Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Σταθμός Πειραιά και γύρω περιοχές μέχρι τις 18:00

Recommended Posts

Γειά σας, είμαι νέο μέλος στην παρέα σας. Έχω ένα θέμα που με καίει και ζητώ την συμβουλή σας. Έχω 2 αγοράκια 3,5 χρονών και 22 μηνών και πρέπει να τα στείλω στο παιδικό σταθμό τον Σεπτέμβριο. Δυστυχώς όμως δεν μπορώ να είμαι στο σπίτι πριν από τις 18:30 το απόγευμα. Είμαι σίγουρη ότι πολλοί από εσάς με καταλαβαίνετε. Για αυτό ψάχνω σταθμό στον Πειραιά αλλά και στις γύρω περιοχές που να μένει μέχρι τις 18:00. Μήπως ξέρετε κανέναν καλό; Επίσης αν έχετε να μου προτείνετε κάποια άλλη εναλλακτική, θα χαρώ να την ακούσω. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Διαφημίσεις

Κι εγώ το ίδιο πρόβλημα πρόκειται να αντιμετωπίσω εντός ολίγου -δλδ μόλις λήξει η ισχύς του μειωμένου ωραρίου μου-.

Είχα επισκεφθεί έναν σταθμό στη Φρεαττύδα, λέγεται Παιδική Συντροφιά (εάν κάνεις Google πιστεύω ότι θα βρεις τηλέφωνα επικοινωνίας επειδή δεν τα έχω πρόχειρα), ο οποίος από ότι θυμάμαι μετά τις 17:00 παρείχε φύλαξη παιδιών με επιπλέον χρέωση (νομίζω 5ευρώ ανά ώρα).

Βέβαια, αυτό που σου γράφω μπορεί και να μην ισχύει γιατί μιλάμε για ένα χρόνο πριν περίπου -ίσως η τιμή να έχει αλλάξει-. Το συνολικό κόστος άρα που θα σου βγει για τον σταθμό είναι μεγάλο και δεν ξέρω πόσο πάει το μαλλί όταν είναι και δυο τα παιδάκια....

Αν ξέρει κάποια κοπέλα πληροφορίες θα με βοηθούσε κι εμένα !

x3lfp2?r=1334129047

ziswp2.png

έχει καμία εμπειρία από το σταθμό αυτό?

δηλαδή όταν αφήνεις το παιδί για φύλαξη μετά τις 5

πώς περνάει την υπόλοιπη ώρα

είναι μόνο του ή έχει κι αλλα παιδακια που παραμένουν

κι αν είναι πολλά

τα προσέχει κανένας?

έρχεσαι και το παίρνεις μετά τις 5 ή στο φέρνουν?

04/12/2010 - 26/03/2013 - 25/08/2015 - 11/06/2018