Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Δεν θέλει πλέον το μπουκάλι....

Recommended Posts

Η μικρούλα μου (10 μηνών) δεν θέλει εδώ και 2 μέρες το μπουκάλι. Ενώ δέχεται το κουτάλι,δεν πείνει το γάλα της απο το μπουκάλι. Η παιδίατρος μου είπαι να της δείνω το βράδυ κρέμα. Οπότε της δείνω το απόγευμα κρέμα (βρώμη,κεχρί ή μούσλι) απο το βιολογικό της Holle και το βράδυ πάλι κρέμα. Το πρωί της δέινω το γάλα με κουτάλι και το πείνει.

Όλη την ημέρα με το κουτάλι,τι κούραση και τι αγωνία είναι αυτή....

Μήπως ξέρει κανείς γιατί δεν θέλει το μπουκάλι,ενώ δέχεται το κουτάλι ???

Τι μπορώ να κάνω,με το που βλέπει το μπουκάλι κλαίει πολύ....Προσπαθώ με το ζόρι,αλλα τίποτα....

Ευχαριστώ πολύ!!!!

Χαρούλα + Έλενα

Διαφημίσεις

γιατι δεν προσπαθεις με το ειδικο ποτηρακι που λενε? εγω δεν το ξερω αλλα πολλοι το χρησιμοποιουν! ειδικα στην ηλικια του μωρου σου!

χμ δεν εχω ιδεα! :? μηπως αλλαξες μπιμπερο? χαζη ερωτηση αλλα δε μπορω να σκεφτω τιποτα αλλο. περιμενε να απαντησουν μαμαδες με μεγαλυτερα μωρακια!

α :idea: μηπως να μεγαλωσεις τη τρυπα?? αν δεν το εχεις κανει ηδη...

τι να σου πω δεν ξερω... :oops:

Διαφημίσεις

χθες το βραδυ ταιζα τη μικρη μου με ενα καινουριο μπιμπερο. στα μισα σταματησε να πινει...μου λεει ο αντρας μου δωσε μου τη να τη ταισω εγω. τη παιρνει και μετα απο λιγο μου ειπε οτι το μπιμπερο δεν επαιρνε αερα και γι αυτο δεν ετρωγε και σε σκεφτηκα! λεω μηπως...?

δοκιμασε με καλαμακι ο Θεοφιλος απο εκεινη την ηλικια επινε με καλαμακι.Μηπως δεν θελει το γαλα, γιατι ξερεις περνανε διαφορες φασεις.

Και να σου πω και το αλλο δες το απο την θετικη πλευρα,ο Θεοφιλος ειναι 2,5 ετων και δεν μπορω να του κοψω το βραδυνο μπιμπερο.

rQGhp3.png

μηπως θηλαζες μεχρι τωρα και αρνειται να φαει απο σενα ?

Όχι δεν θηλάζω. Την ημέρα που μου αρνήθηκε το γάλα, είχα αλλάξει μπιμπερό. Μέτα όμως της πείρα πάλι το ίδιο, αλλά δεν το δέχτηκε. Σήμερα πάλι τα ίδια. Πρωί είμαι με το κουτάλι και το βράδυ με κρέμα.

Βέβαια το πρωί, το μισό γάλα πέφτει στην σαλιάρα.

Θα κάνω υπομονή,τι να πώ..... :(

Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας!!!!

Διαφημίσεις

CharoulaP

μην στενοχωριεσαι καποια φαση θα περναει το μωρο σου!!!

κι εμενα για 3 μηνες ετσι ηταν:

αρνιοταν κατηγορηματικα να φαει και του κρατουσαμε τα χερια για να μη διωχνει το μπουκαλι με το γαλα μου.

υπομονη!!!!

9a7bp2.pngIm47p2.png