Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Πώς να ζωγραφίσουμε καδράκια;

sporiklos

Recommended Posts

Σκέφτηκα σαν στολισμό στα τραπέζια να βάλω χειροποιήτα καδράκια ζωγραφικής. να γράψουμε "πώς θα μπορούσα να ζωγραφίσω καδράκια; μπορεί καμια να βοηθήσει; edit admin

Επεξεργάστηκαν by Συντονιστής Μ
αλλαγή διατύπωσης

"Ο φανατισμός είναι η μόνη μορφή θέλησης που μπορεί να διαπνέει τους αδύναμους"

Διαφημίσεις

Δυστυχώς τα χέρια μου μόνο τις βασικές εργασίες κάνουν αλλά είμαι αποφασισμένη να το δοκιμάσω το decoupage γιατί από μία πρόχειρη έρευνα το να τα αγοράσω έτοιμα είναι ασύμφορο.Μήπως γνωρίζεις κανένα site με οδηγίες για το decoupage?

Ψάξε βιντεάκια στο youtube και αν έχεις απορίες,εδώ είμαστε.Εγώ που ζωγραφίζω καλά,λόγω γονιδίου(της μαμάς),δεν θα καθόμουν να τα φτιάξω ένα ένα,θα χρησιμοποιούσα αυτή την τεχνική.Και επειδή θα τα έχεις στα τραπέζια...ελπίζω στο τέλος να τα βρεις στην θέση τους!!!:P

Διαφημίσεις

Σε ευχαριστώ πολύ πολύ! Να είσαι σίγουρη ότι λόγω "σκραπατσοσύνης" μάλλον θα σε ξαναενοχλήσω.

Σε ευχαριστώ πολύ πολύ! Να είσαι σίγουρη ότι λόγω "σκραπατσοσύνης" μάλλον θα σε ξαναενοχλήσω.

Σιγά την ενόχληση καλέ.Είσαι και Πελοποννήσια και δεν μπορώ να σου χαλάσω χατήρι!;)

Στο δεύτερο σάιτ έχει και οδηγίες βήμα βήμα και επίσης πολλές φωτό για να πάρεις ιδέες.

Πολύ ωραια η ιδέα σου για τα καδράκια και πολύ πρωτότυπη!!! Δεν έχω ξαναδεί καπου κάτι αναλογο!! Καλά σου λέει η Χριστίνα δοκιμασέ το είναι πανευκολο.Εγώ το χω κάνει μια φορά και το αποτέλεσμα ήταν πολύ καλο!! Σαν ζωγραφιστά!! Κοιτα http://3.bp.blogspot.com/_s-yy6mvt4mo/TNusGM4G78I/AAAAAAAADFo/d7KS6zJr010/s1600/CIMG1025.JPG

Το έχω κάνει παλέτα ζωγραφικής. Κυκλοφορουν σε αυτά τα μαγαζιά που σου λέει η Χριστινα χαρτιά 50χ70 με διαφορα σχέδια πανω.Θα βγουν φοβερα!!!

Πολύ ωραια η ιδέα σου για τα καδράκια και πολύ πρωτότυπη!!! Δεν έχω ξαναδεί καπου κάτι αναλογο!! Καλά σου λέει η Χριστίνα δοκιμασέ το είναι πανευκολο.Εγώ το χω κάνει μια φορά και το αποτέλεσμα ήταν πολύ καλο!! Σαν ζωγραφιστά!! Κοιτα http://3.bp.blogspot.com/_s-yy6mvt4mo/TNusGM4G78I/AAAAAAAADFo/d7KS6zJr010/s1600/CIMG1025.JPG

Το έχω κάνει παλέτα ζωγραφικής. Κυκλοφορουν σε αυτά τα μαγαζιά που σου λέει η Χριστινα χαρτιά 50χ70 με διαφορα σχέδια πανω.Θα βγουν φοβερα!!!

Καλά σαν το δικό σου αποκλείεται να βγεί αλλά τουλάχιστον να βλέπεται.

Όσο αφορά τα έτοιμα σχέδια δεν έχει πάρει πουθενά το μάτι μου κάτι με θέμα το τσίρκο. Αν δείς κατι σχετικό σφύρα μου!

έλα στο http://decoupage.ning.com/

Οτι απορία έχεις θα βρεις την απάντηση εκεί, αν και είμαι σίγουρη πως θα το λατρέψεις τελικά το decoupage.

Ευχαριστώ το θεό που μου χάρισε δυο υπέροχες κορούλες

Διαφημίσεις

εγώ ζωγραφίζω. Εχω φτιάξει ήδη καδράκια για τη βάφτιση του γιου μου.

βαλε καλε να δουμε καμια φωτο! Απο που αγοραζεις το ξυλινο καδρακι αβαφο??

Θελω κι εγω να μου φτιαξει μια κατασκευη ο αντρας μου που πιανει το χερι του........

Καλημέρα και Χρόνια Πολλά! Εγώ πήρα καβαλέτο και καδράκι από το Jumbo,που έχει σε αρκετές διαστάσεις και επειδή δεν πιάνει το χέρι μου, ζωγράφισα στον υπολογιστή αυτό που ήθελα, το τύπωσα και το κόλλησα πάνω! Φαίνεται τέλειο και μόνο με 6?, αντί για 35 που μου ζητάγανε.

Διαφημίσεις

mattina καταπληκτική δουλειά! Μακάρι να έπιανε και εμένα το χέρι μου!:-(Με το καλό η βάπτιση.

Φανταστικά Ματινάκι μπράβο σου!!!Να σου πω την αλήθεια θέλω στην επόμενη βαφτιση να κάνω μπομπο παιδικές καδράκια. Ομως ακόμα πιο μικρά 10*10. Βεβαια την υπομονή για να τα φτιάξω ζωγραφιστά δεν την έχω γι αυτό μάλλον θα καταφύγω στη μέθοδο της χαρτοπετσέτας που είναι πιο ευκολη.

Αξιος ο ανθρωπος που πιανουν τα χερια του.Μπράβο κοριτσάκια μου γλυκά...

Penny μου ποια ειναι η τεχνική της χαρτοπετσέτας.Ριξε κανα βιντεάκι...

Τι ωραιο να εισαι μανουλα!!!

Αξιος ο ανθρωπος που πιανουν τα χερια του.Μπράβο κοριτσάκια μου γλυκά...

Penny μου ποια ειναι η τεχνική της χαρτοπετσέτας.Ριξε κανα βιντεάκι...

Το γνωστό ντεκουπάζ.Απλώνεις ειδική κόλλα στην επιφάνεια που θέλεις, κόβεις το σχέδιο από μια χαρτοπετσέτα που σου αρέσει,το κολλάς εκεί πάνω και ξαναπερνάς άλλη μια στρώση κόλλας.Φαίνεται σαν να είναι ζωγραφισμένο!!;)

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...