Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ ΣΤΗΝ ΑΡΤΑ και λοιπές πληροφορίες

Recommended Posts

Καλησπέρα. Μανούλες από Άρτα, χρειάζομαι την βοήθειά σας.

Θέλω πληροφορίες για βρεφονηπιακούς σταθμούς στην πόλη ή και στις γύρω περιοχές. Κατά προτίμηση δημόσιους δημοτικούς. Πότε ξεκινάνε οι εγγραφές? Πόσο διαρκούν?

Επίσης, επειδή θα μετακομίσω μάλλον Αύγουστο, πώς μπορώ να ενημερωθώ για σπίτια που ενοικιάζονται? (τοπικές εφημερίδες/ περιοδικά ή αναρτήσεις σε δημόσιους χώρους...). Θα βρίσκομαι τέλη Ιουνίου στην πόλη σας και θα ήθελα να είμαι όσο το δυνατόν πιο ενημερωμένη γιατί ο χρόνος αλλά και το χρήμα είναι περιορισμένα. :-(

(Αλήθεια σε τί τιμές κυμαίνονται τα ενοίκια για δυάρι?)

Αυτά προς το παρόν..

Σας ευχαριστώ πολύ

FGBKp3.png

Διαφημίσεις

Καλώς να μας έρθεις!!! Πληροφορίες για σπίτια μπορείς να βρεις από τις αγγελίες εδώ www.ixotisartas.gr και από την Χρυσή Ευκαιρία, αν και το καλύτερο θα ήταν να ψάξεις επιτόπου γιατί η πλειοψηφία απλά κολλάει ενοικιαστήριο στις πλατείες, κολώνες κτλ.(οι τιμές ξεκινάνε από 250 περίπου για δυάρια).Τώρα για παιδικούς σταθμούς σου παραθέτω παρακάτω την ανακοίνωση για τις εγγραφές στους δημόσιους, όσο για ιδιωτικούς έχει γύρω στους 4-5 από όσο ξέρω. Ελπίζω να βοήθησα!!!:eek::-o:-o

"Από το «Κέντρο Κοινωνικής Μέριμνας Παιδείας – Αθλητισμού – Πολιτισμού Δήμου Αρταίων» ανακοινώνεται ότι οι αιτήσεις εγγραφής και επανεγγραφής Νηπίων & Βρεφών στους Παιδικούς Βρεφονηπιακούς Σταθμούς του Δήμου, υποβάλλονται από 15-5-2011 έως 15-6-2011. Τα απαιτούμενα δικαιολογητικά εγγραφής είναι τα εξής:

1.Ληξιαρχική πράξη γέννησης του παιδιού ή πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης από το οποίο να προκύπτει η ηλικία του παιδιού.

2.Πιστοποιητικό υγείας γιατρού από το Νοσοκομείο ή ΙΚΑ, ιδιώτη γιατρό ή του Δημοσίου για την καλή και σωματική αρτιμέλεια του παιδιού,mantoux.

3.Βεβαίωση εργασίας και των δύο γονέων με αποδοχές από τον εργοδότη για τους εργαζόμενους στον ιδιωτικό τομέα ή βεβαίωση της υπηρεσίας για τους εργαζόμενους στο Δημόσιο τομέα.

4.Εκκαθαριστικό της εφορίας της οικογένειας του παιδιού προηγουμένου έτους ή αντίγραφο υποβληθείσης φορολογικής δήλωσης. Σε περίπτωση που δεν υποβάλλει φορολογική δήλωση θα προσκομίζεται βεβαίωση της οικείας Δ.Ο.Υ.

5.Υπεύθυνη δήλωση του Ν. 1599/86 για την οικονομική και την οικογενειακή κατάσταση των γονέων του παιδιού.

6.Βιβλιάριο ενσήμων ή έναρξη εργασίας της μητέρας ή ασφαλιστικό βιβλιάριο.

7.Για την εγγραφή του παιδιού στο σταθμό αλλοδαπών γονέων εκτός από τα παραπάνω δικαιολογητικά απαραίτητη προϋπόθεση είναι και η άδεια νόμιμης παραμονής στη χώρα μας"

eNortjKzUjI0NrA0N1KyBlwwFX8C0w,,11.pnga2LYp3.png

Saxo είσαι θησαυρός!!!

Σ'ευχαριστώ πολύ!!!

Αν και τελικά έμαθα πως μέχρι και Ιούλιο ίσως και Αύγουστο, δεν θα ξέρω πού θα με στείλει η υπηρεσία :-(

Σεπτέμβριο, δεν δέχονται οι βρεφονηπιακοί, 'οταν υπάρχει τέτοιο κώλυμα? (αλήθεια πόσοι υπάρχουν μέσα στην πόλη? για δημόδιους μιλάω)

FGBKp3.png

Διαφημίσεις

Πρέπει να είναι 6-7 οι σταθμοί αλλά έχω ακούσει οτι είναι δύσκολο να σε πάρουν! Θα έχω περισσότερες πληροφορίες σε λίγες ημέρες που θα πάω και εγώ να γράψω τον μικρό μου για πρώτη φορά!

eNortjKzUjI0NrA0N1KyBlwwFX8C0w,,11.pnga2LYp3.png