Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Μωρο 9 μηνων και απασχόληση με νταντά

Recommended Posts

Θα ηθελα να με βοηθήσετε τι να προμηθευτω από παιχνίδια για να μπορεί η κυρία να απασχολήσει το μωρό μου τον επόμενο μήνα ...Θα είναι 10 ωρες μαζί και θα κάθονται σπίτι .

jHgFp3.png

Διαφημίσεις

εμένα όταν ήταν 9 μόλις είχε ξεκινήσει να ενδιαφέρεται για παιχνίδια που κάνουν ήχους όταν τα χτυπάς... πχ τρενάκι - αρκουδάκι - χελωνίτσα με κουμπάκια που όταν το πατάς κάνει μουσική, βιβλία με εικόνες (χοντρές σελίδες), αν εχεις κήπο ή κάπου που μπορεί να το βγάλει έξω ίσως ένα από αυτά τα ποδηλατάκια που μπαίνει μέσα και το σπρώχνεις και το πας βόλτα!

Σε ευχαριστώ . Παράγγειλα μια στράτα( βεβαια δεν ξερω αν κανει καλό) . Εχω μπάλκόνι και θα μπορεί όταν δεν έχει κάυσωνα να περνάνε εκει κάποιο χρόνο .Εχω βιβλία τετοια αλλά μάλλον δεν είναι ακόμα για την ηλικία της .Αργότερα θα πάρουμε και ποδηλατακι .....:-P:razz:

jHgFp3.png

τα τουβλακια επισης ειναι πολυ καλο ενδιαφερον για το μωρακια και εκπαιδευτικο! μπαλιτσα να κατσει στη μια πλευρα και στην αλλη η νταντα και να τη σπρωχνουν στον απεναντη με τα χερια,η ζωγραφικη επισης! τρελενοντε να κανουν γραμμες και μουτζουρες! μη σου κανει εντυπωση η ηλικια! εννοητε οχι με μολυβι. ισως κατι πιο χοντρο και χωρις μυτερη μυτη. η παρε εναν μαγνητικο πινακα.

1-2-3MPOMPIRES!!!

Διαφημίσεις

Προς το καλοκαίρι με τον καύσωνα θα είναι καλή ιδέα θα δροσίζεται κιόλας ! Σήμερα παρέλαβα και την στράτα και θα ρωτησω και τον γιατρό μας αν την συνιστά .

jHgFp3.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...