Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ελλατώνεται το γάλα μου?

tsagbaby

Recommended Posts

έχω ένα μωράκι 2.5 μηνών. ενώ προσπαθώ να θηλάσω αποκλειστικά εξαρχής τις τελευταίες μέρες παρατηρώ ότι το μωρό πιπιλάει το στήθος χωρίς να καταπίνει. αυτό σημαίνει ότι δεν έχω πλέον γάλα?επίσης ενώ δεν πονούσα ποτέ όσο θήλαζα τώρα συχνά όταν θηλάζει το μωρό νιώθω ότι το στήθος μου είναι άδειο κ το να με πιπιλάει είναι επώδυνο. τι σημαίνουν όλα αυτά κ πως θα αυξήσω το γάλα μου?

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοπέλα μου όσο δεν δίνεις σκόνη η τσαι στο μωρό δεν πρόκειται να σου μειωθεί το γάλα ..;)

μπορεί το μικρουλάκι σου να πιπιλαει γιατί το στήθος ΔΕΝ είναι μονό τροφή είναι αγάπη ζεστασιά μάνουλα είναι τα πάντα για εκείνο αυτήν η σωματική επαφή:-D:grin:

μπορεί κ να περνά άλμα κ πιπιλώντας θέλει ν αύξηση την παραγωγη ο νομός λέει ΖΗΤΗΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

όπως κ να έχει απολαυσετο μουτς ;)

Καλή συνεχεία κ ένα χαδι κ από μένα στο αγγελουδάκι σου όταν ξανακουρνιασει στην αγκαλιά σου

.....

σε ευχαριστώ για την απάντηση.

το θέμα είναι όμως πως το πιπίλισμα αυτό το κάνει την ώρα που πρέπει να φάει και όχι όταν είναι απλά ανήσυχο και το βάζω στο στήθος(γιατί το κάνω κ αυτό). τι γίνεται όμως όταν το μωρό πεινάει, πιπιλάει το στήθος και δεν βγάζει τίποτα?δεν πρέπει να του δώσω σκόνη για να χορτάσει?

σε ευχαριστώ για την απάντηση.

το θέμα είναι όμως πως το πιπίλισμα αυτό το κάνει την ώρα που πρέπει να φάει και όχι όταν είναι απλά ανήσυχο και το βάζω στο στήθος(γιατί το κάνω κ αυτό). τι γίνεται όμως όταν το μωρό πεινάει, πιπιλάει το στήθος και δεν βγάζει τίποτα?δεν πρέπει να του δώσω σκόνη για να χορτάσει?

δοκίμασε να βάλεις το μωρό στο στήθος πριν πεινάσει, γιατί συνήθως όταν είναι πεινασμένα δεν έχουν υπομονή για να προσπαθήσουν να θηλάσουν ;) και σε καμία περίπτωση φυσικά να μην δώσεις σκόνη. όσο πιο συχνά βάζεις το μωρό στο στήθος (και όχι με πρόγραμμα) τόσο θα στρώνει η παραγωγή σύμφωνα με τη ζήτηση ;)

δεν έχεις άδικο . από εδώ και πέρα αυτό θα κάνω. δεν ανέφερα βέβαια ότι τον πρώτο μήνα είχα πάρα πολύ γάλα. τόσο που πέτρωνε το στήθος μου. και σταδιακά άρχισε να μειώνεται. ή μπορεί απλά τώρα που το σκέφτομαι να αυξήθηκαν οι ανάγκες του μωρού. έχω ήδη ξεκινήσει να του δίνω ένα γεύμα την ημέρα σκόνη(με βόλεψε κιόλας για να πω την αλήθεια γιατί το έδινα το βράδυ και έτσι άρχισε να κοιμάται λίγο παραπάνω) όμως δεν θα ήθελα να ξεκινήσω και δεύτερο. απλά καμιά φορά δεν έχω την υπομονή να προσπαθεί να φάει από το στήθος για ώρα και να μην χορταίνει. (είναι και ολόκληρη μπουλούκα οπότε θέλει πολύ για να χορτάσει):P!!το θετικό είναι ότι πάντα προτιμάει το στήθος από το μπουκάλι-της αρέσουν τα δύσκολα μάλλον!!

επίσης ήθελα να ρωτήσω αν τα δικά σας μωρά χρησιμοποιούν πιπίλα γιατί η δικιά μου δεν την θέλει καθόλου, βλέπω όμως ότι προσπαθεί να βάλει το χέρι στο στόμα και αυτό δεν είναι καλό!!

Διαφημίσεις

βέβαια τώρα θυμήθηκα :(όσο αφορά το να το βάζω στο στήθος συχνά, από το μαιευτήριο μου είχαν επιστήσει την προσοχή στο να μην κάνει το μωρό το στήθος μου πιπίλα και γ αυτό όταν βλέπω ότι δεν τρώει να την βγάζω από το στήθος. πως λοιπόν θα μπορέσω να αυξήσω το γάλα μου και ταυτόχρονα να αποφύγω να παίζει το μωρό με το στήθος μου/???

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...