Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Χαρτια Βαπτισης για ανύπαντρο ζευγάρι

Kyriakh

Recommended Posts

Κορίτσια θέλω τα φώτα σας και ελπίζω να έχω βάλει το θέμα στο σωστό μέρος ! ! ! Διάβασα και το θέμα Διαδικασίες βάπτισης αλλά δεν μου λύθηκαν οι απορίες :oops: Λοιπόν με τον άντα μου δεν είμαστε παντρεμένοι αλλά συζούμε και έχει αναγνωρίσει το παιδί και έχει γραφτεί στην οικογενειακή του μερίδα.....Θα βαφτίσουμε λοιπόν την μικρή μας στις 21 μαιου και ήθελα να ρωτήσω τι χαρτιά χρειάζονται......Ξερω ότι πρεπει ο ένας να κάνει υπευθυνη δήλωση ότι συμφωνεί , αλλά δεν ξέρω παραπάνω πράγματα. Ποιος από τους 2 θα κάνει την υπεύθυνη δηλωσή ; Σε ποιανού ενορία πρέπει να πάμε το πιστοποιητικό γέννησης ;;; Η βάπτιση θα γίνει στην ενορία του μπαμπα ! ! ! Ευχαριστώ εκ των προταίρων :)

ld19p2.png

Διαφημίσεις

Κανονικά θα πρέπει να πας στην εκκλησία για να την κλείσεις και αυτοί θα σου πουν τι ακριβώς χρειάζεσται. Εμείς που συζούμε αλλά και που ο σύντροφός μου είναι Ιταλός και καθολικός μας ζήτησε υπ. δήλωση από τον μπαμπά που να επιτρέπει να πάρουν το θρήσκευμα χρ. ορθόδοξος, πιστοποιητικά γέννησης και χαρτί από την ορθόδοξη εκκλησία της Ιταλίας ότι είναι αβάπτιστα...

Πιστεύω το καλύτερο είναι να συνενοηθείς με τον παπά που θα τελέσει το μυστήριο.

καλησπερα σας!

με το καλο η βαφτιση σας.ειμαι ακριβως στην ιδια κατασταση οπως και εσυ.ανυπαντρη μαζι με τον μπαμπα και αναγνωρισμενο το μικιο μας.βαφτισαμε τον φεβρουαριο που περασε.στην εκκλησια δεν χρειαζεται τιποτα.ληξιαρχικη πραξη γεννησης μου ζητησε απλα για να κλεισει την ημερομηνια και να εχει ηδη το χαρτι και την ημερα της βαφτισης οι γονεις και οι δυο με ταυτοτητες και ο /η νονος νονα παλι να εχουν ταυτοτητα.εφοσον ειστε και οι δυο παρον δεν χρειαζεται κανενα αλλο χαρτι.αν λειπει ο ενας απο τους δυο τοτε χρειαζονται καποιες διαδικασιες παραπανω.επιπλεον θα ρωτησεις και τον ιερεα αν χρειαζεται κατι επιπλεον.

eQMGp2.png

Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...