Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Νυχτες ,μαγικες και ονειρεμενες-σας μιλαω με καημο

dhmhtrianna+

Recommended Posts

Η ωρα 6 και 10, ο 9 μηνων γιος μου ξυπνησε για τα καλα ,οπως αλλωστε κανει καθε πρωι εδω και σχεδον 2-3 μηνες, αφου βεβαια εχει κοιμηθει στις 9και μιση και εχει ξυπνησει για θηλασμο στις 11, στις 2,στις 4 και φυσικα το πρωινο στις 6. Αντε και πες ολα τα παιδια σε αυτη την ηλικια τετοια κανουν , εχω ομως και τον 6 χρονων γιο μου , ο οποιος γυρω στις 2 τη νυχτα θα ερθει και αυτος στο κρεββατι μου και καταλαβαινετε πως καταληγω το πρωι. Ψαχνω να βρω μια λυση ,τουλαχιστον με το μεγαλο. Εχω προσπαθησει να τον γυρισω στο κρεββατι του ,σε μιση ωρα εχει ξαναγυρισει και αν συνεχισω καταληγουμε το πρωι και εγω και αυτος με ελαχιστο υπνο. Εχω προσπαθησει να τον αφησω να κοιμηθει μαζι μας αλλα ρε κοριτσια ,ειμαι μονιμως χωρις σκεπασμα και με ενα χερι ,ενα ποδι ,κατι στο προσωπο , ασε που ξυπναω να θηλασω και φοβαμαι μη φυγει καμια αναστροφη για το κεφαλι του μωρου (εχει γινει και αυτο).Μηπως εχετε κατι να προτεινετε μηπως και ξυπναω μονο για τον ενα ετσι για αρχη μην ειμαι και αχαριστη:rolleyes:.

Διαφημίσεις

Καλημερα και καλο κουραγιο , λυση δεν εχω να προτεινω ομως και εμεις καπως ετσι ειμαστε με τον μεγαλο (4 και κατι ) , η κορη μου κοιμαται κανονικα στο κρεββατι της απο νεογεννητη .Και αναρωτιεμε εγω πως θα ειναι η κατασταση αμα ερθει και κανα μωρο ????? δεν θα κοιμομαστε και εμεις λογικα .Ο γιος σου βασικα μαλλον ζηλευει για αυτο ερχεται , θα μπορουσες να δοκιμσεις να βαλεις και το μικρο στο δωματιο και να κοιμουνται παρεα αλλα εχεις ρε συ και τους βραδυνους θηλασμους , πντως πιστευω οτι σιγουρα ζηλευει ο γιος σου για αυτο και ερχεται .

QRyOp2.png

Καλημερα και καλο κουραγιο , λυση δεν εχω να προτεινω ομως και εμεις καπως ετσι ειμαστε με τον μεγαλο (4 και κατι ) , η κορη μου κοιμαται κανονικα στο κρεββατι της απο νεογεννητη .Και αναρωτιεμε εγω πως θα ειναι η κατασταση αμα ερθει και κανα μωρο ????? δεν θα κοιμομαστε και εμεις λογικα .Ο γιος σου βασικα μαλλον ζηλευει για αυτο ερχεται , θα μπορουσες να δοκιμσεις να βαλεις και το μικρο στο δωματιο και να κοιμουνται παρεα αλλα εχεις ρε συ και τους βραδυνους θηλασμους , πντως πιστευω οτι σιγουρα ζηλευει ο γιος σου για αυτο και ερχεται .

Kαλημερα ,το θεμα ειναι οτι η κατασταση με τον μεγαλο εχει ξεκινησει πριν ακομα μαθω οτι ειμαι εγκυος, σχεδον 2 χρονια τωρα .Ελεγα καποια στιγμη θα το κοψει , αλλα τωρα πια ειναι ολοκληρο παιδι ,εχουμε αρχισει και δεν χωραμε πια στο κρεββατι, ξυπναω καθε τρεις και λιγο μια απο το μωρο και μια απο τις κλωτσιες. Εχω προσπαθθησει να τον επιβραβευσω οταν μια νυχτα κοιμηθηκε εξολοκληρου στο κρεββατι του, περνοντας του ενα παιχνιδι ,αλλα δεν γινεται να δινω 10 ευρω καθε φορα που κοιμαται στο κρεββατι του. Επισης εχει προβλημα και στην αρχη , οταν πεφτουν για υπνο, συνηθως περιμενει να κοιμηθει η αδελφη του , για να παει στο δωματιο της και να κοιμηθει μαζι της χωρις εκεινη να τον καταλαβει( βλεπεις , εχει φαει και αυτη τις κλωτσιες και δεν τον θελει πια μαζι της).

Ωστοσο , να βαλω το μικρο στο δωματιο και να κανω την καρδια μου πετρα και να σηκωνομαι και να θηλαζω , θα πιασει ή θα πηγαινω εγω αλλου για να θηλασω και αυτος θα συνεχισει να ερχεται στο δωματιο μου και τσαμπα η ταλαιπωρια ....

Καταλαβααα , καπως ετσι και εμεις , το ξεκινησαμε το βιολακι απο τοτε που ητανε 12 μηνων , εγκυος εγω δεν αντεχα να τον κοιμιζω στην κουνια του κατι αξημερωτα που σηκωνοτανε , τον πατερα του δεν τον δεχοτανε τοτε να τον κοιμιζει , οποτε αναγκαστικαμε και τον πηραμε μαζι μας , το εκοψε σε καποια φαση πριν γεννηθει η μικρη αλλα επειδη και παλι αναγκαστικαμε να τον παμε 2 βδομαδες στο χωριο για τη γεννα οποτε λογικο ειναι να μην εχουμε απαιτηση απο τη γιαγια και τον παππου να τον αφηνουνε να γκρινιαζει στην κουνια , εεε απο εκει εμαθε να κοιμαται μαζι μας πλεον απο 19 μηνων δεν εφυγε ουτε μια μερα απο το κρεββατι μας . Τουλαχιστον ομως κοιμομασταν γιατι σε καποια φαση ειχε αρχησει να 3υπναει μεσα στη νυχτα και να κοιμαται το πρωι , μετα τη γεννα ειχαμε πλακα ημασταν οι 3 μας στο κρεββατι και η μικρη στο λικνο και αμα εκλαιγε για φαγητο (2 φορες ξυπνουσε ) πεταγομασταν γρηγορα να την παρουμε μεσα για να την ταισουμε μην ξυπνησει τον αρχοντα :D . Η μικρη εμαθε να κοιμαται στο κρεββατι της , μεγαλωσε , του πηρε το κρεββατι του (κρεββατι αυτοκινητο που ελπιζαμε οτι θα τον κανει να κοιμηθει στο δωματιο του ) , δεν δεχεται να κοιμηθει η μικρη αλλου παρα μονο στο κρεββατι της , και ο πιτσιρικας κοιμαται μαζι μας χαχαχαχαχα. Να ειμαι ειλικρινεις εντα3ει δεν με ενοχλει και τοσο πολυ δηλαδη , εχει ενα τεραστιο κρεββατι που τελικα αγορασαμε για αυτον το οποιο το χρησιμοποιει μονο για να παιζει και για να κοιμηθει κανα μεσημερι ή για να εξορισουμε το μπαμπα εκει αμα στριμωχτουμε πολυ κανα βραδυ .

QRyOp2.png

Καταλαβααα , καπως ετσι και εμεις , το ξεκινησαμε το βιολακι απο τοτε που ητανε 12 μηνων , εγκυος εγω δεν αντεχα να τον κοιμιζω στην κουνια του κατι αξημερωτα που σηκωνοτανε , τον πατερα του δεν τον δεχοτανε τοτε να τον κοιμιζει , οποτε αναγκαστικαμε και τον πηραμε μαζι μας , το εκοψε σε καποια φαση πριν γεννηθει η μικρη αλλα επειδη και παλι αναγκαστικαμε να τον παμε 2 βδομαδες στο χωριο για τη γεννα οποτε λογικο ειναι να μην εχουμε απαιτηση απο τη γιαγια και τον παππου να τον αφηνουνε να γκρινιαζει στην κουνια , εεε απο εκει εμαθε να κοιμαται μαζι μας πλεον απο 19 μηνων δεν εφυγε ουτε μια μερα απο το κρεββατι μας . Τουλαχιστον ομως κοιμομασταν γιατι σε καποια φαση ειχε αρχησει να 3υπναει μεσα στη νυχτα και να κοιμαται το πρωι , μετα τη γεννα ειχαμε πλακα ημασταν οι 3 μας στο κρεββατι και η μικρη στο λικνο και αμα εκλαιγε για φαγητο (2 φορες ξυπνουσε ) πεταγομασταν γρηγορα να την παρουμε μεσα για να την ταισουμε μην ξυπνησει τον αρχοντα :D . Η μικρη εμαθε να κοιμαται στο κρεββατι της , μεγαλωσε , του πηρε το κρεββατι του (κρεββατι αυτοκινητο που ελπιζαμε οτι θα τον κανει να κοιμηθει στο δωματιο του ) , δεν δεχεται να κοιμηθει η μικρη αλλου παρα μονο στο κρεββατι της , και ο πιτσιρικας κοιμαται μαζι μας χαχαχαχαχα. Να ειμαι ειλικρινεις εντα3ει δεν με ενοχλει και τοσο πολυ δηλαδη , εχει ενα τεραστιο κρεββατι που τελικα αγορασαμε για αυτον το οποιο το χρησιμοποιει μονο για να παιζει και για να κοιμηθει κανα μεσημερι ή για να εξορισουμε το μπαμπα εκει αμα στριμωχτουμε πολυ κανα βραδυ .

Φιλεναδα ο δικος σου ειναι ακομα 4 , εμεις το σεπτεμβριο παμε δημοτικο,ως ποτε θα συνεχιστει. Ασε που εχω αρχισει να ανυσηχω μηπως ολο αυτο το πραγμα οφειλεται σε διαφορες ανασφαλειες ή σε αλλους ψυχολογικους παραγοντες .

Το θεμα ειναι τι γινεται τωρά ? καταλαβαινω οτι και αυτο παιδευεται που δεν μπορει να χαλαρωσει στο κρεββατι του και να κοιμηθει. Εχει δοκομασει κανεις κατι και να επιασε ?

Διαφημίσεις

Μέχρι να αραιώσουν οι νυχτερινοί θηλασμοί, κοιμηθείτε όπως να'ναι, αρκεί να ξεκουράζεσαι. Μετά, πάνε τα παιδιά στο δωμάτιό τους και αν ο μεγάλος έρχεται, θα τον πηγαίνετε μια εσύ μια ο μπαμπάς χωρίς να τον μαλώνετε στο κρεβάτι του. Σταθερά όμως, ε? Χωρίς ζαβολιές...Το πρώτο πρωι που θα συνειδητοποιήσετε ότι δεν κοιμηθήκατε μαζί θα κάνετε ένα μίνι-πάρτι. Φυσικά θα υπάρχουν παλινδρομήσεις, αλλά βασικά πρέπει να ξέρει ο καθένας το κρεβάτι του. Εγώ δεν νομίζω ότι είναι ζήλια. Είναι ανασφάλεια και όσο κοιμάται μαζί σας, δεν τον βοηθάτε...Και δεν το παίζω έξυπνη, τα ίδια περνάμε:cool:

Edited by lina
μικρός>μεγάλος