Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΠΟΝΟΙ ΣΤΗ ΣΠΟΝΔΥΛΙΚΗ ΣΤΗΛΗ

Recommended Posts

Κορίτσια από πότε αρχίσατε να έχετε πόνους στη μέση και στη πλάτη;;;

Έγώ είχα από τον 5ο μήνα πόνους έντονους στη λεκάνη και στο δεξί μου πόδι, αλλά εδώ και λίγες μέρες το θέμα έχει ξεφύγει εντελώς..

Εχω αρχίσει και υποφέρω και στη ράχη και στη μέση και παντού...Δε μπορώ να βολευτώ πουθενά..Ακομη και στον ύπνο υποφέρω..

Πείτε μου σας παρακαλώ έχετε και εσείς τα ίδια συμπτώματα;;;

Διαφημίσεις

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ.

ΕΓΩ ΜΟΛΙΣ ΜΠΗΚΑ ΣΤΟΝ ΕΚΤΟ ,Η ΜΕΣΗ ΜΟΥ ΟΜΩΣ ΠΟΝΑΕΙ ΣΠΑΝΙΑ...ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ

''ΠΙΑΝΕΤΑΙ'' ΜΟΝΟ.ΕΓΩ ΘΑ ΠΡΟΤΕΙΝΑ ΝΑ ΤΟ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ,ΑΦΟΥ ΛΕΣ ΠΩΣ ΥΠΟΦΕΡΕΙΣ..ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ...ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ!!! :)

και γω το ιδιο καλη μου και ειμαι στον 5ο..νομιζα πως ειναι νωρις αλλα μαλλον δεν ειναι..

οταν καθομαι πολυ σε καρεκλα παθαινω πλακα..πρεπει να ξαπλωσω καπως αμεσως...

υπομονη καλη μου ..ολα για τα μωρουλια μας..

ήρθες στη ζωή μου και νιώθω να ζώ ξανά...

Κορίτσια από πότε αρχίσατε να έχετε πόνους στη μέση και στη πλάτη;;;

Έγώ είχα από τον 5ο μήνα πόνους έντονους στη λεκάνη και στο δεξί μου πόδι, αλλά εδώ και λίγες μέρες το θέμα έχει ξεφύγει εντελώς..

Εχω αρχίσει και υποφέρω και στη ράχη και στη μέση και παντού...Δε μπορώ να βολευτώ πουθενά..Ακομη και στον ύπνο υποφέρω..

Πείτε μου σας παρακαλώ έχετε και εσείς τα ίδια συμπτώματα;;;

Μην αγχώνεσαι όλα είναι φυσιολογικά...μην ξεχνάς ότι αλλάζει όλο το σώμα μας στην εγκυμοσύνη.

Εγώ έκανα και σχεδόν 2 μήνες κρεβάτι από την μέση...πονούσε και το πόδι και δεν μπορούσα να κάνω βήμα!

Υπομονή! :wink:

«Να αμφιβάλεις, αν τ' άστρα είναι φωτεινά. Να αμφιβάλεις, αν ο ήλιος κινείται. Να αμφιβάλεις, αν η αλήθεια είναι αλήθεια ή ψέμα. Μα ποτέ μην αμφιβάλεις για την αγάπη μου.»

εγώ μπαίνω την άλλη εβδομάδα στον 5 . Η πλάτη μου ωρες ωρες δεν υποφερετε, την προηγούμενη εβδομάδα πονούσε το δεξί μου πόδι επάνω στην κλείδωση, και σήμερα άρχισε να με πονάει και το αριστερό...

άσε που δεν μπορώ να κοιμηθώ δεν βολεύομαι με τίποτα , αφού ο άντρας μου όλη την ώρα μου λέει ότι το ζάλισα το καημένο το μωρό!

όσο για κιλά έχω βάλει μόνο 3, είναι φυσιολογικό ή είναι λίγα ?

και γιατί να με πονάει με τόσο λίγα κιλά η πλάτη?

Ουφφφφφ :!:

Διαφημίσεις

εγώ μπαίνω την άλλη εβδομάδα στον 5 . Η πλάτη μου ωρες ωρες δεν υποφερετε, την προηγούμενη εβδομάδα πονούσε το δεξί μου πόδι επάνω στην κλείδωση, και σήμερα άρχισε να με πονάει και το αριστερό...

άσε που δεν μπορώ να κοιμηθώ δεν βολεύομαι με τίποτα , αφού ο άντρας μου όλη την ώρα μου λέει ότι το ζάλισα το καημένο το μωρό!

όσο για κιλά έχω βάλει μόνο 3, είναι φυσιολογικό ή είναι λίγα ?

και γιατί να με πονάει με τόσο λίγα κιλά η πλάτη?

Ουφφφφφ :!:

Μια χαρά είναι τα κιλά σου...όσο πιο λίγα βάλεις τόσο το καλύτερο...και θα σου πω βέβαια πως δεν παίζουν μόνο τα κιλά ρόλο. Αλλάζει όλο το σώμα μας...το κέντρο βάρος του σώματος αλλάζει και έχουμε μία στάση κάπως περίεργη...και πολλά άλλα παίζουν ρόλο και είναι πολύ φυσιολογικά.

Εγώ προσωπικά υπέφερα πάρα πολύ από την μέση μου...τώρα άρχισαν οι γοφοί και μιλάμε για πόοοοοοοοοοοοοοοοοοονο...έχω να κοιμηθώ 3 βράδυα, αλλά έτσι είναι αυτά! :wink:

«Να αμφιβάλεις, αν τ' άστρα είναι φωτεινά. Να αμφιβάλεις, αν ο ήλιος κινείται. Να αμφιβάλεις, αν η αλήθεια είναι αλήθεια ή ψέμα. Μα ποτέ μην αμφιβάλεις για την αγάπη μου.»

Εγω κοριτσια είμαι στον 2ο μηνα και οι πόνοι στην πλάτη ήταν από την αρχή σύμπτωμα της εγκυμοσύνης μου. Πονάω σχεδόν κάθε μέρα αν και δεν έχω βάλει κιλά και γενικά είμαι αδύνατη. Κάνω όμως υπομονή για το μωράκι μου.

Κι εγώ κορίτσια υποφέρω από πλάτη και μέση αλλά όπως λέει και το σαρεδελάκι αλλάζουν όλα στην εγκυμοσύνη ( κέντρο βάρους κ.λ.π.). Είναι και τα παραπανίσια μας κιλά, τι να σου κάνει και αυτή η μεσούλα? Ευτυχώς δεν έχω κρεββατωθεί...

oIKlp2.png

Summerday σε καταλαβαίνω απόλυτα!!!!!!!!!

Περίπου μαζί είμαστε..... :wink:

Κι εγώ τα ίδια τώρα ειδικά χειρότερα.....

Ποιάνομαι ειδικά στη δουλειά 8 ώρες καθισμένη σε μια καρέκλα........ :shock:

Αλλά πιο πολύ όταν ξαπλώνω ανάσκελα για να δω τηλεόραση κλπ. πιο πολύ δεν μπορώ να βολευτώ.............ουφ...... :cry:

Δεν πειράζει μωρέ ο μπεμπούλης να είναι καλά και όλα τα άλλα ξεπερνιούνται όμως!!!!!!!!!!!!! :wink::wink::lol::lol:

xOSvp3.png

Διαφημίσεις