Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

τιμή γυναικολόγου σε ιδιωτικό για τοκετό

Recommended Posts

καλησπέρα σε όλες

ήθελα να ρωτήσω πόσο περίπου παίρνουν γυναικολόγοι στα ιδιωτικά μαιευτήρια,και ειδικότερα

στο Ρέα, στο Γαία και στο Ιασω.Τα προηγούμενα παιδάκια μου τα γέννησα στο Ελενα αλλα τώρα σκέφτομαι να πάω σε ιδιωτικο,αλλα θα ήθελα να ήξερα ποσό παίρνουν στον τοκετό οι γυναικολόγοι. Ευχαριστώ

2UxXp2.png

το 4 αστερακι μου!!!!!!!

Διαφημίσεις

50 ε??πωπω εγω πληρωνω την επισκεψη 120 με 130 ευρω!!ειμαι απο επαρχια και οταν ειναι η ωρα του τοκετου ανεβαινω Αθηνα οποτε ειχα αλλο γιατρο στο Ελενα.Μου ειχε παρει το 2004 πριν αρκετα χρονια 700 ευρω,και αν ειναι να μου παρει οσο οι γυναικολογοι στο ιδιωτικο σκεφτομαι να παω εκει.

σε ευχαριστω για την απαντηση.

2UxXp2.png

το 4 αστερακι μου!!!!!!!

Διαφημίσεις

να ρωτησω κατι-η μαια τι ακριβως κανει και παιρνει τετοια λεφτα?

Συνήθως οι γιατροί παίρνουν όσο κοστίζει το δωμάτιο.. σε εμένα δεν πήρε ξεχωριστά χρήματα για την μαία... σε αυτήν πάντως οφείλω το ότι γέννησα φυσιολογικά παρόλο που το μωρό ήταν πολύ ψηλά και πήγα προγραμματισμένα την ΠΗΤ... η μαία ήταν μαζί μου από τις 6 το πρωί που μπήκα στο μαιευτήριο μέχρι στις 2 που γέννησα τελικά... με βοήθησε πάαααααρα πολύ με τεχνικές που με έβαζε να κάνω για να "κατέβει" το παιδί... ο γιατρός μου όλες αυτές τις ώρες πέρναγε που και που .. φαντάσου ότι έκανε και χειρουργική επέμβαση σε κάποια ασθενή όσο περίμενα εκεί :) η μαία ήταν αυτή που με στήριξε πραγματικά και με βοήθησε σε όλα... και μετά που γέννησα πριν φύγω από το μαιευτήριο ήρθε και με συμβούλεψε για όλα τα πρακτικά θέματα που θα αντιμετώπιζα σπίτι... φαντάσου ότι την ημέρα που ήταν να βγω απο το μαιευτήριο ήρθε στο δωμάτιο με το μωρό και μου έδειχνε πως να το κάνω μπάνιο, να το ταίζω, να του κόβω νύχια και ένα κάρο άλλα πράγματα...

σε εμένα στο Ελενα ήταν μαζί μου κοπέλες από τει,(αν αυτές είναι οι μαίες),και ήταν μαζί μου καθολη την διάρκεια, αυτές βέβαια δεν ζήτησαν χρήματα αλλά εγώ ειδικά στο πρώτο, (γιατί είχα ένα γιατρό που απορώ γιατί τον πλήρωσα, ήταν απών )στην ουσια με βοηθησαν αυτες οι κοπέλες είχα ζητήσει από τον άντρα μου να τους δώσει κάτι..Τώρα δεν θυμάμαι πόσα έχουν περάσει και αρκετά χρόνια.Στους άλλους ήταν μόνο ο γιατρός μαζί μου συνέχεια!

2UxXp2.png

το 4 αστερακι μου!!!!!!!

αρκετα τα λεφτα, κοριτσια. απο τη στιγμη που υπαρχει μαια στο μαιευτηριο ειναι αρκετο, δεν θεωρω σωστο να πληρωνω και τη μαια του γιατρου,εκτος αν σε εχει ρωτησει αν το επιθυμεις και συζητησετε και το θεμα αμοιβης της και εχεις συμφωνησει.και ετσι το θεωρω επιπλεον εξοδο χωρις ουσια-γιατι στην κλινικη υπαρχουν μαιες που σε προσεχουν και κανουν ολα τα απαραιτητα.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...