Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ Β΄ ΕΠΙΠΕΔΟΥ

Recommended Posts

Γεια σας κορίτσια.

Θα ήθελα την εμπειρία σας αν είναι δυνατό.

Χθές έκανα την Β΄ Επιπέδου στις 22+1 εβδομάδες.

Όλα τα ευρήματα φυσιολογικά εκτός απο τις μετρήσεις των άνω και κάτω άκρων του εμβρύου όπου τον προβλημάτησαν κάπως. Όπως μας εξήγησε είναι στα κατώτατα φυσιολογικά επίπεδα γι΄αυτό θα πρέπει να τα ξαναμετρήσουμε σε 4 εβδομάδες. Το πιο πιθανό να πρόκειται για μικροκαμωμένο μωρό είπε αλλά πρέπει να απκλείσουμε οποιαδήποτε άλλα προβλήματα.

Όπως καταλαβαίνετε έχω πανικοβληθεί. Περίμενα αυτή την εξέταση για να ηρεμήσω αλλά δεν το βλέπω.................

Σας γράφω τα αποτελέσματα και αν έχετε παρόμοια εμπειρία please δώστε μου τα φώτα σας.

Βάρος 412 γρ

HC/AC 1.11

Mηριαίο Οστό (FL) 34.2mm

Biparietal diameter (BPD) 52.2mm

Head Circumference (HC) 185.4mm

Διαφημίσεις

καλησπερα savia λοιπον σου γραφω και τα δικα μου

βαροσ-383

hc/ac-1.20

μηριαιο οστο (fl) 35.3

BPD 49,5

HC 184.7 ΤΟ ΕΚΑΝΑ 21 ΒΔΟΜΑΔΩΝ ΚΑΙ 3 ΗΜΕΡΟΝ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΑΨΟΓΑ! ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΟΥΛΑ ΕΙΝΑΙ ΙΣΕΣ ΜΕΤΡΙΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΟ ΜΟΥ ΠΟΥ ΒΓΗΚΕ 2480 ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΥΓΙΕΣΤΑΤΟΣ! ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΟΣ ΠΑΝΙΚΟΣ? ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΠΟΥ ΠΗΓΑ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΔΗΛΑΔΗ Η ΜΠΕΜΠΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ 581.67 ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ 23 ΒΔΜ ΚΑΙ 5 ΜΕΡΕΣ! ΕΙΔΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΑΙΤ ΜΕΣΑ ΟΤΙ Σ ΑΥΤΕΣ ΤΗΣ ΒΔΟΜΑΔΕΣ ΤΟ ΜΩΡΟ ΕΙΝΑΙ 500 ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΔΑ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΜΕ ΠΟΙΟ ΜΕΓΑΛΑ ΜΩΡΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΟΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ ΑΥΤΟ! ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΟ ΒΡΙΣΚΩ ΚΑΙ ΤΑ 3 ΜΟΥ ΠΑΙΔΙΑ ΜΙΚΡΟΣΩΜΑ ΤΑ ΕΒΓΑΛΑ ΜΗΝ ΑΝΥΣΗΧΕΙΣ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ! ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΜΑΣ!

kathrinkaterina σε ευχαριστώ για την απάντηση σου.

Με ηρέμησε πολύ μπορώ να πώ.

Δεν ξέρω γιατί πανικοβλήθηκα έτσι. Μου έχουν τύχει και πολλά μέχρι τώρα και γι΄ αυτό.

Ίσως η επεξέταση με φόβησε περισσότερο αν και ο γιατρος μου είπε πως μάλλον πρόκειται για μικρόσωμο κοριτσάκι.

Άντε με το καλό να κρατήσουμε αγκαλιά τα κοριτσάκια μας!!!!!!!!!!!!

• 1 month later...

Στην β επιπεδου σας ειπαν περιπου τι μηκος εχει το μωρο? Καταγραψανε ενα σωρο μετρησεις αλλα οχι το μηκος...Το εκανα στην 21+3 μερες (αλλα με βρισκουν 22+4).

UJF8p2.png

aq8Pp2.png