Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Εικόνα-αγιογραφία για δώρο.... που θα βρω?

madrid05

Recommended Posts

Καλημέρα,

Βαφτίζω το αγοράκι μου τέλη Μαίου και θέλω την βοήθεια σας.

Η νονά μας μου ζήτησε ως δώρο μια εικόνα-αγιογραφία του Αγίου του ονόματος του μικρού μου.

Θέλω λοιπόν να βρω κάποιο εργαστήρι αγιογραφίας (?).Να μην είναι δηλαδή η πολύ τυποποιημενη εικόνα, να είναι τύπου χειροποίητη ή παλαιωμένη.

Δεν έχω ιδέα από αυτά :confused:

Ξέρει καμια να με βοηθήσει που θα βρώ στην Αθήνα κάτι τέτοιο?

Από το γκουγκλάρισμα δεν έβγαλα και πολύ άκρη...

QqmLp3.png

Διαφημίσεις

Θεσσαλονίκη σου κάνει??Έκανα πριν 2 χρόνια μια αγιογραφία για τον αγαπημένο μου,ο άγιός του δεν υπήρχε σε εικόνα και ο άνθρωπος έκατσε και διάβασε τον βίο του και έκανε την αγιογραφία.Τον καλούνε και στο Άγιον Όρος.Μου είχε στοιχίσει 160 ευρώ και είναι έτσι όπως την θέλεις, παλαιωμένη.

Σου έχω και μια καλύτερη πληροφορία!Υπάρχει ένα κατάστημα στην Βάρκιζα ή Βάρη,στην Βασ.Κων/νου,που λέγεται Εικόνα και Τέχνη.Εκεί ίσως βρεις αυτό που θέλεις.Εμείς είχαμε πάει,αλλά χωρίς εικόνα δεν μπορούσε να το φτιάξει.Στην δική σας περίπτωση θα είναι πιο εύκολο.Ελπίζω να σε βοήθησα λιγάκι.

Διαφημίσεις

Κορίτσια σας ευχαριστώ πααααρα πολύ.

Τελικά μου σύστησε μια συνάδερφος μια κυρία που κάνει αγιογραφίες πάνω σε παλιό ξύλο και της έκανα παραγγελία.

cristina112, κρίμα που δεν το ήξερα για την Βαρκιζα.Είναι πολύ κοντά μου.Ουτε που το έχω δει αυτό το κατάστημα....

QqmLp3.png

Διαφημίσεις

Καλή τιμή για το συγκεκριμένο μέγεθος.Εμένα χρειάστηκε έναν μήνα,αλλά όπως είπα αναγκάστηκε να διαβάσει τον βίο του,για να μπορέσει να πάρει κάποια στοιχεία.Πάντως άξιζε τα χρήματα και είναι ένα δώρο πραγματικά μοναδικό.:)

• 2 χρόνια μετά...
  • 2 months later...
Θα το φτιάξει κατά παραγγελία σε παλιό ξύλο (θέλει μου είπε 10 μέρες περίπου) και ζήτησε 150? .Θα είναι περίπου 30Χ40.

Θα είναι απο την αρχη χειροποιητη ? Επειδή άκουσα ότι πολλοί βάζουν ψηφιακές εκτυπώσεις ? Εχεις δει έργα ?

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...