Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ετικετα κρασιου για βαπτιση

xarisf

Recommended Posts

:-) ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΓΕΙΑ ΣΑΣ!!!ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΒΟΗΘΕΙΑ ΒΑΠΤΙΖΩ ΤΗ ΜΙΚΡΗ ΜΟΥ ΚΟΡΟΥΛΑ 15 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΚΑΙ ΨΑΧΝΩ ΕΤΙΚΕΤΑ ΓΙΑ ΚΡΑΣΙ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΑ ΤΡΑΠΕΖΙΑ!!!!!ΟΠΟΙΑ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΙΔΕΑ.....ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ:?:

tinio-xarisf:rolleyes:

Διαφημίσεις

Μπορεις να βρεις στο νετ, να κατεβασεις αυτο που θα σου αρεσει, ενα επισης θελεις μπορεις και να επεξεργαστεις και την φωτο της μικρουλας σου στην ιδια ετικετα και επειτα να το δωσεις για εκτυπωση, εκτος κι αν εχει εκτυπωτη που να τυπωνει ετικετες.

Εγω κατεβασα και εκτυπωσα στον εκτυπωτη της δουλειας μου, για τα κρασια που εμφυαλωνει ο αντρας μου, καθοτι ασχολειται σαν χομπι.

Διαφορετικα υπαρχουν και στο νετ εταιριες που αναλαμβανουν αυτην την δουλεια....

Π.χ αυτο.... http://www.printcenter.com.gr/etiketes-krasion.htm

Φυσικα εχει και αλλα, αλλα μπορεις να παρεις μια εικονα για το τι σου αρεσει....

Με το καλο να βαφτισεις την κορουλα σου...

Αχαχαχαχα κοιτα να δεις συμπτωση. Ψαχνω σουπλα για το τραπεζι της βαπτισης και μια εταιρεια μου εστειλε το παρακατω εμαιλ:

"ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΑ (ΤΑ ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ), ΚΑΙ ΧΩΝΑΚΙΑ ΓΙΑ ΚΑΡΑΜΕΛΕΣ,

ΕΤΙΚΕΤΑ ΚΡΑΣΙΟΥ, ΔΑΚΤΥΛΙΔΙ ΠΕΤΣΕΤΑΣ ΚΑΙ ΒΙΒΛΙΟ ΕΥΧΩΝ ΚΑΙ ΣΟΥΠΛΑ Α4. ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΕΛΗΣΕΙ ΕΝΑ ΠΑΚΕΤΟ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ

ΕΙΔΗ ΘΑ ΕΧΕΙ ΕΙΔΙΚΗ ΤΙΜΗ."

Δεν ξερω αν ειναι φτηνη σαν εταιρεια γιατι ειμαι ακομη στο ψαξιμο αλλα αν θες να σου στειλω τα στοιχεια της να επικοινωνησεις μαζι τους.

Ηρθε στην ζωη μας ενα μικρο θαυμα 27-8-2010

Με τον αντρούλη μου είμαστε μαζί από 26-3-2008

8cb77eec73ea8ded8efbb8757f6cb8c0.jpg

14/9/2014... δεν ξεχνω

Ετικετα αυτοκολλητη σε μπουκαλι ειχα φτιαξει στον γαμο μου.Πηγα στο τυπογραφειο της γειτονιας με μια φωτογραφια μας κ ενα κειμενακι κ μου τα τυπωσε.Απλα της κολλησαμε μονοι μας στα μπουκαλια.Και επειδη κ το κρασι ηταν δικο μας κ τα γεμισαμε κ αυτα μονοι μας,αν κανετε το ιδιο θα σου προτεινα πρωτα να τα γεμισεις κ μετα να κολλησεις οτιδηποτε επανω.Για να μη σταξει κ λερωθει.

ΤΑΣΟΣ 9/2/09

ΧΡΗΣΤΟΣ 21/7/10

ΘΑΝΟΣ 21/7/10

Έψαξα και βρήκα μια μπομπονιέρα που έχω πάρει,είναι ένα μικρό μπουκαλάκι κρασί,η ετικέτα του έχει ένα κοριτσάκι και έναν βάτραχο σε ένα χαρούμενο τοπίο και γράφει κάτι πολύ όμορφο,σου το βάζω μήπως και θέλεις να το χρησιμοποιήσεις.

Το κρασί αυτό πήρε το όνομά μου

και φτιάχτηκε ειδικά,για να το πιείτε στην υγειά μου!

Εννοείται ότι έχει το όνομα του μωρού και την ημερομηνία της βάφτισης.

Διαφημίσεις

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΑΣ ΥΠΕΡΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ!!!!ΕΙΜΑΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ΠΟΥ ΜΟΙΡΑΖΕΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!!!ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΤΟ ΧΩ ΑΝΑΓΚΗ!!!ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΕΡΑΙΔΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΛΕΥΚΟ ΡΟΖ ΠΑΛ!!!ΕΣΕΙΣ ΛΕΤΕ ΓΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ Η ΚΑΤΙ ΑΣΧΕΤΟ!!!!ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΗΝ ΚΑΘΕΜΙΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ!!!!

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΑΝ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟ ΚΑΛΟ ΣΑΙΤ ΜΕ ΠΡΩΤΟΤΥΠΕΣ ΕΤΙΚΕΤΕΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΠΕΙΤΕ!!!Α ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΓΙΑ ΙΔΕΑ ΘΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΠΟΛΥ!!!ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ!!!

Έψαξα και βρήκα μια μπομπονιέρα που έχω πάρει,είναι ένα μικρό μπουκαλάκι κρασί,η ετικέτα του έχει ένα κοριτσάκι και έναν βάτραχο σε ένα χαρούμενο τοπίο και γράφει κάτι πολύ όμορφο,σου το βάζω μήπως και θέλεις να το χρησιμοποιήσεις.

Το κρασί αυτό πήρε το όνομά μου

και φτιάχτηκε ειδικά,για να το πιείτε στην υγειά μου!

Εννοείται ότι έχει το όνομα του μωρού και την ημερομηνία της βάφτισης.

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΔΕΝ ΜΟΥ ΗΡΘΕ Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ!!!ΑΝ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΤΗΝ ΞΑΝΑΣΤΕΙΛΕΙΣ ΘΑ ΜΕ ΒΟΗΘΟΥΣΕΣ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ!!!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

:-)

Διαφημίσεις

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΔΕΝ ΜΟΥ ΗΡΘΕ Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ!!!ΑΝ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΤΗΝ ΞΑΝΑΣΤΕΙΛΕΙΣ ΘΑ ΜΕ ΒΟΗΘΟΥΣΕΣ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ!!!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

:-)

Δεν έχω βάλει φωτογραφία,είναι πρακτικά αδύνατον,γιατί έχω χάσει το καλώδιο της μηχανής μου.Πιο πολύ για το στιχάκι στο έγραψα,το βρήκα χαριτωμένο!

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΑΣ ΥΠΕΡΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ!!!!ΕΙΜΑΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ΠΟΥ ΜΟΙΡΑΖΕΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!!!ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΤΟ ΧΩ ΑΝΑΓΚΗ!!!ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΕΡΑΙΔΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΛΕΥΚΟ ΡΟΖ ΠΑΛ!!!ΕΣΕΙΣ ΛΕΤΕ ΓΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ Η ΚΑΤΙ ΑΣΧΕΤΟ!!!!ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΗΝ ΚΑΘΕΜΙΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ!!!!

Πολυ μου αρεσει το θεμα της βαφτισης σου..... και επισης μου αρεσει και η ιδεα της φωτο στην ετικετα....:-D

Δεν έχω βάλει φωτογραφία,είναι πρακτικά αδύνατον,γιατί έχω χάσει το καλώδιο της μηχανής μου.Πιο πολύ για το στιχάκι στο έγραψα,το βρήκα χαριτωμένο!

Α συγνωμη δεν το καταλαβα κανενα προβλημα !!!Σε ευχαριστω πολυ και μονο που ενδιαφερθηκες!!!!ειναι οντως χαριτωμενο το στιχακι!!!φιλια

και ποσο παει η κρασομπομπονιερα?μου αρεσει η ιδεα...πολυ!!![/QU

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΑΚΡΙΒΩΣ ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΚΡΑΣΙ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΜΟΝΟ ΤΑ ΜΠΟΥΚΑΛΙΑ ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΤΑΜΠΕΛΑΚΙΑ!!!!ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΣΝΗΣΗ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΘΑ ΤΟ ΠΑΙΡΝΕΙ!!!!:-D

Διαφημίσεις

και ποσο παει η κρασομπομπονιερα?μου αρεσει η ιδεα...πολυ!!![/QU

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΑΚΡΙΒΩΣ ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΚΡΑΣΙ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΜΟΝΟ ΤΑ ΜΠΟΥΚΑΛΙΑ ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΤΑΜΠΕΛΑΚΙΑ!!!!ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΣΝΗΣΗ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΘΑ ΤΟ ΠΑΙΡΝΕΙ!!!!:-D

Καλά,ούτε ένα μπουκαλάκι δεν θα μείνει!!Φρόντισε να κρατήσεις από πριν, για να το έχεις και εσύ σαν ενθύμιο.;)

Πολυ μου αρεσει το θεμα της βαφτισης σου..... και επισης μου αρεσει και η ιδεα της φωτο στην ετικετα....:-D

Χιλια ευχαριστω για τα καλα σου λογια Αζια αλλα δεν βρισκω κατι να με ξετρελαινει και σκεφτομαι μηπως βαλω μια ωραια φωτο της μικρης?Ξερω γω αν εχεις κατι αλλο περιμενω νεα σου.και παλι σε ευχαριστω πολυ !!!

Ναι θα κρατησω και στο Γαμο ετσι εγινε απλα τα αδεια μπουκαλια δεν τα περνουν και μου τα κρατησε το κεντρο και τα ξαναγεμισα και εδωσα σε συγγενεις που δεν προλαβαν να παρουν και φυσικα σε εμας και στους γονεις μας.

Κοριτσια καμια ιδεα με φωτογραφια και στιχακι απο κατω???????εχει καμια κατι να προτεινει η να μου στειλει φωτο?και παλι ευχαριστω

• 4 εβδομάδες μετά...

λοιπον ακου να δεις πηγα σε μια καβα κ πηρα κρασια 750ml με 6 ευρω το τεμ (διαλεξα καπως καλο αλλα δεν ειχα πολλα τεμαχια μονο για τους νονους).. τα εβαλα σε μια κατσαρολα με νερο κ εφυγε η ετικετα..τα απομειναρια τα τριβεις με λιγο οινοπνευμα...

μετα πηρα απο το πλαισιο ετικετες οι 100 15 ευρω αν θυμαμαι καλα...

σκαναρισα το προσκλητηριο κ προσθεσα απο πανω μια σειρα ακομα περιπου 3 εκατοστα εκει μεσα εγραψα το κειμενακι μου κ το συνδιασα με τα χρωματα του ηδη ετοιμου προσκλητηριου κ μερικες καρδουλες που ειχε μεσα το προσκλητηριο με αντιγραφη επικολληση...

το κειμενο ελεγε : αυτο το κρασι πηρε το ονομα μας κ φτιαχτηκε ειδικα για να το πιειτε στην υγεια μας.. κ ειχε τα ονοματα ολων μας διασπαρτα..(ειναι γαμοβαπτιση βλεπεις):P

εβαλα κ 2 κορδελες κ βουαλαααα

77285834.jpg

dsc02476i.jpg

dsc02475hp.jpg

dsc02477h.jpg

dsc02469t.jpg

σορυ που δεν ειναι καθαρες ειναι απο κινητο...

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...