DALIA Δημοσιεύτηκαν 22 Δεκεμβρίου,2011 Θεματοθέτρια/-ης Share Δημοσιεύτηκαν 22 Δεκεμβρίου,2011 Έγινε στη τάξη σας ενημέρωση από τη δασκάλα σας??? Τι σας είπαν??Για τον δικό μου η δασκάλα είπε ότι είναι άριστος σε όλα και πολλά καλά σχόλια, οπότε φούσκωσα από περηφάνεια!!! Mια από τα ίδια. Τα καταφέρνει σε ότι και να τους βάλει και είναι πρωτόγνωρο που στην ορθογραφία τη μέρα της ενημέρωσης, τους έβαλε 11 προτάσεις και έκανε ένα λάθος και αυτό ξέχασε τόνο. Άντε οι κουκουβάγιες να μαζευόμαστε.:lol: Και 2 αρνητικά όμως: ότι είναι τσαπατσούλης και χτυπιέται με ένα συγκεκριμένο παιδάκι.Στα διαλείματα όταν είναι εκείνη υπηρεσία τους προσέχει πολύ αλλά δεν είναι πάντα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MARGIO Δημοσιεύτηκαν 22 Δεκεμβρίου,2011 Share Δημοσιεύτηκαν 22 Δεκεμβρίου,2011 Καλημερα. Εμας βιβλια μας ειπαν θα παμε μετα τα Χριστογεννα, εξωσχολικα εννοω. Δωρο πηραμε στη δασκαλα δωσαμε απο 2 ευρω (δεν εδωσαν ολοι αλλα τελος παντων)και με το ποσο που μαζευτηκε πηραμε μια τσαντα. Για την ενημερωση τωρα:Μου ειπε οτι ειναι πολυ εξυπνη (κουκουβα,κουκουβα)αλλα δεν ειναι επικεντρωμενη.Κι αυτο ενω προς το παρον δεν της δημιουργει καποιο προβλημα γιατι ακομα κανουν απλα πραγματα αργοτερα ισως της δημιουργησει προβλημα.Μου ειπε οταν διαβαζουμε στο σπιτι να μην την αφηνω να διακοπτει τη μελετη και να μου λεει ασχετα πραγματα ουτε να σηκωνεται με διαφορες δικαιολογιες,να φαω, να πιω,να παω τουαλετα.... Αυτο το ειχα εντοπισει κι εγω οτι δεν ειναι παντα συγκεντρωμενη και η αληθεια ειναι οτι δεν εχω βρει τον τροπο να το αντιμετωπισω αποτελεσματικα. Θα ηθελα λοιπον τις πολυτιμες συμβουλες σας. Α και κατι αλλο που κανει η δικια μου στην αναγνωση ειναι να βιαζεται να πει τη λεξη την οποια τη φανταζεται και δεν τη διαβαζει.Το κανουν και τα δικα σας? Παραδειγμα ξερει οτι το μαθημα λεει για το μπαλετο βλεπει το μπα και λεει μπαλετο ενω μπορει να γραφει μπαλαρινα . Link to comment Share on other sites More sharing options...
DALIA Δημοσιεύτηκαν 22 Δεκεμβρίου,2011 Θεματοθέτρια/-ης Share Δημοσιεύτηκαν 22 Δεκεμβρίου,2011 Α και κατι αλλο που κανει η δικια μου στην αναγνωση ειναι να βιαζεται να πει τη λεξη την οποια τη φανταζεται και δεν τη διαβαζει.Το κανουν και τα δικα σας? Παραδειγμα ξερει οτι το μαθημα λεει για το μπαλετο βλεπει το μπα και λεει μπαλετο ενω μπορει να γραφει μπαλαρινα . Και ο δικός μου το κάνει αυτό. Του λέω ξαναδές καλύτερα... χαμόγελο αφοπλιστικά " μπαλαρίνα γράφει μαμά, απλά σου έκανα μία πλάκα σαν παιδί " Link to comment Share on other sites More sharing options...
epang Δημοσιεύτηκαν 22 Δεκεμβρίου,2011 Share Δημοσιεύτηκαν 22 Δεκεμβρίου,2011 Βρε κορίτσια, έχω μπερδευτεί λίγο (πάλι).Φιλαναγνωσία εμάς έχουν διδακτική ώρα - στο κανονικό πρόγραμμα και μας είχαν ζητήσει να πάει ένα βιβλίο κάθε παιδάκι από την αρχή, όπως και κάναμε και η δασκάλα διαβάζει μέσα στην τάξη εκ περιτροπής. Αυτό εννοείτε? Εμάς μόλις τώρα ζήτησαν από κάθε παιδί να αγοράσει το συγκεκριμένο εξωσχολικό βιβλιό και δεν έχουν αρχίσει ακόμα κάτι με αυτό για να ξέρω τι εννοεί: τμήμα φιλαναγνωσίας που μας είπε... Ασε που εμείς δεν έχουμε πάρει ακόμα πρόγραμμα και δεν ξέρω κάθε μέρα τι μαθήματα θα κάνει, μου τα λέει όταν γυρνάει.. Επίσης τελείωσαν όλα τα Α τεύχη, εκτός από το κυρίως βιβλίο των μαθηματικών που ποτέ δεν πήραμε :oops: και δεν μας έχουν δώσει ακόμα κανένα Β τεύχος και δεν ξέρω πως θα προχωρήσουν.. Ντροπή τους!! Και η υπουργός αντί να παραιτηθεί που φτάσαμε Χριστούγεννα και τα παιδιά δεν έχουν βιβλία, το παίζει ηγέτης και θέλει να γίνει και αρχηγός του Πασοκ για να σώσει την Ελλάδα, τόσο άξια νομίζει ότι είναι .... Αυτοί οι άνθρωποι είναι στον κόσμο τους ... Όσο για την συγκέντρωση που λέει η Margio, του το έκοψα κάπως από την αρχή.. λέγοντας του ότι αν δεν συγκεντρωθεί για να τελειώσει τα μαθήματά του στην κανονική ώρα, δεν θα τον αφήσω να δει μετά TV ή DVD ή τη δραστηριότητα που θα πρέπει να γίνει μετά και του εξήγησα ότι πρέπει από τώρα να μάθει να αξιοποιεί σωστά το χρόνο του γιατί όταν αργότερα θα έχει πολύ περισσότερα μαθήματα δεν θα προλαβαίνει να κάνει τίποτα άλλο και θα τα βαρεθεί.... δίνοντάς και μερικά παραδείγματα από γνωστά μας παιδάκια.. και τώρα πια το έχει καταλάβει και δεν χαζεύει και πολύ.... Αλλά και εγώ όταν βλέπω ότι κάπου αργεί του θυμίζω να τελειώνει. Επίσης δεν έχουμε παιχνιδάκια πάνω στο γραφείο του αλλά μόνο μέσα στα συρτάρια...τα οποία αν τα ανοίξει ακούγονται... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elinaki Δημοσιεύτηκαν 22 Δεκεμβρίου,2011 Share Δημοσιεύτηκαν 22 Δεκεμβρίου,2011 Και μεις είχαμε χθες ενημέρωση... Κι ενώ μέχρι πριν κανα 20ήμερο που την είχα ρωτήσει όλα ήταν εξαιρετικά, χθες μου είπε ότι έχει κανει κοιλιά στην απόδοσή του, ψιλοχαζεύει, καθυστερεί να τελειώσει εργασίες και ορθογραφία αλλά ευτυχώς δεν κάνει λάθη. Το απέδωσε στις πολλές εργασίες που τους βάζει στο σχολείο αλλά κυρίως στο σπίτι, πράγμα που γίνεται γιατί έπρεπε να προλάβει να φτάσει στο Γλυκόσαυρο μέχρι τα Χριστούγεννα. Είναι αλήθεια ότι έβλεπα να έρχονται σπίτι εργασίες μισές (που έπρεπε να 'χει τελειώσει στο σχολείο) και μια απίστευτη άρνηση να στρωθεί για διάβασμα. Μου έλεγε ότι κάνουν πάρα πολλά κι ότι αισθάνεται κουρασμένος ο καημένος. Τον καταλαβαίνω αλλά δεν αλλάζει κάτι. Οι εργασίες πρέπει να γίνουν. Ελπίζω ότι στις διακοπές θα ξεκουραστεί και γυρίζοντας θα πάρει πάλι τα πάνω του. Δε μας ανέφερε κάτι για τμήμα φιλαναγνωσίας αλλά μας είπε να τους αγοράσουμε ένα βιβλίο στις γιορτές και να προσπαθήσουν να το διαβάσουν μόνα τους και να τους βοηθάμε με τους δίψηφα φωνήεντα και τα γράμματα που δεν έχουν διδαχθεί. Από βιβλία εχουν παραλάβει το β' τεύχος γλώσσας και το εργασιών της, γ' και δ' εργασιών μαθηματικών και εικαστικά. Αγόρια μου είστε οι λατρείες μας! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Serba Δημοσιεύτηκαν 23 Δεκεμβρίου,2011 Share Δημοσιεύτηκαν 23 Δεκεμβρίου,2011 Tι κάνουν τα πρωτάκια μας; Βλέπω όλοι στα ίδια σχεδόν είμαστε: μας έδωσε η δασκάλα από λίστα να αγοράσουμε βιβλίο για το τμήμα φιλαναγνωσίας, το οποίο θα το διαβάζουν στα μαξιλαράκια, προχθές πήγαμε και παρακολουθήσαμε την Χριστουγεννιάτικη γιορτή που παρουσίασαν τα παιδιά της Α τάξης, ήταν ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ! Kαι τα δικά μου παιδιά έχουν χάσει από την αρχή της χρονιάς περίπου 30 μολύβια και σβήστρες σχεδόν κάθε μέρα(είναι απίστευτο), αυτά από μας, καλές γιορτές σε όλους και να κρατήσουμε όσο μπορούμε την μαγεία των Χριστουγέννων για τα παιδιά μας!!! Από τότε που κουράστηκα να ψάχνω, έμαθα να βρίσκω. Και από τότε που ο άνεμος μού εναντιώθηκε, έμαθα να σαλπάρω με όλους τους ανέμους. Φ. Νίτσε Link to comment Share on other sites More sharing options...
epang Δημοσιεύτηκαν 11 Ιανουαρίου,2012 Share Δημοσιεύτηκαν 11 Ιανουαρίου,2012 Καλή Χρονιά σε όλους και καλή πρόοδο στα παιδάκια μας!!!! Τι γίνεται με τα βιβλία ρε παιδιά???? Ένα μήνα τώρα κάνουν μαθηματικά μόνο από φωτοτυπίες.. καθόλου βιβλία... Είναι σωστό αυτό? πως το άνεχοντοι οι δάσκαλοι και δεν ξεσηκώνονται???? Μόλις εχθές μας δώσαν τα δεύτερα τεύχη της γλώσσας, επιτέλους!!! αλλά κανένα άλλο βιβλίο... Είναι απαράδεκτα αυτά τα πράγματα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elinaki Δημοσιεύτηκαν 11 Ιανουαρίου,2012 Share Δημοσιεύτηκαν 11 Ιανουαρίου,2012 Καλή Χρονιά σε όλους και καλή πρόοδο στα παιδάκια μας!!!!Τι γίνεται με τα βιβλία ρε παιδιά???? Ένα μήνα τώρα κάνουν μαθηματικά μόνο από φωτοτυπίες.. καθόλου βιβλία... Είναι σωστό αυτό? πως το άνεχοντοι οι δάσκαλοι και δεν ξεσηκώνονται???? Μόλις εχθές μας δώσαν τα δεύτερα τεύχη της γλώσσας, επιτέλους!!! αλλά κανένα άλλο βιβλίο... Είναι απαράδεκτα αυτά τα πράγματα.... Καλή χρονιά πρωτομαμάδες Έχεις απόλυτο δίκιο epang. Είναι για πολλές κλωτσιές όλοι τους Εμείς χθες πήραμε το βιβλίο εργασιών της μελέτης περιβ. , το κυρίως όχι ακόμα και η δασκάλα πριν κλείσουν για τις γιορτές μας είχε ενημερώσει ότι έχουν παραλάβει το β' τεύχος της γλώσσας και το εργασιών καθώς και το γ&δ τευχος εργασιών στα μαθηματικά που θα τους τα μοιράσουν όταν τελειώσουν τα πρώτα τευχη. Το β' μαθ. ακόμη το περιμένουμε και τους δίνει φωτοτυπίες δικές της. Αγόρια μου είστε οι λατρείες μας! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DALIA Δημοσιεύτηκαν 11 Ιανουαρίου,2012 Θεματοθέτρια/-ης Share Δημοσιεύτηκαν 11 Ιανουαρίου,2012 Kαλή χρονιά και από εδώ.. Εμείς σχεδόν τελειώσαμε το β εργασιών στα μαθηματικά.Εκτός από αυτό δεν παραλάβαμε απολύτως τίποτα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ζώπυρον Δημοσιεύτηκαν 11 Ιανουαρίου,2012 Share Δημοσιεύτηκαν 11 Ιανουαρίου,2012 Επιστρέψαμε... Κι έχω μια χαρά... δεν περιγράφεται... (καλόμαθα στο καθισιό)! Εμείς από βιβλία, τα έχουμε νομίζω όλα - εκτός από το β' τεύχος εργασιών των μαθηματικών που επειδή το αγόρασαν σχεδόν όλα τα παιδάκια, το αγοράσαμε κι εμείς. Κατά τα λοιπά, κάναμε ποδαρικό, δηλαδή : προχθές έχασε το πρώτο μολύβι για το 2012 και σήμερα το μπουφάν του! Δεν το βρήκε εκεί που το κρέμασε! Ή από λάθος το πήρε άλλο παιδάκι ή δεν έγινε λάθος... Πως τα πάτε τώρα που "δυσκολεύει" η ύλη? Και κάτι άλλο ήθελα να πω αλλά το ξεχνάω. Θα επανέλθω αν επανέλθει και η μνήμη μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ISI Δημοσιεύτηκαν 20 Ιανουαρίου,2012 Share Δημοσιεύτηκαν 20 Ιανουαρίου,2012 καλημέρα σε όλους!!! εμείς είμαστε πια στο β τευχος της γλώσσας στο 'ντ' και απο μαθηματικά στο τέλος του α' τευχους, αλλά μαθηματικά βλέπω ότι κάνουν συνεχεια απο δικό της αρχείο και όχι τόσο το βιβλίο. σήμερα θα κόψουν βασιλόπιτες όλες οι τάξεις, καθε μια μαμα απο κάθε τμήμα έχει φτιάξει βασιλόπιτα και όποις βρει το φλουρί θα πάρει δώρο ένα βιβλίο!!!! αυτά πάντως το δευτερο τευχος της γλώσσας ειναι σαν να έχουν αλλάξει τάξη και απο την πρώτη έχουν πάει στη δευτέρα... πολύ πράγμα βρε παιδί μου κάθε μέρα και μια καινουργια πληροφορία..... τι να πω ΥΠΟΜΟΝΗ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jarett Δημοσιεύτηκαν 20 Ιανουαρίου,2012 Share Δημοσιεύτηκαν 20 Ιανουαρίου,2012 Κορίτσια το΄χω βάλει και αλλού, αλλά πέστε μου αν σας έχει έρθει κανένα χαρτί από το σχολείο για το εμβόλιο της φυματίωσης Κορίτσια τι γίνεται με το εμβόλιο της φυματίωσης στα πρωτάκια σας?Σας έχει έρθει κανένα χαρτί από το σχολείο? 'Εχω ακούσει κάτι για ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΥΣ εμβολιασμούς κι έτσι και μου ακουμπήσουν το παιδί, θα τους βάλω φωτιά μιλάμε. Δεδομένου ότι και το συγκεκριμένο εμβόλιο δεν παρέχει πλήρη προστασία, μου το είπε και ο παιδίατρο αυτό, οπότε τι νόημα έχει να το κάνεις? http://www.paidiatros.gr/index.php?cid=10&id=312&st=2 [B][SIZE="3"]Τα δικαιώματά μας συκοφαντήθηκαν ως προνόμια [/SIZE][/B](κλεμμένο το'χω, δεν είναι δική μου σοφία) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ζώπυρον Δημοσιεύτηκαν 20 Ιανουαρίου,2012 Share Δημοσιεύτηκαν 20 Ιανουαρίου,2012 πάντως το δευτερο τευχος της γλώσσας ειναι σαν να έχουν αλλάξει τάξη και απο την πρώτη έχουν πάει στη δευτέρα... πολύ πράγμα βρε παιδί μου κάθε μέρα και μια καινουργια πληροφορία..... τι να πω ΥΠΟΜΟΝΗ Ναι, έχεις δίκιο. Γενικά, μετά τις γιορτές είναι σαν να... βάρυνε η ύλη... Κορίτσια το΄χω βάλει και αλλού, αλλά πέστε μου αν σας έχει έρθει κανένα χαρτί από το σχολείο για το εμβόλιο της φυματίωσης Όχι! Θα 'πρεπε? έντιτ : απάντησα κι εδώ http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=22702 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariazil Δημοσιεύτηκαν 20 Ιανουαρίου,2012 Share Δημοσιεύτηκαν 20 Ιανουαρίου,2012 Ήρθε σε μας, για να κάνουν το μαντού τη Δευτέρα και της φυματίωσης την Τετάρτη... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ζώπυρον Δημοσιεύτηκαν 20 Ιανουαρίου,2012 Share Δημοσιεύτηκαν 20 Ιανουαρίου,2012 Ήρθε σε μας, για να κάνουν το μαντού τη Δευτέρα και της φυματίωσης την Τετάρτη... Υποχρεωτικά? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ditop Δημοσιεύτηκαν 22 Ιανουαρίου,2012 Share Δημοσιεύτηκαν 22 Ιανουαρίου,2012 Απ΄οσο ξέρω ειναι υποχρεωτικό. Τωρα αν εσυ δεν θελεις να το κάνουν πανε αυριο κιολας στο σχολείο και κανε αιτηση οτι δεν θελεις το παιδί σου να εμβολιαστεί. Να παρεις και πρωτοκολλο οχι απλα να τη δωσεις γιατι αλλιως δεν ξερεις αν θα τη δωσουν σημασια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ζώπυρον Δημοσιεύτηκαν 22 Ιανουαρίου,2012 Share Δημοσιεύτηκαν 22 Ιανουαρίου,2012 Μα, εμάς δεν μας έχουν καν ενημερώσει για το εμβόλιο. Καμία αναφορά. Δεν θα 'πρεπε, αν ήταν να γίνει? Όσο για το "υποχρεωτικό"... δεν θα το σχολιάσω για να μην συγχυστώ βραδιάτικα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ditop Δημοσιεύτηκαν 22 Ιανουαρίου,2012 Share Δημοσιεύτηκαν 22 Ιανουαρίου,2012 Μπορει να μην το εχουν προγραμματισει ακομα. Η΄και να μην το κανουν. Περσι στο δικο μας σχολειο δεν το έκανα(λιτότητα, τι να πω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DALIA Δημοσιεύτηκαν 24 Ιανουαρίου,2012 Θεματοθέτρια/-ης Share Δημοσιεύτηκαν 24 Ιανουαρίου,2012 Καλημέρα κορίτσια, Πως τα πάτε με αφαίρεση ? Εμείς δυσκολεύομαστε αρκετά θα έλεγα... Επίσης σήμερα λόγω του ότι έκανε λίγο εμετό και είχε φρικτό πόνο στην κοιλιά, είναι η πρώτη φορά που δεν πήγε σχολείο. ( ζήτησα από την ξαδέρφη μου που είναι μαζί με την κόρη της να μου δόσουν φωτοτυπίες και ότι άλλο ).Πως αντιμετοπίζω αυτά που έχασε κατά την παράδοση του μαθήματος που τους εξηγεί τα πάντα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MY TREASURE Δημοσιεύτηκαν 24 Ιανουαρίου,2012 Share Δημοσιεύτηκαν 24 Ιανουαρίου,2012 Και η δικιά μου έλειψε την περασμένη εβδομάδα για μια μέρα μόνο ευτυχως.Τα μαθήματα (φυλλαδια, τετραδια κτλ) μας τα έδωσε η διπλανή της και κάναμε μαζι στο σπίτι οτι είχαν κανει στο σχολειο. Ευτυχως σε κάθε μάθημα μένουν για 2 μέρες οπότε δεν έμεινε κάποιο κενο. Με την αφαίρεση σαν πράξη τα πάει καλά, αλλα θα τύχει να μπερδεψει τα συμβολα + - και να κάνει λαθος πχ 7-3=10 ή 7+3=4 Χτες όμως που μίλησα με τη δασκαλα τους μου ειπε οτι θα συθνηθισουν να μην ανησυχω Link to comment Share on other sites More sharing options...
MARGIO Δημοσιεύτηκαν 24 Ιανουαρίου,2012 Share Δημοσιεύτηκαν 24 Ιανουαρίου,2012 Νταλια εμενα οταν ελειψε η δασκαλα μας εστειλε ολες τις φωτοτυπιες που ειχαν κανει στο σχολειο και τις καναμε μαζι στο σπιτι.Ο,τι απορια ειχε της την ελυσα (με τον δικο μου τροπο βεβαια)αλλα ενταξει δεν μπερδευτηκε. Τωρα με την αφαιρεση καλα τα παμε εμας το προβλημα μας ειναι τα ι,τα'χει μπερδεψει λιγο στο μυαλο της.Ελπιζω σιγα σιγα να αρχισει να τα ξεκαθαριζει,πολλες πληροφοριες ομως ρε κοριτσια ξερω γω μετα τα Χριστουγεννα χαμος.Ρηματα,ουσιαστικα, δεκαδες,μοναδες, κουλουβαχατα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elinaki Δημοσιεύτηκαν 24 Ιανουαρίου,2012 Share Δημοσιεύτηκαν 24 Ιανουαρίου,2012 Καλημέρα κορίτσια, Πως τα πάτε με αφαίρεση ? Εμείς δυσκολεύομαστε αρκετά θα έλεγα... Επίσης σήμερα λόγω του ότι έκανε λίγο εμετό και είχε φρικτό πόνο στην κοιλιά, είναι η πρώτη φορά που δεν πήγε σχολείο. ( ζήτησα από την ξαδέρφη μου που είναι μαζί με την κόρη της να μου δόσουν φωτοτυπίες και ότι άλλο ).Πως αντιμετοπίζω αυτά που έχασε κατά την παράδοση του μαθήματος που τους εξηγεί τα πάντα? Περαστικά του! Η μικρή είναι μαζί του στο τμήμα; αν ναι, ρώτησέ τη τι είπε και πως. Αν προχώρησε παρακάτω στη γλώσσα διαβάστε το μαζί. Για την αφαίρεση, νομίζω ότι είναι θέμα εξάσκησης. Αν είναι πρόθυμος, γράψτου μερικές αφαιρέσεις να τις κάνετε μαζί ή πες του προβλήματα προφορικά πχ. αγόρασα 5 αχλάδια, φάγαμε τα 3, πόσα έμειναν. Οι άλλες μανούλες μου είπαν ότι μετά το Πάσχα θα ξεκινήσουμε και προπαίδεια του 1 και του 2. Ε ρε γλέντια... Αγόρια μου είστε οι λατρείες μας! Link to comment Share on other sites More sharing options...
underage Δημοσιεύτηκαν 24 Ιανουαρίου,2012 Share Δημοσιεύτηκαν 24 Ιανουαρίου,2012 Μα, εμάς δεν μας έχουν καν ενημερώσει για το εμβόλιο. Καμία αναφορά. Δεν θα 'πρεπε, αν ήταν να γίνει? Όσο για το "υποχρεωτικό"... δεν θα το σχολιάσω για να μην συγχυστώ βραδιάτικα! ΔΕΝ είναι υποχρεωτικό, εγώ πήγα στην διευθύτρια και της είπα ότι ΔΕΝ θέλω να εμβολιαστεί το παιδί μου σαν χοιρινό από τον Μπ.... (το όνομα του παιδιάτρου) ΔΕΝ έστειλα το βιβλιάριο, αλλά έβγαλα μια φωτοτυπία του φύλλου και ξανάγραψα επάνω με κόκκινο στυλό ότι ΔΕΝ επιθυμώ τον εμβολιασμό του παιδιού μου. Το παιδί μου ΔΕΝ εμβολιάστηκε το ενημερωτικό χαρτάκι έλεγε : (βαριέμαι να σκανάρω το αντιγράφω) "ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΑΔΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Αγαπητοί γονείς σας ενημερώνουμε ότι την ερχόμενη εβδομάδα θα διενεργηθεί με εντολή του Υπουργείου Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης (Απόφαση: ΥΠ/Γ.Π. 116524/31-10-2010), αντιφυματικός εμβολιασμός στους μαθητές στης Α' τάξης του σχολείου μας, από ιατρούς του Κέντρου Υγείας ΤΑΔΕ. Παρακαλούμε έως την Παρασκευή 13/01/2012 να έχετε στείλει στο σχολείο τα βιβλιάρια Υγείας των μαθητών, προκειμένου να ελεγχθούν από τους ιατρούς." αυτά Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΙΟ ΧΑΡΙΣΜΑ, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ΤΗΣ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ζώπυρον Δημοσιεύτηκαν 25 Ιανουαρίου,2012 Share Δημοσιεύτηκαν 25 Ιανουαρίου,2012 Καλημέρα κορίτσια, Πως τα πάτε με αφαίρεση ? Εμείς δυσκολεύομαστε αρκετά θα έλεγα... Εμείς τώρα θα μπούμε στην αφαίρεση... Που εντοπίζεις την δυσκολία? πολλες πληροφοριες ομως ρε κοριτσια ξερω γω μετα τα Χριστουγεννα χαμος.Ρηματα,ουσιαστικα, δεκαδες,μοναδες, κουλουβαχατα. Ναι, μπήκαμε στα βαθιά... Οι άλλες μανούλες μου είπαν ότι μετά το Πάσχα θα ξεκινήσουμε και προπαίδεια του 1 και του 2. Ε ρε γλέντια... Μου έφτιαξες το βράδυ... ΔΕΝ είναι υποχρεωτικό, εγώ πήγα στην διευθύτρια και της είπα ότι ΔΕΝ θέλω να εμβολιαστεί το παιδί μου σαν χοιρινό από τον Μπ.... (το όνομα του παιδιάτρου)ΔΕΝ έστειλα το βιβλιάριο, αλλά έβγαλα μια φωτοτυπία του φύλλου και ξανάγραψα επάνω με κόκκινο στυλό ότι ΔΕΝ επιθυμώ τον εμβολιασμό του παιδιού μου. Το παιδί μου ΔΕΝ εμβολιάστηκε Σ' ευχαριστώ πολύ για την ενημέρωση! Εμάς δεν μας έχει έρθει πάντως ακόμη σχετική ειδοποίηση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jarett Δημοσιεύτηκαν 25 Ιανουαρίου,2012 Share Δημοσιεύτηκαν 25 Ιανουαρίου,2012 Οι άλλες μανούλες μου είπαν ότι μετά το Πάσχα θα ξεκινήσουμε και προπαίδεια του 1 και του 2. Ε ρε γλέντια... [/color] Με συγχωρείτε.............πάω να κόψω τις φλέβες μου και επιστρέφω.:mad: [B][SIZE="3"]Τα δικαιώματά μας συκοφαντήθηκαν ως προνόμια [/SIZE][/B](κλεμμένο το'χω, δεν είναι δική μου σοφία) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts