Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Από ομοιοπαθητική μία άλλη άποψη

Recommended Posts

Spyni για πες νέα όταν πας, για να ξέρουμε. Να μου προσέχεις την συνπιλότισσά μου την AGGELOMARIOS :!::!:

βεβαιως...καπταιν μου!...και εγω ανυπομονω να παω...θελω να το κοψω το παλιοχαπι!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 113
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

και εμεις τον πιτσιρικα μας τον πηγαμε αμεσως μολις γεννηθηκε...σε σημειο που δεν ειχαμε να του πουμε κατι...βεβαια η συναντηση μας και η σχεση μας επισφραγιστηκε παραυτα εκεινη την ωρα διοτι ο μικρος με το που φτασαμε εκανε 38,5 πυρετο και ετσι ξεκινησαμε την ομοιοπαθητικοιστορια μας...περασε μια φοβερη ιωση με 39αρια+ και μαλιστα στο καπακι επαθε ωτιτιδα, σοβαροτατη συμφωνα με εναν κλασσικο παιδιατρο που ηρθε κ τον ειδε-συμφωνα με τον οποιο αν το παιδι επαιρνε ομοιοπαθητικα, θα παθαινε μεχρι κ μηνιγγιτιδα, το τυμπανο ηταν κατακοκκινο,, ειπε....τελοσπαντων ολα ως τωρα με ομοιο τα εχουμε ξεπερασει!!!

Πόσο μηνών ήταν όταν του ξεκινήσατε την ομοιοπαθητική??

βεβαιως...καπταιν μου!...και εγω ανυπομονω να παω...θελω να το κοψω το παλιοχαπι!!!

Ωχ, πάει το έβγαλα το όνομα :lol::lol::lol::lol:

Εμείς όπως προείπα, θα εμπλουτίσουμε αύριο το φαρμακείο μας. Καλά να είμαστε βρε παιδιά και όλα γίνονται.

Ψιτ αν χρειαστεί κανείς φάρμακο, ας σφυρίξει ε ?? Όλο και κάποιος μπορεί να ακούσει..............

ydS7p3.png 3pOXp3.png

E-shops για παπούτσια ΕΔΩ Εshops ΕΔΩ

Το παλιό θέμα ΕΔΩ Πώληση στο ΕΒΑΥ ΕΔΩ

Άποψή μου είναι πως καλά έχει κάνει ο Βυθούλκας, και σε αντίθεση με άλλες χώρες, δεν εκπαιδεύει παρά μόνο γιατρούς στην Ελλάδα.

Συμφωνώ απόλυτα!!

Εγώ προσωπικά δεν θα εμπιστευόμουν έναν ομοιοπαθητικό

εαν δεν ήταν πρώτα απόλα γιατρός!

Πόσο μηνών ήταν όταν του ξεκινήσατε την ομοιοπαθητική??

ειχα παρει τηλ. με το που γεννηθηκες, να προλαβω ξερεις...αλλα λογω αρκετων αλλαγων σε γιατρους-μεσολαβησε κ μια μετακομιση, συν του οτι ειμαστε δυσκολοι με τη χημεια μας με τους γιατρους, δοκιμασαμε τρεις , τελικα πηγαμε στον Κ. στους 5 μηνες...

Διαφημίσεις

ειχα παρει τηλ. με το που γεννηθηκες, να προλαβω ξερεις...αλλα λογω αρκετων αλλαγων σε γιατρους-μεσολαβησε κ μια μετακομιση, συν του οτι ειμαστε δυσκολοι με τη χημεια μας με τους γιατρους, δοκιμασαμε τρεις , τελικα πηγαμε στον Κ. στους 5 μηνες...

Σκέφτηκα οτι η ομοιοπαθητική θα ήταν χρήσιμη σε ένα νεογέννητο

για τους κωλικούς.....

Spyni για πες νέα όταν πας, για να ξέρουμε. Να μου προσέχεις την συνπιλότισσά μου την AGGELOMARIOS :!::!:

Ευχαριστω captain...!!!!;)

εγω την επομενη Παρασκευη εχω ραντεβου για να ρυθμισουμε θυρεοειδη, δε θυμαμαι ποιοα κοπελια ρωτουσε....agelosmarios , εσυυ ησουν???τελοσπαντων , θελουμε να κοψουμε το Τ4 των 75, εχω κανει κ τις εξετασεις μου οποτε....για να δουμε τι θα μου πει..ο,τι μου πει θα σας ενημερωσω......

Περιμενω με αγωνια νεα και ως καινουργια τα στοιχεια του γιατρου σε πμ..

Ευχαριστωωωωωωωωωωωωωω...........................:lol::lol:

bjTVp2.pngDG1bp2.png

ουφ κ εμεις πρωτη επισκεψη σε Κ. για να δουμε........εχουμε αποδειχτει πολυ δυσκολοι ασθενεις.......:rolleyes: είναι ο 4ος που παμε τη μικρη μας και ο 3ος για το συγκεκριμενο προβλημα της λεμφαδενιτιδας.

Κατι μου ελεγε τοσον καιρο οτι την τσακισαν οι αντιβιωσεις....εκει που το παιδι μεχρι 16 μηνων εκανε 2-3 39αρια κ σε δυο 24ωρα μου ηταν περδικι καθε φορα.....πεσαμε κ στην αλλαγη γιατρου/αντιμετωπισης κ εδεσε το γλυκο. Συνειδητοποιησα δε, οτι απο τον ιανουαριο που ειμαστε καθε εβδομαδα και ιωση, δεν εχει κανει ουτε μια φορα υψηλο πυρετο. Η αμυνα της εχει πεσει απιστευτα μας ειπε....μακαρι αυτη τη φορα να πανε ολα καλα, εχει κουραστει κ η ιδια τοσο τραβολογημα απο γιατρο σε γιατρο 10 μερες τωρα..........

για την ιστορια, ειμαστε phosphorus τελικα...

Σπυνακι σου ευχομαι να πανε ολα καλα.......μπορεις να τα καταφερεις κ σε συνδυασμο με οσα σου εγραψα τοτε απο δικη μου εμπειρια(τα πιστευω ακραδαντα αυτα για τα αγελαδινα........).........πιστευω να εχει αποτελεσμα!καλη τυχη!

για τους κωλικούς.....

μακαρι να ειχα ενημερωθει πιο νωρις...η κορη μας σπαραζε το ψυχουλι μας μεχρι 3 μηνων....

daf μου, σε ευχαριστω πολυ.....ααααα και εμεις phosphorus..η κορη μας δηλ.

για τους κωλικούς.....

Έδωσε ο Γιαννόπουλος και στα 2 παιδιά της ξαδέρφης μου με το που γεννήθηκαν ομοιο για τους κωλικούς;)

Διαφημίσεις

Έδωσε ο Γιαννόπουλος και στα 2 παιδιά της ξαδέρφης μου με το που γεννήθηκαν ομοιο για τους κωλικούς;)

Και ... πάπαλα κολικοί ?

Αχ τι μου θυμίζετε !!! Την μικρή που γινόταν ένα κουβάρι από τον πόσο και τον πιτσιρίκο που νιαούριζε όλο το απόγευμα .... και αισθανόμουν εντελώς άχρηστη που δεν μπορούσα να τα βοηθήσω.........

ydS7p3.png 3pOXp3.png

E-shops για παπούτσια ΕΔΩ Εshops ΕΔΩ

Το παλιό θέμα ΕΔΩ Πώληση στο ΕΒΑΥ ΕΔΩ

ουφ κ εμεις πρωτη επισκεψη σε Κ. για να δουμε........εχουμε αποδειχτει πολυ δυσκολοι ασθενεις.......:rolleyes: είναι ο 4ος που παμε τη μικρη μας και ο 3ος για το συγκεκριμενο προβλημα της λεμφαδενιτιδας.

Daf-άκι

εγω πάντως είμαι αισιόδοξη για εσάς

αφού πήγατε στο Κ!!

Της κόρης μου ο Κ. της άλλαξε ομοιοπαθητικό

και έχει τρομερήηηηη βελτίωση!!!!

Εγινε ακριβώς αυτό που υποψιαζόμουν:

Η Σ.δεν μπορούσε να μας βρει το κατάλληλο

γιαυτό και ταλαιπωριόταν τόσο καιρό το παιδάκι.

Καλή χρυσή και άγια αυτή η γυναίκα

αλλά η οργάνωσή της ήταν ολίγον πεπαλαιώμενη!

Τι εννοώ: είχε το ιστορικό του κάθε παιδιού σε τεφτέρια

και όποτε την έπαιρνε κανείς τηλέφωνο

έψαχνε γρήγορα-γρήγορα τα μπακαλόχαρτα

και μετά

σκεφτόταν τι φάρμακο ταίριαζε.

Πράγμα αρκετά δύσκολο κατα την ταπεινή μου άποψη

όσες γνώσεις και εμπειρία να έχει κανείς.....

γιατι τα ομοιοπαθητικά φάρμακα είναι πάάαρα πολλά!

Ενα στοιχείο μόνο να αλλάξει στην ιδιοσυγκρασία του παιδιού

αλλάζει και το φάρμακο.

Αυτό δεν είναι ευκολο να το βρεις με το μυαλό και μόνο

έτσι στον αέρα

και μάλιστα μέσα σε 5 λεπτα που διαρκεί ένα τηλεφώνημα.

Η πρώτη μας ομοιοπαθητικός (που ήταν και γνωστή μας)

μου έλεγε:

"να το μελετήσω και θα σε πάρω σε λίγη ώρα".

Πράγματι σε όλα είχε πέσει μέσα.

Ο Κ.είναι πολύ πιο οργανωμένος:

τα έχει όλα σε υπολογιστή

απο τον οποίο "βγάζει" το σωστό φάρμακο που ταιριάζει στον καθένα

Αυτό σημαίνει πολύ μεγαλύτερο ποσοστό επιτυχίας

στο φάρμακο (λόγω επεξεργασίας δεδομένων).

Κ. και πάλι Κ.

και ας αναγκαζόμαστε πολλές φορές να μιλάμε

με την γραμματέα του.

Το αποτέλεσμα έχει σημασία!!!!

ΥΓ: Tα ονόματα των γιατρών επίτηδες τα γράφω έτσι

για να μην φανεί ως διαφήμιση ή δυσφήμιση.

Διαφημίσεις

soevan07 εχω ξεχασει να σου πω η μικρη μου ειχε αλλεργικη βροχιτιδα κ απο Μαρτιο μεχρι Μαιο εβηχε συνεχεια,με την ομοιο το λυσαμε,εαν πας στον Κ.πεστου το προβλημα που εχεις.

Ναι-ναι γιαυτό ακριβώς πήγαμε!

Είδαμε σου λέω μεγάλη βελτίωση!!!!

Σήμερα είναι η τρίτη ημέρα που πήραμε το ομοιο του Κ.

και ο βήχας της έχει μειωθεί στο 70%

Με την Σ. δεν έλεγε να περάσει 1,5 μήνα!! :shock:

Ητσν φως-φανάρι οτι ήταν λάθος φάρμακο!!!

Έχετε δίκιο για την οργάνωση. Κι εμένα ο πρώτος μου ομοιογιατρός, στο Μαρούσι πριν 20 χρόνια, ποτέ δεν έδινε αμέσως το φάρμακο, πάντα μελετούσε και σε ξαναέπαιρνε σε 5-10 λεπτά. Κι επίσης δεν είχε πέσει ποτέ έξω! Τώρα με το σύστημα μηχανογράφησης των ομοιοφαρμάκων, όλα είναι ευκολότερα και με λιγότερες πιθανότητες αστοχίας.

Ναι, οκ, αλλά τον γιατρό δεν το κάνει η μηχανοργάνωση, μπορεί να είναι καλός και χωρίς πρόγραμμα (π.χ. η πρώτη της soevan. Απλά βοηθάει ίσως λίγο μερικούς ή επιβεβαιώνει αυτά που ξέρουν.

Πάντως ενδιαφέρουσα πληροφορία για τον Κ. , δεν το γνώριζα.

soevan, χάρηκα με τα νέα σας.

πᾶν μέτρον ἄριστον

κορίτσια καλησπέρα,

σαν πιο εμπειρες θέλω να σας ρωτήσω την αποψη σας.Η κορη μου κανει ομοιοπαθητικη στο Κ.εδω και 4 μηνες.4 μηνες τωρα κανω τον σταυρο μου ειναι μια χαρα, ενω πριν ανα 15νθημερο ειμασταν με κορτιζονες,μασκες,νεφελοποιητες και στο τελος αντιβιωση γιατι ολα αυτα τα βρογχοαναπνευστικα,ακροαστικα,βρογχικο ασθμα..οπως μας ειχαν διαγνωσει..δεν περνουσε παρα μονο με αντιβιωση..Ειμαι τωρα 3 ημερες με την μικρη σε απελπισια,βηχα οχι εντονο αλλα πολυ βρασιμο και δυσπνοια οπως τον παλε ποτε κακο καιρο..ο Κ. μου εχει δωσει 3 διαφορετικες καψουλες απο την Πεμπτη και δεν βλεπω βελτιωση,περισσοτερο με ανησυχει η δυσπνοια...μου ειπε οτι δεν χρειαζεται να ανησυχω,να συνεχισω οπως πρεπει..περνει 200ch πρωι μεσημερι βραδι antim.tartaricum...Σκεφτομαι τελικα μηπως παρω την κλασικη μου παιδιατρο και μου πει τα γνωστα..ειμαι καθετη οσον αφορα τις κορτιζονες και τις μασκες αλλα τελικα μηπως μπορει να συνδιαστει αντιβιωση και ομοιοπαθητικο φαρμακο?Εν το μεταξυ τον Κ.που τον βρισκεις Σαβ/κο?κινητο δεν εχω.Τι εχετε να μου προτεινετε,και τι σας λεει η εμπειρια σας,ειδικα εσεις που κανετε ομοιοπαθητικη χρονια.Περιμμενω με αγωνια απαντησεις.

Τσουπ! Ήρθα κι εγώ! :P

Ναι, πάπαλα οι κωλικοί, μακάρι να το είχα σκεφτεί κι εγώ για τον δικό μου, αλλά βλέπεις, τότε δεν ήξερα για τον Κυβέλλο + συνεργάτες!!!

Μι9α από τα ίδια! Κι εγώ στην ομοιοπαθητική ποντάρω για το 2ο, αλλά αυτή την φορά θα κόψω και θα ελαττώσω κάποιες τροφές.

είχε το ιστορικό του κάθε παιδιού σε τεφτέρια

και όποτε την έπαιρνε κανείς τηλέφωνο

έψαχνε γρήγορα-γρήγορα τα μπακαλόχαρτα

και μετά

σκεφτόταν τι φάρμακο ταίριαζε.

Πράγμα αρκετά δύσκολο κατα την ταπεινή μου άποψη

όσες γνώσεις και εμπειρία να έχει κανείς.....

γιατι τα ομοιοπαθητικά φάρμακα είναι πάάαρα πολλά!

Ενα στοιχείο μόνο να αλλάξει στην ιδιοσυγκρασία του παιδιού

αλλάζει και το φάρμακο.

Αυτό δεν είναι ευκολο να το βρεις με το μυαλό και μόνο

έτσι στον αέρα

και μάλιστα μέσα σε 5 λεπτα που διαρκεί ένα τηλεφώνημα.

Ο Κ.είναι πολύ πιο οργανωμένος:

τα έχει όλα σε υπολογιστή

απο τον οποίο "βγάζει" το σωστό φάρμακο που ταιριάζει στον καθένα

Αυτό σημαίνει πολύ μεγαλύτερο ποσοστό επιτυχίας

στο φάρμακο (λόγω επεξεργασίας δεδομένων).

Με τα μπακαλόχαρτα ήταν ο 1ος μου γιατρός στο Μαρούσι και ενώ ήταν πολύ καλός στην αγωγή του μήνα, στα έκτακτα υστερούσε.

Αλλά θεωρώ ότι είναι περισσότερο θέμα γιατρού και λιγότερο υπολογιστή. Και τι εννοώ. Την 1η φορά που πήγα στον Κ. μου πήρε ιστορικό μια συνεργάτιδά του, η οποία μου έβγαλε το φάρμακο από τον υπολογιστή. Όταν το είδε ο Κ. της είπε ότι δεν διάλεξε το σωστό, για τον τάδε λογο. Άρα πρέπει να βγάζει το πρόγραμμα τους κάποια φάρμακα, αλλά ο γιατρός επιλέγει ποιο είναι το καλύτερο. Είπαμε (ή μάλλον η Mariazil είχε πει πολύ εύστοχα) η ιατρική είναι και τέχνη και ειδικά η ομοιοπαθητική που έχει τέτοιο εύρος φαρμάκων.

ο Κ. μου εχει δωσει 3 διαφορετικες καψουλες απο την Πεμπτη και δεν βλεπω βελτιωση' date='περισσοτερο με ανησυχει η δυσπνοια...μου ειπε οτι δεν χρειαζεται να ανησυχω,να συνεχισω οπως πρεπει..περνει 200ch πρωι μεσημερι βραδι antim.tartaricum...Σκεφτομαι τελικα μηπως παρω την κλασικη μου παιδιατρο και μου πει τα γνωστα..ειμαι καθετη οσον αφορα τις κορτιζονες και τις μασκες αλλα τελικα μηπως μπορει να συνδιαστει αντιβιωση και ομοιοπαθητικο φαρμακο?Εν το μεταξυ τον Κ.που τον βρισκεις Σαβ/κο?κινητο δεν εχω.[/quote']

Κοίτα αν δεν έβλεπα βελτίωση θα πήγαινα το παιδί Δευτέρα στον κλασικό γιατρό για διάγνωση και θα τον έπαιρνα τηλ να του ότι δεν υπάρχει βελτίωση τόσες μέρες και ο παιδίατρος διέγνωσε αυτό.

Αν όμως χειροτέρευε τότε θα έπαιρνα τηλ και σήμερα το απόγευμα. Εξαρτάται λοιπόν από την εικόνα του παιδιού (στασιμότητα ή έξαρση της δύσπνοιας) και το ένστικτό μου το τι θα έκανα.

Σκ τον βρίσκεις στο κινητό του, εμένα πάντα μου έχει απαντήσει, απλά κάποιες φορές μου έχει πει πάρε με σε 10 λεπτά. Στο στέλνω σε πμ το κινητό του, αφού δεν το έχεις.

Ναι, οκ, αλλά τον γιατρό δεν το κάνει η μηχανοργάνωση, μπορεί να είναι καλός και χωρίς πρόγραμμα (π.χ. η πρώτη της soevan. Απλά βοηθάει ίσως λίγο μερικούς ή επιβεβαιώνει αυτά που ξέρουν.

Σίγουρα δεν τον κάνει η μηχανοργάνωση τον καλό γιατρό...

...αλλά στην προκειμένη περίπτωση

μου φαίνεται πολύ δύσκολο να μπορείς μέσα σε 3-5 λεπτά

που κρατάει ένα τηλεφώνημα να βγάζεις το φάρμακο.

Και πράγματι

με το ίδιο ιστορικό που είχε η Σ.

ο Κ. μας έβγαλε άλλο φάρμακο για τον βήχα της μικρής

που απο ότι φαίνεται έχει πέσει μέσα!

Με αυτό δεν θέλω να πω οτι

εαν δεν έχει υπολογιστή ένας ομοιοπαθητικός

οτι είναι και άχρηστος.

Η πρώτη μας ομοιοπαθητικός

δεν είχε υπολογιστή

αλλά τα είχε πετύχει όλα τα φάρμακα!

Δεν μου απαντούσε αμέσως.....

Το μελετούσε πρώτα!

Με τα μπακαλόχαρτα ήταν ο 1ος μου γιατρός στο Μαρούσι και ενώ ήταν πολύ καλός στην αγωγή του μήνα' date=' στα έκτακτα υστερούσε.

Αλλά θεωρώ ότι είναι περισσότερο θέμα γιατρού και λιγότερο υπολογιστή. Και τι εννοώ. Την 1η φορά που πήγα στον Κ. μου πήρε ιστορικό μια συνεργάτιδά του, η οποία μου έβγαλε το φάρμακο από τον υπολογιστή. Όταν το είδε ο Κ. της είπε ότι δεν διάλεξε το σωστό, για τον τάδε λογο. Άρα πρέπει να βγάζει το πρόγραμμα τους κάποια φάρμακα, αλλά ο γιατρός επιλέγει ποιο είναι το καλύτερο. Είπαμε (ή μάλλον η Mariazil είχε πει πολύ εύστοχα) η ιατρική είναι και τέχνη και ειδικά η ομοιοπαθητική που έχει τέτοιο εύρος φαρμάκων. [/quote']

Σίγουρα πρέπει να έχουν γνώσεις των φαρμάκων

οι γιατροί

Αλλά επειδή όλα παίζονται με πιθανότητες

άλλο είναι να ψάχνεις μέσα σε εκατοντάδες φάρμακα

ποιό είναι το κατάλληλο

και άλλο μέσα σε 3-4 που θα τους βγάζει ο υπολογιστής

Ειμαι τωρα 3 ημερες με την μικρη σε απελπισια' date='βηχα οχι εντονο αλλα πολυ βρασιμο και δυσπνοια οπως τον παλε ποτε κακο καιρο..ο Κ. μου εχει δωσει 3 διαφορετικες καψουλες απο την Πεμπτη και δεν βλεπω βελτιωση,περισσοτερο με ανησυχει η δυσπνοια...μου ειπε οτι δεν χρειαζεται να ανησυχω,να συνεχισω οπως πρεπει..περνει 200ch πρωι μεσημερι βραδι antim.tartaricum....[/quote']

Κάτι παρόμοιο πάθαμε κι εμείς με την μικρή αυτό το καιρό

μόνο που η κατάσταση μας συνεχιζόταν για 1,5 μήνα!! :shock:

Ενώ όλα πήγαιναν καλά

και το παιδί είχε αρχίσει να παίρνει τα απάνω του

απο τις απανωτές ιώσεις (επι εποχή συμβατικού παιδιάτρου)

πριν λίγο καιρό την έπιασε αλλεργικό άσθμα (αλλεργική βρογχίτιδα)

και επι 1,5 μήνα δεν μπορούσαμε να βρούμε το φάρμακό της.

Τα ξενύχτια απο τον βήχα, την είχαν κάνει κουρέλι!!

Πήγαμε και σε συμβατικό παιδίατρο,

κάναμε θεραπεία για "οξύορους"

(σκουλήκια στο έντερο

-που κατά τη γνώμη του συμβατικού

πολλές φορές προκαλούν αλλεργική βρογχίτιδα)

κάναμε ακτινογραφίες :-(

οι οποίες βγήκαν πεντακάθαρες

αλλα ο βήχας εκεί!!!

Τελικά αλλάξαμε ομοιοπαθητικό γιατρό, ο οποίος μας άλλαξε το φάρμακο

και τώρα μπορώ να πω οτι το παιδί έχει αρχίσει και συνέρχεται

επιτέλους (!!) μετά απο τόσο καιρό!!

Εγώ στη θέση σου θα έκανα αυτό που είπε η fairys mom.

Μπορεί το παιδί να έχει ακροαστικά ή βρογχίτιδα ή αμυγδαλίτιδα

και να χρειάζεται κάτι πιο ισχυρό!

...

Κοίτα αν δεν έβλεπα βελτίωση θα πήγαινα το παιδί Δευτέρα στον κλασικό γιατρό για διάγνωση και θα τον έπαιρνα τηλ να του ότι δεν υπάρχει βελτίωση τόσες μέρες και ο παιδίατρος διέγνωσε αυτό.

Αν όμως χειροτέρευε τότε θα έπαιρνα τηλ και σήμερα το απόγευμα. Εξαρτάται λοιπόν από την εικόνα του παιδιού (στασιμότητα ή έξαρση της δύσπνοιας) και το ένστικτό μου το τι θα έκανα.

Σκ τον βρίσκεις στο κινητό του' date=' εμένα πάντα μου έχει απαντήσει, απλά κάποιες φορές μου έχει πει πάρε με σε 10 λεπτά. Στο στέλνω σε πμ το κινητό του, αφού δεν το έχεις.[/quote']

Δεν είναι και τόσο πρόβλημα να είναι σταθερή αλλά όχι και ιδιαίτερα ανησυχητική η κατάσταση του παιδιού. Μπορεί και μια βδομάδα να είναι σε φαινομενικά σταθερή κατάσταση και να το παλεύει. Εγώ θα πρότεινα πριν τον κλασσικό γιατρό τηλέφωνο στον Κ. και αν συμφωνεί και εκείνος οκ. Διαφορετικά ... υπομονή.

Τώρα αν χειροτερεύει είναι άλλη ιστορία αλλά και πάλι ... τηλέφωνο.;)

πᾶν μέτρον ἄριστον

Μιλάω για βρογχιτιδα και ακροαστικα γιατι ολες οι ιωσεις της δεν περνουσαν ποτε σαν φυσιολογικες ιωσεις αλλα κατεληγαν με νεφελοποιητη και αντιβιωση.Καναμε χρηση νεφελοποιητη με κορτιζονη για 6 μηνες το χρονο,μπορει και παραπανω και 6μηνο με singulair χωρις καμια βελτιωση...ολα δηλαδη ,τα πιο απλα ..μυξουλες δηλαδη..την γυρνουσαν στην βρογχιτιδα,χωρις βηχα ξανατονιζω ιδιαιτερο αλλα με μονιμο βρογχο και δυσπνοια..Ετσι ξεκινησε και την Τεταρτη το βραδυ και εφτασε εως σημερα να φανταζομαι τα χειροτερα..Το χειροτερο μου ειναι οτι ειμαι επαρχια,εχω φτιαξει ενα φαρμακειο που μου εχει πει ο Κ. αλλα τετοια ωρα που να βρεις κατι το διαφορετικο εαν σου πει..θα του τηλεφωνησω να δω τι θα πει.

Μου δινεται μεγαλο κουραγιο.

Η πρώτη μας ομοιοπαθητικός

δεν είχε υπολογιστή

αλλά τα είχε πετύχει όλα τα φάρμακα!

Δεν μου απαντούσε αμέσως.....

Το μελετούσε πρώτα!

Το ίδιο ακριβώς και ο δικός μου πρώτος ομοιογιατρός!

Δεν είναι και τόσο πρόβλημα να είναι σταθερή αλλά όχι και ιδιαίτερα ανησυχητική η κατάσταση του παιδιού. Μπορεί και μια βδομάδα να είναι σε φαινομενικά σταθερή κατάσταση και να το παλεύει. Εγώ θα πρότεινα πριν τον κλασσικό γιατρό τηλέφωνο στον Κ. και αν συμφωνεί και εκείνος οκ. Διαφορετικά ... υπομονή.

Τώρα αν χειροτερεύει είναι άλλη ιστορία αλλά και πάλι ... τηλέφωνο

Απολύτως έτσι!!! Πάρε τηλέφωνο! :wink:

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...