Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Φουσκωμένοι όρχεις σε νεογνό

Recommended Posts

Καλησπέρα ,

Το αγοράκι μου από την ημέρα που γεννήθηκε είχε λίγο φουσκωμένους όρχεις .Σήμερα είναι 1 μηνός και το πρόβλημα συνεχίζει να υπάρχει.Ο παιδίατρος μου λέει να μην ανησυχώ και ότι είναι κάτι που παρατηρείται στα αγοράκια και ότι υποχωρεί στο μέσα στο πρώτο έτος.Με ανησυχεί όμως γιατί συνηθίζει να μου βρέχει και όλα τα ρούχα του τουλάχιστον μια φορά την ημέρα.Τα πανιά τα έχω αλλάξει και τα έχω ελέγξει να είναι οκ .Σκέφτομαι μήπως τα δύο αυτά συνδέονται.Εσείς τι νομίζετε ;

uqGsp3.png

Διαφημίσεις

Σας ευχαριστώ κορίτσια.Έχω δοκιμάσει διάφορες πάνες και τώρα είμαστε στις nunnies lovely baby 4-6 kg αφού το μωράκι μου είναι 4300 γρ.Κάτι άλλο....Το μωρό μου βρέχει τα ρούχα του τουλάχιστον μια φορά την ημέρα αφού τα ούρα διαπερνούν τα πανάκια.Είχατε παρατηρησει και εσείς κάτι τέτοιο και εαν ναι μήπως συνδέεται με τους φουσκωμένους όρχεις;

uqGsp3.png

Διαφημίσεις

Τα περισσότερα αγοράκια εμφανίζουν αυτό που λένε "νερό στους όρχεις".Αν θυμάμαι καλά υδροκοίλη λέγετε..Δεν είναι τπτ μετά τους 6 μήνες με 1 χρ'ονο θα φύγει.Δεν έχει καμία σχέση με το οτι βρέχει τις πάνες του....

καλυτερα να του φορεσεις ενα νουμερο μεγαλυτερο πανα

ουτε εγω νομιζω να παιζει ρολο το ενα με το άλλο. κι εγω θυμαμαι οτι μας ειχαν πει οτι συμβαινει συχνα σε καποια αγορακια και περνάει μονο του

Ερασιτέχνες έχτισαν την Κιβωτό. Επαγγελματίες έχτισαν τον Τιτανικό!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...