Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΓΑΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΨΥΞΗ ΣΕ ΟΥΡΟΣΥΛΛΕΚΤΕΣ

ΒΕΡΑ

Recommended Posts

Καλησπέρα!

Γέννησα πριν 40 περίπου μέρες κι επειδή το μωρό έμεινε στην εντατική 3 εβδομάδες αναγκάστικα να συλλέγω το γάλα και να το φυλάω στην κατάψυξη (ήταν με ορό 2 εβδομάδες το παιδί). Εκεί στο μαιευτήριο μου είπαν να το φυλάω σε ουροσυλλέκτες. Κάπου διάβασα όμως ότι δεν κάνει να το συλλέγουμε σε ουροσυλλέκτες. Τι να κάνω τώρα? Έχω γύρω στους 40ουροσυλλέκτες με μητρικό γάλα στην κατάψυξή μου. Είναι για πέταμα??

Αν όχι μέχρι πότε μπορώ να χρησιμοποιήσω αυτό το γάλα?

Πώς το αποψύχω? Το βάζω στο ψυγείο ή έξω???

azHYp2.png

vwuep3.png

Διαφημίσεις

λυπαμαι πραγματικα που καποιοι σου εδωσαν λαθος πληροφοριες.. το γεγονος οτι ειναι αποστειρωμενοι, δεν σημαινει οτι ειναι και καταλληλοι για τροφιμα..οποιο δοχειο ειναι καταλληλο για τροφιμα, εχει το αντιστοιχο σηματακι στον πατο του. το συγκεκριμενο πλαστικο μπορει να μεταφερει τοξικες ουσιες στο γαλα καθως επισης ειναι και ακαταλληλο για τοσο χαμηλες θερμοκρασιες..

83hKp3.png

Κρίμα που ίσως χρειαστεί να πετάξεις το πολύτιμο γαλατακι σου

σνιφφφφφφφφφφφφ

κούκλα μου όπως στα είπε κ η Πάρος ποιο πάνω ειναι ακαταληλο για τροφιμα

μπορείς να πάρεις ποτηράκια από αυτό εδω το σαιτ πhttp://www.pharmacy4u.gr/product_info.php?products_id=2714 πολύ οικονομικά καθώς και σακουλάκια μεντελα τα ποτηράκια είναι ποιο πρακτικά πλένονται

επίσης αργότερα στα αλεσμένα μετα βάζεις φαγάκι και το παίρνεις μαζί σου

υ ;);););)

.....

Δηλαδή τώρα να τα πετάξω???? Τόσο γάλα χαμένο ρε γμτ ..

Πλέον δε μαζεύω γιατί θηλάζω αλλά έχω μαζέψει αρκετό. Επίσης μία εβδομάδα στη μονάδα της έδιναν από αυτό. Δηλαδή τους πήγαινα ουροσυλλέκτες από την κατάψυξη, το αποψύχαν και το δίναν στο παιδί. Λέτε να έχει πάθει κάτι???

azHYp2.png

vwuep3.png

ετσι την πατησα και γω...την ιδια συμβουλη και πεταξα πανω απο 100 κουτακια!!οταν δοκιμασα να αποψυξω διαπιστωσα οτι το γαλα ειχε μια περιεργη ασχημη μυρωδια.Φυσικα πηρα τηλεφωνο στην νεογνολογικη και τους ειπα να μην το ξαναπροτεινουν.Αμαρτια τοσο γαλα...

Διαφημίσεις

ετσι την πατησα και γω...την ιδια συμβουλη και πεταξα πανω απο 100 κουτακια!!οταν δοκιμασα να αποψυξω διαπιστωσα οτι το γαλα ειχε μια περιεργη ασχημη μυρωδια.Φυσικα πηρα τηλεφωνο στην νεογνολογικη και τους ειπα να μην το ξαναπροτεινουν.Αμαρτια τοσο γαλα...

ναι αλλά έδωσαν ήδη τόσο γάλα στο παιδί!

azHYp2.png

vwuep3.png

Δηλαδή τώρα να τα πετάξω???? Τόσο γάλα χαμένο ρε γμτ ..

Πλέον δε μαζεύω γιατί θηλάζω αλλά έχω μαζέψει αρκετό. Επίσης μία εβδομάδα στη μονάδα της έδιναν από αυτό. Δηλαδή τους πήγαινα ουροσυλλέκτες από την κατάψυξη, το αποψύχαν και το δίναν στο παιδί. Λέτε να έχει πάθει κάτι???

ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΤΩΡΑ ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΕΔΩΣΕ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΟΥΡΟΣΙΛΕΚΤΕΣ ΚΑΙ ΔΕΧΟΤΑΝ ΣΤΗΝ ΜΕΘ ΓΑΛΑ ΑΠΟ ΟΥΡΟΣΙΛΕΚΤΕΣ ? ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΩ ΤΩΡΑ :evil::evil::evil:

.....

ξύλο θέλουν και αναφορά συγγνώμη τώρα είναι αυτοί γιατροί και επιστήμονες??????? να πατέ να αναρτήσετε ενα φυλλάδιο να σα δώσουμε να τους δώσετε τους τρόπους συντήρησης μητρικού έλεος δηλ

.....

ναι αλλά έδωσαν ήδη τόσο γάλα στο παιδί!

μην ανχωνεσαι κουκλα μου οτι εγινε εγινε απο αγνοια σου μην στεναχωριεσαι κ εγω ειχ ακρατηση στον πρωτο γιο μου σε ουροσιλεκτεσ ειναι πολυ διαδομενη μεθοδοσ

.....

αμα ειχε παθει κατι θα ειχε φανει..μην ανησυχεις!

δεν ειναι τοσο μεγαλη η ποσοτητα που τρωνε τον πρωτο καιρο..

να σκεφτεσαι μονο οτι ευτυχως το μωρακι σου ειναι κοντα σου και θηλαζει το γαλατακι του απευθειας..!!!

83hKp3.png

Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...