Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Σύρο ή Νάξο;

agelika

Recommended Posts

Kαλημέρα και από μένα. Φέτος σκεφτόμαστε να πάμε σε κανένα νησί μιας και τα παιδάκια μου είναι 8 και 3 αντίστοιχα και θεωρώ ότι δεν θα έχουμε πρόβλημα. Ξέρει καποιος για αυτά τα νησιά για διαμονή, παραλίες ,κόσμο και ότι άλλο γνωρίζει; Eυχαριστώ πολύ.

Διαφημίσεις

Καλησπέρα.Εγω έχω καταγωγη από Νάξο και τη συνιστώ ανεπιφύλαχτα. Τι εποχή θες να πας; Εχει ωραιες παραλίες με άμμο οπότε είναι πολύ καλά για τα παιδιά. Τι άλλο θες να μάθεις;

pevwp2.png

εχω μεγαλωσει στη ναξο και βεβαια παω καθε καλοκαιρι. θα περασεις καταπληκτικα. εχει πολλες υπεροχες παραλιες, εστιατορια, διαδρομες, καταλυμματα. και το σημαντικοτερο???? εχει 2 πολυ ωραιουσ παιδοτοπους με εσωτερικο και εξωτερικο χωρο ππολυ καλυτερους απο τους περισσοτερους της αθηνας. στο λεω αυτο γιατι εμας μας εσωσαν περσι το καλοκαιρι!!!!!

Χμμμ....εγώ έχω πάει και στα δυο μέρη και τα λατρέυω εξίσου!!!! Έχω φίλους και στα δυο και τα έχω συνδυάσει με ωραίες στιγμές. Η προσωπική μου άποψη είναι ότι μάλλον η Νάξος προσφέρεται πιο πολύ από άποψη παραλίας κλπ η Σύρος είναι πιο ρομαντική, πιο αριστοκρατική. Νομίζω η Νάξος έχει καλύτερο και πιο οικονομικό φαγητό ενώ η Σύρος προσφέται για ωραίες βόλτες στα καλντερίμια. Αυτό το τελευταίο ίσως δεν βοηθάει αν έχει μικρούλι 3 ετών. Και η Νάξος προσφέρει τέτοιες βόλτες αλλά σε αρκετά πιο επίπεδες καταστάσεις. Έχε υπόψη ότι η Σύρος δεν φημίζεται για τις παραλίες της, όχι ότι δεν έχει, ενώ η Νάξος έχει καταπληκτικές παραλίες. Όπως τα περιγράφω μάλλον κλίνω προς τη Νάξο για καλοκαιρινές διακοπές αλλά πραγματικά και η Σύρος ήταν πολύ πολύ όμορφη ειδικά σε περίοδο Πάσχα....

xZBdp3.png

Η Σύρος είναι όμορφη για βόλτες στα σοκάκια που περιλαμβάνουν σκαλιά κλπ.

Η Νάξος έχει απίθανες παραλίες που προσφέρουν το τρίπτυχο άμμος, ταβερνάκι, δωμάτιο. Ότι πρέπει για οικογένειες με μικρά παιδιά.

Διαφημίσεις

Στη Ναξο μπορείτε να πατε στην παραλια της Αγίας Αννας, που ειναι μια απεραντη αμμουδια με ολες τις προδιαγραφες για διακοπες με παιδια αλλα με μονο μειονεκτημα οτι τα νερα ειναι συνηθως πολυ κρυα. Κατα τ αλλα, η Ναξος δεν με ενθουσιασε η δε χωρα της δεν ειναι γραφικη οπως στα υπολοιπα κυκλαδονησια.

Η Συρος ειναι ιδιαιτερο νησι με αλλο αερα, αλλα οι παραλιες της ειναι μετριες και η χωρα της ειναι ομορφη μεν αλλα οντως με πολλαααα σκαλια. Πολλη ανηφορα.

Υπαρχουν κι αλλα νησια επισης αν θελεις να σου προτεινουμε, εφοσον εισαι διατεθειμενη να κανεις 3-4 ωρες με το πλοιο. Η Σεριφος πχ εχει πολυ ωραιες παραλιες. Για πιο κοντα η Ανδρος που σκεφτομαι εγω ειναι μονο 1 ωρα απο Ραφηνα.

Σας ευχαριστώ όλες πολύ. Σκέφτομαι να πάμε αρχές ιουλίου αν δεν μπορέσουμε αρχές Αυγούστου. Ξέρει κανείς κάποιο καλό μέρος να μείνουμε αλλά να είναι δίπλα η θάλασσα άν γίνεται στα 10 μέτρα για να μην παίρνουμε το αυτοκίνητο για μπάνιο;

Καλησπέρα.Εγω έχω καταγωγη από Νάξο και τη συνιστώ ανεπιφύλαχτα. Τι εποχή θες να πας; Εχει ωραιες παραλίες με άμμο οπότε είναι πολύ καλά για τα παιδιά. Τι άλλο θες να μάθεις;

Ποιά είναι η καλύτερη παραλία για παιδιά δηλαδή όχι πολύ βαθιά και όχι κρύα;

Αν γνωρίζεις καποιο ξενοδοχείο ή δωμάτια όμως πάνω στην θάλασσα αν γίνεται για να μην παίρνουμε το αυτοκίνητο μαζί. Σε ευχαριστώ πολύ.

Νάξο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Προτείνω στη χώρα στην παραλία του Αγ.Γεωργίου. Είναι ρηχά τα νερά (ειδικά από τη δεξιά πλευρά) και πιο ζεστά από τις υπόλοιπες παραλίες.

Η Σύρος δεν μου άρεσε καθόλου. Η χώρα ναι μεν γραφική αλλά πήχτρα στα αυτοκίνητα, δεν μπορείς να κάνεις καν βόλτα κατά μήκος του λιμανιού.

Σαν παραλία μου άρεσε ο Γαλησσάς, αλλά δεν έχει τίποτα να κάνεις το βράδυ... Το Κίνι που μου το είχαν προτείνει πολλοί, είναι πολύ στενό με πάρα πολύ κόσμο σε σημείο που σε πνίγει...

Τα γούστα βέβαια διαφέρουν, αλλά με τα παιδιά θα ξαναπήγαινα ευχαρίστως στη Νάξο... Στη Σύρο ούτε κατά διάνοια.

εχω δυο μπουμπουκακια

Ποιά είναι η καλύτερη παραλία για παιδιά δηλαδή όχι πολύ βαθιά και όχι κρύα;

Αν γνωρίζεις καποιο ξενοδοχείο ή δωμάτια όμως πάνω στην θάλασσα αν γίνεται για να μην παίρνουμε το αυτοκίνητο μαζί. Σε ευχαριστώ πολύ.

Λογικά έχεις π.μ.!

pevwp2.png

Διαφημίσεις

Κι εγω καταγομαι απο Ναξο και πιστευω ειναι πολυ καλη επιλογη! Δεν εχω παει στη Συρο βεβαια οποτε δεν ξερω αν ειναι καλυτερα, παντως η Ναξος εχει σιγουρα πολυ καλο φαγητο (κοκκινιστο κατσικακι η σπεσιαλιτε,δεν εχεις φαει καλυτερο!), πολλες και ωραιες παραλιες (Αγιος Προκοπης- στις 10 καλυτερες της Ελλαδας καθε χρονο), ειναι μεγαλο νησι οποτε μπορειτε να κανετε βολτες σε πολυ ομορφα και γραφικα χωρια (Απειρανθο, φιλοτι, Απολλωνα).

Για να μεινετε κοντα στη θαλασσα και εγω την περιοχη του Αγ. Γεωργιου θα σου προτεινα, εχει παρα πολλα δωματια και ξενοδοχεια σε διαφορες τιμες.

Παντως επειδη ειναι αρκετα μεγαλο νησι νομιζω θα χρειαστειτε αυτοκινητο.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...