Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

    Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Ψάχνω για Βρεφονηπιακό Σταθμό στην Καλλιθέα - Βοήθεια


Recommended Posts

Παρακαλώ όποια/ος έχει να προτείνει από εμπειρία κάποιον καλό Ιδιωτικό Βρεφονηπιακό σταθμό στην Καλλιθέα για την κόρη μου που θα είναι 18 μηνών τον Σεπτέμβρη.

 

Σας ευχαριστώ θερμά.

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


Μπορώ να σου προτείνω την Ελαφίνα είναι οικογενειακός σταθμός .

 

Στρίβεις αριστερά στην Αργυρουπόλεως και είναι σε κάθετο δρομάκι εκεί που είναι η ALPHA BANK και η ΔΕΗ.

 

Θα μάθω πως λέγεται ο δρόμος και θα σου πω. Πρέπει να το δεις όμως άμεσα γιατί παίρνει λίγα παιδάκια.

Love me or Hate me!

I'm still gonna shine!

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Προσωπική εμπειρία δεν έχω αλλά δύο φίλες μου πάνε τα παιδιά τους στον Παιδικό σταθμό "Τα Χελιδόνια" (Γ.Γρυπάρη 127 Καλλιθέα, τηλ.: 210 9581740 - 210 9560041) και είναι πολύ ευχαριστημένες.

 

Καλά λόγια έχω ακούσει και για τη Μάρη Ρεντζέπη (Μενελάου 27-29 , Καλλιθέα, 210 9514383).

Ελίνα, μαμά του Θάνου-22/8/2003, της Εύας και της Χριστίνας (ομοζυγωτικά δίδυμα)-15/6/2006!

 

Link to comment
Share on other sites

Και εγω εχω ακουσει καλα λογια για την Μαρη Ρεντζεπη.

 

Aυτός ο σταθμός όμως δέχεται από 2.5 και πάνω..

 

Κι εγώ για την Ελαφίνα έχω ακούσει πολύ καλά λόγια από ξαδέρφη μου που έστελνε εκεί τα παιδιά από 4 μηνών μέχρι να πάνε δημοτικό. Οικογενειακός σταθμός και καλός.

O gios mou-3 H korh mou-4

weight.png[/url]

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

  • 6 months later...

Καλησπέρα,

 

τελικά που κατέληξες;

Εγώ σήμερα έχω ραντεβού στην Ελαφίνα.

Αν πας το παιδί σου εκεί θα με ενδιέφερε να μάθω αν είσαι ευχαριστημένη ή όχι ...

 

ευχαριστώ

Link to comment
Share on other sites

Και εγω εχω ακουσει καλα λογια για την Μαρη Ρεντζεπη.

 

Νινέττα, πές μου λίγο για αυτά που έχεις ακούσει... Με ενδιαφέρει πολύ, γιατί πέρασα από εκεί και μου εκανε γενικά καλή εντύπωση. Όμως 16 παιδιά τρίχρονα με μία δασκάλα μου φαίνεται πολύ, έτσι δεν είναι? Αν έχεις κάποια άλλη πληροφορία είτε καλή είτε κακή θα ήθελα να την ξέρω.

Link to comment
Share on other sites

Πάντως εγώ που επισκέφτηκα την Μαρή Ρεντζέπη δεν μπορώ να πω ότι ενθουσιάστηκα. Οι χώροι είναι πάρα πολύ καλοί, αλλά μου έκανε πολύ κακή εντύπωση ότι στην ξενάγηση περάσαμε από ένα δωμάτιο που είχαν "ξεμείνει" γύρω στα 6-8 παιδάκια με 3 δασκάλες, το ένα εκ των οποίων είχε κάνει κακά του και είχε βρωμίσει ο τόπος αλλά καμία δεν κουνήθηκε να πάει να το αλλάξει (ενώ μπαίνοντας μου ξέφ

υγε το κλασικό ποιό παιδάκι έκανε κακάκια ...) και γενικά δεν είδα παιδιά ζωηρά, χαρούμενα όπως σε άλλους παιδικούς.

Τέλος τα έξτρα ποσά που σε υποχρεώνει να πληρώσεις, είναι ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ!!!! Πράγμα που με κάνει να υποψιάζομαι ότι κατά την διάρκεια του χρόνου θα προκύψουν και άλλα εξτραδάκια.

Επίσης διαπίστωσα ότι μάγειροι, καθαρίστριες κτλ είναι φιλιπιννέζοι, αλλοδαποί πράγμα που με κάνει να πιστέψω αυτό που μου είχαν πει ότι ο συγκεκριμένος παιδικός σταθμός δουλεύει με κόσμο ανειδίκευτο που έχει "προβλήματα". Είχαν προτείνει να δουλέψει ως δασκάλα σε μια κοπελίτσα, που τυχαίνει να ξέρω, 18 χρονών με παιδί, χωρίς βέβαια πτυχίο δίνοντάς της 400 ευρώ τον μήνα και να μπορεί να έχει το παιδί της μαζί.

Επίσης μου φάνηκε πολύ "επιχείρηση", δεν είχε την ζεστασιά που θα ήθελα για το παιδί μου! :(

Link to comment
Share on other sites

Ο γιός μου είναι 5 ετών και πηγαίνει Νηπιαγωγείο στην Ρατζέπη. Είμαστε εκεί από 2,5 ετών και πολύ ευχαριστημένοι.

 

Οι χώροι των παιδιών είναι πάντα καθαροί (ανεξάρτητα αν τους καθαρίζουν αλλοδαποί, εδώ αλλοδαπούς πέρνουν οι περισσότεροι για να καθαρίσουν τα σπίτια τους).

 

Μία φορά το μήνα έχουν δραστηριότητες εκτός του χώρου του σχολείου (θέατρο, πατητήρι, μύλοι, μουσεία) χωρίς επιπλέον χρέωση.

 

Η κουζίνα τους είναι πολύ καθαρή (έχω πάει πολλές φορές απροειδοποίητα και έχω τσεκάρει), με υγιεινό διαιτολόγιο, μέχρι και τα κεικ του πρωϊνού τα φτιάχνουν εκεί.

 

Όσο αφορά τις σχέσεις του προσωπικού με τα παιδιά και τους γονείς, όλα αυτά τα χρόνια, όχι απλά δεν είχα πρόβλημα αλλά πολλές φορές υπερκαλύπτονταν οι απαιτήσεις μου.

 

Οι οδηγοί είναι εξαιρετικοί, προσεκτικοί και συνεπείς στα R.V. (εργάζονται ο καθένας 8 έτη εκεί). Οι οποίοι εξίσου έχουν σχέσεις με τα παιδιά. Ο γιός μου τρελένεται για τους οδηγούς.

 

Είναι ΑΞΕΠΕΡΑΣΤΗ η εκπαιδευτική ψυχολόγος που συντονίζει τους παιδαγωγούς και παρακολουθεί τα παιδιά (ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΜΟΥΓΕΡ).

Όσο αφορά το οικονομικό κομμάτι τώρα η Ρετζέπη δεν διαφέρει από ανάλογους σταθμούς της περιοχής Καλλιθέας Φαλήρου Νέας Σμύρνης. Πρέπει να υπολογίζεις γύρω στα 4.500 το χρόνο και δεν υπάρχει κανένα εξτραδάκι εκτός από την στολή της καλοκαιρινής παράστασης που τρία χρόνια τώρα δεν ξεπέρασε το ποσό των 30 €.

 

Το μόνο κακό για την φίλη μας είναι ότι πέρνει παιδιά άνω των 2,5 ετών και όχι 18 μηνών που είναι το παιδάκι της.

Την οικογένειά μας και τα μάτια μας!

Link to comment
Share on other sites

Εμένα, να σου πω την αλήθεια, μου έκανε κακή εντύπωση το ότι την ενημέρωση την έκανε η ... γραμματέας. Έχω πάει σε πολλούς σταθμούς, πολλοί από τους οποίους είναι και πολύ πιο ακριβοί από την Ρ. αλλά σε όλους η υπεύθυνη αφιέρωσε λίγο ή πολύ χρόνο να με ενημερώσει και να λύσει τις απορίες μου. Στη Ρ. μου έκλεισαν ραντεβού Σάββατο και με ενημέρωσε μία ευγενέστατη, ομολογώ, δεσποινίδα, η οποία ήταν η γραμματέας. Αυτό δε δείχνει μία στάση απαξιωτική προς τους γονείς? Επίσης με προβληματίζουν οι τάξεις των 18 παιδών με μία δασκάλα. Πώς λειτουργεί αυτό? Κατά τα άλλα είναι τέλεια, όλα υπέροχα. Το ότι εργάζονται αλλοδαποί δεν με χαλάει καθόλου.

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Είχα ακούσει οτι την Ρετζέπη την είχε δείξει ο Ευαγγελάτος αλλά διαβάζοντας αυτά που λέτε κορίτσια υποθέτω οτι δεν ισχύει :roll:

Έτσι εγώ δεν το είχα παέι εκεί το παιδί και το πήγα κάπου αλλού για καλύτερα και την πάτησα πολύ μα πάρα πολύ χειρότερα!

Συστάσεις κορίτσια πάρτε συστάσεις!

Love me or Hate me!

I'm still gonna shine!

Link to comment
Share on other sites

Βίκυ, υποθέτω ότι έπαθες τα χειρότερα σε παιδικό σταθμό στην Καλλιθέα. Επειδή, αυτές τις ημέρες θα αποφασίσω σε ποιό παιδικό σταθμό θα πάω από Ιανουάριο την μικρή μου, θα είχες την καλοσύνη να μου πεις την εμπειρία σου και ποιός ήταν αυτός; :?: Μέχρι στιγμής, θετική εντύπωση μου έκανε η Ελαφίνα! :P

 

Δεν έχω δει την εκπομπή του Ευαγγελάτου. Θα με ενδιέφερε και εμένα να μάθω τι έδειξε ...

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...
  • 3 months later...

τι τιμες ¨παιζουν"στους παιδικους αυτους που αναφερατε ή και αλλους κοντινες περιοχες με Καλλιθεα για φετος ξερει καμια να με ενημερωσει, γιατι απο φθινοπωρο ξεκιναμε και εμες παιδικο?

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Για τις τιμές πρέπει να πας από κοντά, γιατί αλλάζουν συνέχεια και κάποιοι είναι ανάλογα με τις παροχές. Στην Καλλιθέα, Νέα Σμύρνη είναι 250-350, ίσως και 400. Στο Π. Φάληρο είναι 400+ έως και 600. Τουλάχιστον αυτοί που είδα εγώ.

Link to comment
Share on other sites

kyra μπορεις να μου πεις γνωμες για αυτους που ειδες?περα απο την τιμη,αν δλδ Καλλιθεα δωσω 400 αλλα αξιζει κατι σε αλλη περιοχη σαφως καλυτερο δεν θα κολλησω στα 50 ή τα 100 ευρω. να σου πω οτι χωρις να εχω παει μου αρεσε πολυ αν θυμαμαι καλα "γλυκιες φατσουλες"?στο Αλιμο σιγουρα ειναι πιο τσιμπημενος αλλα οπως τον ειδα στο site ειναι ομορφος χωρος τωρα δεν ξερω τι δουλεια γινεται.μπορεις να με ενημερωσεις ποιους ειδες και αν αξιζουν?thanks

Link to comment
Share on other sites

Όπως έχω γράψει και αλλού, εγώ είδα όλους τους παιδικούς της Ν. Σμύρνης, του Π. Φαλήρου και από την Καλλιθέα το Νάπι Νάπι και τη Μ. Ρεντζέπη. Ο Άλιμος που έπεφτε μακριά, η αλήθεια είναι. Αν θέλεις να με ρωτήσεις τη γνώμη μου για κάποιον συγκεκριμένο, ευχαρίστως να σου την πω.....

Link to comment
Share on other sites

Καλημέρα...

εγώ τον γιο μου τον πάω στον σταθμό ΑΛΚΗΣΤΗ.

Είναι ένας απίθανος σταθμός με ξεχωριστά κτίρια βρεφικό και μεταβρεφικό.

Δυστυχώς είχα μία πολύ άσχημη εμπειρία με ένα ιδιωτικό σταθμό που σε ηλικία μόλις 7 μηνών χτύπησανε το παιδί μου και το χειρότερο από΄ όλα ήταν ότι με είχαν φλομώσει στο ψέμα. Τέλος πάντων... ύστερα από εξωνυχιστικό ψάξιμο (ο καμένος στο χυλό φυσάει και το γιαούρτι) βρήκα αυτό τον σταθμό που έχει έδρα στην Ν. Σμύρνη αλλά ξέρω ότι πέρνει παιδάκια και απο Καλλιθέα. Μία επίσκεψη θα σε πείσει. Η Ρένα, η Κατερίνα και όλα τα υπόλοιπα κορίτσια (όλες Ελληνίδες) πραγματικά είναι έτοιμες να αγκαλιάσουν τόσο εσένα όσο και το παιδάκι σου !

Σου εύχομαι καλή επιτυχία!

Link to comment
Share on other sites

Κι εμένα μου άρεσε η Άλκηστη. Το μόνο πρόβλημα ήταν οι εγκαταστάσεις (για τον παιδικό λέω, στον βρεφικό δεν έχω μπει). Μικροί εσωτερικοί χώροι, μικρή αυλή. Σε ανθρώπινο επίπεδο, καθαριότητα και διάθεση των παιδιών, έμεινα πολύ ικανοποιημένη.

Link to comment
Share on other sites

Ευχαριστω για την προθυμια σας για βοηθεια κοριτσια.σιγουρα τον ΑΛΚΗΣΤΗ θα τον εχω κατα νου γιατι πρωτα απο ολα ψαχνω αυτο που ειπατε σωστη συμπεριφορα απεναντι στο παιδι πρωτα απο ολα και μετ' επειτα και σε εμενα.και φυσικα οχι ψεμματα!απο τα πιο απλα του τυπου "το παιδι εφαγε" και να μην εβαλε μπουκια στο στομα του,ως τα πιο σοβαρα "που χτυπησε?"οχι δεν χτυπησε εδω κτλ."για πιο σοβαρα δεν το συζητω καν!για την Ρεντζεπη τι γνωμη εχετε?πηγαινει εκει το παιδι της η κουνιαδα μου αλλα δεν μου φαινεται οτι γινεται και σπουδαια δουλεια αν παρα παραδειγμα τον ανηψιο μου που δεν τον εχω δει και πιο ηρεμο ή με περισοτερες γνωσεις απο τοτε που πηγε δεν λεω να γινει φωστηρας αλλα μια σχετικη συμπεριφορα δεν διδασκουν στον παιδικο?ετσι θελω να πιστευω τουλαχιστον.να σας πω την αληθεια για Καλλιθεα δεν πολυ ψηνομαι δεν νομιζω οτι εχω βρει κατι απο αυτα που ειδα sto internet και απο ενστικτο να πω οτι αυτο μου φαινεται καλο για το παιδι μου.βασιζομαι πολυ στο ενστικτο μου αλλα φυσικα οχι μονο.και παλι ευχαριστω

Link to comment
Share on other sites

Στη Ρεντζέπη πήγα τρεις φορές. Τις δύο ο σταθμός ήταν άδειος. Μου άρεσαν οι χώροι και οι εξωτερικοί και οι εσωτερικοί. Είχα και καλές συστάσεις από μία φίλη φίλης που πήγαινε εκεί τα παιδιά της μέχρι και νηπιαγωγείο. Εγώ δεν τον επέλεξα επειδή ήταν τελικά πολύ μεγάλος. Ή αναλογία παιδιών με δασκάλα δεν ήταν τελικά τόσο κακός αλλά γενικά ήταν σαν σχολείο και εγώ ήθελα κάτι πιο οικογενειακό. Όμως κάνουν αρκετές δραστηριότητες, έχουν μία πολύ μεγάλη αυλή να παίξουν και γενικά είναι σταθμός καθιερωμένος στο χώρο. Σε συμβουλεύω να περάσεις από εκεί. Να βασιστείς στο ένστικτό σου, εννοείται, όμως όχι από το internet. Η εικόνα είναι πάντα διαφορετικοί και όταν μιλήσεις με τους ανθρώπους, πάντα αλλάζει, προς το καλύτερο είτε προς το χειρότερο....

Link to comment
Share on other sites

ευχαριστω πολυ kyra για τις πληροφοριες θα αρχισω να κλεινω ραντεβου απο τωρα για να βλεπω και να εχω τον χρονο να καταλειξω.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

καλησπερα. Αμφιταλατευομαι αναμεσα σε ιδιωτικο η δημοσιο παιδικο σταθμο.Το οικονομικο ειναι θεμα για ολους αλλα για το καλο του παιδιου δεν το σκεφτομαι καν.Οποτε αφηνουμε το οικονομικο στην ακρη.Απο τη μια λοιπον το δημοσιο ειναι με πιστοποιημενα κριτηρια ενω το ιδιωτικο ειναι και λιγο επιχειρηση .Απο την αλλη το ιδιωτικο μπορει να ειναι πιο πειθαρχημενο σε αυτα που πρεπει να τηρει ωστε να μην χανει πελατες ενω το δημοσιο μπορει και να εχει τη σταση του κλασσικου "δημοσιου υπαλληλισμου" δλδ ειμαι διορισμενος και δε με κουναει τιποτα οτι και να κανω.Θα ηθελα τις αποψεις σας. το παιδι μου του χρονου θα ειναι σχεδον 3.επισης οποιος εχει να μου προτεινει κατι.Ευχαριστω πολυ.:confused:

ΥΓ:μενω καλλιθεα

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...