατι;και το δειχνετε η το καταπινετε;η ιδια ερωτηση ισχυει και για σας βεβαια αν σας ζηλευουν οι αντρες σας;

Τσου. Του εχω εμπιστοσυνη (και τουμπαλι). Παντα ηθελα να εχω και τον δικο μου χωρο και χρονο. Ο συζυγος το ειχε σεβαστει και το εκτιμω αφανταστα.

(το αν εχω καιρο να το πραγματοποιησω λογο των παιδιων ειναι αλλο θεμα αλλα απο εκεινον εχω το απολυτο ελευθερο).

Αν γινοταν κατι παντως σιγουρα θα το εδειχνα. Δεν εχω μαθει να "καταπινω" :wink:

Σιγουρα ο γυαλος ειναι στραβος.. δεν εξηγειτε αλλοιως!!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...