Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Κορδέλες & Πουγκιά

koritsaki9200

Recommended Posts

Καλησπέρα!

Ψάχνω να αγοράσω κορδέλες ποντικοουρά 2 χιλιοστών

& κορδέλα απλή 3 χιλιοστών.

Επίσης πουγκιά σε διάφορα μεγέθη.

Που έχει πιο φθηνά και πόσο κοστίζουν περίπου;

Αγόρασα τα 100 μέτρα ποντικοουρά στα 6,5 ευρώ περίπου (αν θυμάμαι καλά) από την adorex... πολλά δεν είναι;

Διαφημίσεις

καπησπερα πολλα μαγαζακια με κορδελες εχει στην οδο ανθεων στα ανω πατησια και στο κεντρο εκει γυρω στη ρομβης δεν θυμαμαι την οδο.ψαχνω και εγω για πολυ μικρα μπουκαλακια μηπως εχεις δει κατι?

Καλησπέρα!

Αγόρασα τα 100 μέτρα ποντικοουρά στα 6,5 ευρώ περίπου (αν θυμάμαι καλά) από την adorex... πολλά δεν είναι;

Το κερωμενο κορδονι εννοεις? Γιατι και εγω απο την αθηνα στην ρομβης ΄γυρω στα 7 το πήρα.

jHgFp3.png

κοριτσια μολις τωρα μπηκα στο www.karamanolis.gr και εχει κορδονι ποντικοουρα 100μ 2χλ.αρκετα οικονομικα απο οτι ειδα ειναι στην λαρισα αλλα κανει αποστολες εχει και αλλα πολλα πραγματα

Διαφημίσεις

Το κερωμενο κορδονι εννοεις? Γιατι και εγω απο την αθηνα στην ρομβης ΄γυρω στα 7 το πήρα.

Όχι, άλλο είναι το κερωμένο και άλλο το ποντικοουρά. Το κερωμένο είναι αρκετά πιο λεπτό και πιο οικονομικό νομίζω. Αλλά δε θυμάμαι πόσο είχα πάρει τα δικά μου...

EkcAp3.png

Mήπως είναι ακριβούτσικο τελικά? Κοίταξα τα χαρτιά μου με τις περσινές τιμές βέβαια και έχω σημειώσει γύρω στα 4 ευρώ και το ποντικοουρά και το κερωμένο κορδόνι στην adorex, στο e shop και στο Μαμμωνά. Τόσο πολύ ακρίβυναν από πέρσυ????:mad:

EkcAp3.png

irrene σου έστειλα πμ για το μπουκάλι!

δεν εννοώ το κερωμένο, αλλά αυτό:

RATTAIL.jpg

glitter μου δεν ξέρω... λες να μου έπιασαν τον ....???

η εκτός κι αν έκαναν λάθος στο ταμείο στην adorex! είναι δυνατόν να ανέβηκαν τόσο πολύ οι τιμές;

Αυτή την εβδομάδα θα κατέβω αθήνα να δω τι παίζει! πάντως νομίζω πως θα χρειαστώ αρκετά μέτρα και για τις μπομπο και για το στολισμό που θέλω να κάνω στο τραπέζι! Με βλέπω να φεύγω με κανένα κιβώτιο!

Διαφημίσεις

δεν εννοώ το κερωμένο, αλλά αυτό:

RATTAIL.jpg

glitter μου δεν ξέρω... λες να μου έπιασαν τον ....???

η εκτός κι αν έκαναν λάθος στο ταμείο στην adorex! είναι δυνατόν να ανέβηκαν τόσο πολύ οι τιμές;

Αυτή την εβδομάδα θα κατέβω αθήνα να δω τι παίζει! πάντως νομίζω πως θα χρειαστώ αρκετά μέτρα και για τις μπομπο και για το στολισμό που θέλω να κάνω στο τραπέζι! Με βλέπω να φεύγω με κανένα κιβώτιο!

Κoritsaki εδώ πάντως στη σελίδα 172 λέει 4.5 ευρώ τα 100 μέτρα ποντικοοουρά

http://www.adorex.gr/viewimage.php?id=172

Δεν ξέρω όμως μήπως έχουν άλλη τιμή οn line και άλλη αν πας εκεί και επίσης, μήπως είναι διαφορετικό πάχος το κορδόνι. Αλλά δε νομίζω.. Γιατί πέρσυ τουλάχιστον που είχα πάει, τις ίδιες τιμές είχαν. Μήπως δε θυμάσαι καλά?

EkcAp3.png

• 4 εβδομάδες μετά...

ευχαριστώ κορίτσια για τις απαντήσεις!!!

τελικά αγόρασα από κάποιον που δίνει χονδρική. μου τον συνέστησε το catering που θα μου κάνει το τραπέζι. μου βγήκαν γύρω στο 1,5 ευρώ η καθεμιά ... οσο για τα πουγκάκια πήρα και αυτά από κει, μιας και μου τα έστειλε όλα στο σπίτι.

αν βρείτε τίποτα οικονομικότερο στείλτε ιδέες, για να τα έχουμε όλα μαζεμένα!!! :)

• 2 εβδομάδες μετά...

κοριτσια εγω ψωνισα απο καποιο μαγαζι στον πειραια κορδελες ποντικοουρα 50μ 2,5 ευρω.κερινο κορδονι 100μ 3,12 σατεν 3,5χλμ 100μ 1,84!.επισης βρηκα και εκει τα βαζακια για το γλυκο του κουταλιου με 0,48 το τεμ.ειναι 40μλ.πριν απο αυτο το μαγαζι ειχα παει και στο κεντρο στον καψιανη αλλα ηταν πιο ακριβος,α!και το μαγαζι αυτο εχει και καταστημα στο περιστερι.απλα εμενα με βολευει στον πειραια γιατι δουλευω εκει .η εταιρεια αυτη λεγεται nterpack.μπορειτε να την αναζητησετε και στο google.εγω απο εκει το βρηκα.φιλια!

:D

Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...