Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Τι ονομα απο Γεωργια_Σπυριδουλα?

marilina

Recommended Posts

Καλημερα κοριτσακια,

μια φιλη μας βαπτιζει το κοριτσακι της και θα το βγαλει Γεωργια-Σπυριδουλα. Δεν μας βγανει ομως τιποτα εκτος απο Γιουλα αλλα δεν ειναι και οτι πιο ωραιο...

ακουω γνωμες!!!!

* Τα πιο γλυκά χαμόγελα,που υπάρχουν στη ζωή μας,μας δίνουνε απλόχερα,οι άγγελοι οι δικοί μας,Κι αυτοί είναι τα μικρά παιδιά,που ζουν ανάμεσά μας,και μας διδάσκουν πως σωστά...να λειτουργεί ...η καρδιά μας...Κάθε πρωϊ στα μάτια τους,βλέπουμε άλλιως το κόσμο...με άνθη και ροδόσταμο..μέλι ,μέντα και δυόσμο...

Διαφημίσεις

Ε βρε σεις... τι ψάχνετε τώρα; Μερικά πολύ απλά δε συνδυάζονται! Το Γεωργία μια χαρά όνομα είναι, αν θέλετε να χρησιμοποιείτε ένα από τα δύο.

ldnHp3.png?vud3HaCz

Mother of 4

:)

Χρήστος - 22/3/2008

Μιχάλης - 30/11/2009

Δημήτρης - 3/4/2012

ενταξει θα ηθελε να ακουγονται καπως και τα δυο ονοματα..

το τζωρτζελλα (απο το σπυριδουλα μονο το λα..)πως σας φαινεται?

* Τα πιο γλυκά χαμόγελα,που υπάρχουν στη ζωή μας,μας δίνουνε απλόχερα,οι άγγελοι οι δικοί μας,Κι αυτοί είναι τα μικρά παιδιά,που ζουν ανάμεσά μας,και μας διδάσκουν πως σωστά...να λειτουργεί ...η καρδιά μας...Κάθε πρωϊ στα μάτια τους,βλέπουμε άλλιως το κόσμο...με άνθη και ροδόσταμο..μέλι ,μέντα και δυόσμο...

Διαφημίσεις

Ωραίο το Τζωρτζέλα. όσο λιγότερο από το Σπυριδούλα, τόσο το καλύτερο...:lol:

ldnHp3.png?vud3HaCz

Mother of 4

Χρήστος - 22/3/2008

Μιχάλης - 30/11/2009

Δημήτρης - 3/4/2012

γιατί ρε παιδιά ?? το Πέπη από το Σπυριδούλα βγαίνει και μου αρεσει πολύ αυτό το όνομα ειναι και σπάνιο στα κορίτσια ...το Γεωργια το συναντάμε πιο συχνά .

jHgFp3.png

Χαχαχα..αν δεν παινέψεις το όνομά σου...:lol:

Έλα ρε συ Πέπη υποκειμενικά είναι αυτά τα θέματα...και η μάνα μου έχει σπάνιο -σπανιότατο θα έλεγα- όνομα, αλλά δεν υπάρχει να το δώσω σε κόρη μου: Παντούλα!Μπλιαχ, ανατρίχιασα!

ldnHp3.png?vud3HaCz

Mother of 4

Χρήστος - 22/3/2008

Μιχάλης - 30/11/2009

Δημήτρης - 3/4/2012

Εγώ βασικά χρησιμοποιω αυτο το όνομα ( ειναι της μητέρας μου αλλά θα το δωσω αν κάνω 2ο παιδάκι !!) πλάκα κανω φυσικά δεν με πείραξε απλά το ανεφερα !! ! Υποκειμενικά είναι αυτά !

jHgFp3.png

Διαφημίσεις

Τζουλια

edit: αυτο το Γεωργια πρεπει οπωσδηποτε να το βαλετε μεσα;.... Δε ινεται ν'ακουστει στη βαφτιση και μετα να το... εεεε... παραλέιψουμε;;;

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...