Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Βάπτιση "εναλλακτική"?

july

Recommended Posts

Κορίτσια γειά σας!

αφού ήρθε και η δεύτερη κορούλα μου έχω αρχίσει να σκέφτομαι για την βάπτισή της!!το θέμα μου είναι ότι οικονομικά είμαστε στα χειρότερά μας και θέλω να κάνω και το κάτι διαφορετικό!!!

λοιπόν προσκλητήρια ο μπαμπάς καθώς και τυπογράφος

μπομπό σκεφτόμουν κάτι σελιδοδείκτες που έχει το χαμόγελο του παιδιού (ουτως ή αλλώς συνήθως τις πετάνε ας πάνε κάπου τα λεφτά μου!!!

γλυκάκι σκεφτόμουν κάτι σε ντονατς μικρά ή λουκουμάδες μικρούς πως σας φαίνεται σαν ιδέα???(στην πρώτη μου κόρη είχα παγωτατζή τώρα πρέπει να κάνω κάτι διαφορετικό!)

τώρα για το γλέντι!!!

δεν είμαι τύπος της κοσμικής ταβέρνας αλλά δεν με παίρνει και για δεξίωση σε αίθουσα όπως έκανα στον γάμο μου που ήταν και η βάπτιση της κόρης μου της μεγάλης επομένως θέλω κάτι εναλλακτικό!!!σκεφτόμουν για κατερινγκ έξω από την εκκλησία αλλά μου φαίνεται κάπως εξω από εκκλησία τέτοια πράγματα αλλά πάλι διαβασα στο φορουμ για μια εκκλησία στο κέντρο που έχει και κήπο και σκέφτηκα μήπως έκανα εκεί ένα κοκτέιλ πάρτυ!!!να πάρω ένα κατερινγκ με finger food και διαφορα αναψυκτικά και ελαφρυα ποτά στυλ φρουιτ παντσ ή αφρωδη οίνο σε διάφορες γεύσεις και να ακούγεται απαλή ακουστική μουσική!!!

πως σας φαίνονται οι ιδέες μου???έχετε να μου προτείνετε κάτι τέτοιου στυλ???? ξέρετε κανένα κατερινγκ να αναλαμβάνει κάτι τέτοιο???και από τιμές τι παίζει???

omjTp3.png?tH8o0iKJ

sYOtp3.png?irNZPRKv

Διαφημίσεις

καλησπερα καταρχην πρεπει να ρωτησεις αν η εκκλησια επιτρεπει catering οσο για το κοστος δεν ξερω τι παιζει φετος αλλα πριν 2 χρονια ηταν πολυ πιο ακριβα απο ενα χωρο δεξιωσης.βαφτιζω και εγω το μικρο μου φετος και εμεις ειμαστε στριμωγμενοι οικονομικα καταλαβαινεις 2 παιδια διπλα εξοδα και (βασανα) αποφασισα να κλεισω ενα κεντρο τυπου μεζεδοπωλειο με ζωντανη μουσικη.τα catering επειδη γεμιζουν και ξαναγεμιζουν ποσοτητες και χρεωνουν εξοπλισμο σερβιτορους κλπ.ειναι ακριβα.τις μπομπονιερες τις εκλεισες?ποτε με το καλο η βαφτιση?

στο θεμα βαφτισης τα κοριτσια εχουν κανει τοση ερευνα που μπορεις να βρεις πολλες και οικονομικες λυσεις και πολλες να τις κανεις και μονη σου!τωρα οσο αναφορα τα catering ξερω οτι ειναι ακριβα αλλα αν εχεις φιλεναδες καλες μπορεις να τις ζητησεις να σε βοηθησουν και να κανουν αυτες διαφορα καλουδια...να στρωσετε τραπεζακια εξω(αν αφηνει η εκκλησια) και να τα στολισετε αντι για δωρο στο μωρο σου,νομιζω θα το χαρουν και αυτες περισσοτερο.με το καλο η βαφτιση!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...